Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Αποστολές

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Αποστολές

0
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Αποστολή Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Αποστολή Παναιτωλικού

Με διαφορετικό πρόγραμμα προπονήθηκαν σήμερα οι δύο ομάδες και χρονικά αλλά και για αγωνιστικά για το αυριανό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες ότι θα είχε νέα πρόσωπα στη 18άδα, ο Παναιτωλικός από την πλευρά του μας ξάφνιασε με την προσθήκη του Άργκους.

Αποστολή Παναιτωλικού

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Αποστολή Παναιτωλικού
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Αποστολή Παναιτωλικού

Χωρίς τρεις τιμωρημένους, Μάζουρεκ, Ντίαζ και Μαρινάκη, με πέντε τραυματίες, Μοράρ, Καμαρά και Η. Γιαννιώτη και Νταλακούρα, αλλά και χωρίς τον Κυριακίδη θα κατέβει ο Παναιτωλικός. Ο Δ. Κυριακίδης δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μεγάλη επιστροφή αυτή του Άργκους, ο οποίος είχε μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός, χάνοντας αρκετά κρίσιμα παιχνίδια στο Αγρίνιο. Επίσης επιστρέφει και ο Τσοκάνης ο οποίος είχε αρκετές περιπέτειες τον τελευταίο μήνα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού είναι η εξής:

Γιαννακόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ντουάρτε, Μπελεβώνης, Παρράς, Μιχάι, Βασιλούδης, Μαλής, Γιαννιώτης Δ., Πάουλο, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά.

Αποστολή Παναθηναϊκού

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Αποστολή Παναθηναϊκού
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Αποστολή Παναθηναϊκού

Αδιάφορος κατεβαίνει και ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Μάλιστα οι πράσινοι συνεχίζουν να μη βρίσκονται ψυχολογικά στα καλύτερά τους, ειδικά και με τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Τρανή απόδειξη είναι η μη συμμετοχή του Μουνιέ στην αποστολή, παρόλο που δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Από πλευράς τιμωρημένων οι Κουρμπέλης, Ινσούα, Δώνης και Οικονόμου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οι τραυματισμοί θα αφήσουν εκτός τους Βέργο, Άτμαν, Μαυρομμάτη, ενώ θα μείνει εκτός και ο Μπουζούκης για τον οποίο έχει γίνει ιδιαίτερα λόγος τις τελευταίες μέρες με την επέμβασή του ή όχι στους κοιλιακούς.

Αναλυτικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι:

Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε,  Αρμενάκας, Αθανασακόπουλος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής

Υπενθυμίζουμε ότι το αυριανό παιχνίδι, λόγω της βαθμολογικής κατάστασης και των δύο ομάδων, έχει μεταφερθεί 3 ώρες νωρίτερα και θα ξεκινήσει στις 16:00.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για