Αρχική Ροή Παναθηναϊκός 4 – 0 Παναιτωλικός: Τίτλοι Τέλους

Παναθηναϊκός 4 – 0 Παναιτωλικός: Τίτλοι Τέλους

0
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Δέλλας
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Δέλλας

Πρώτο Ημίχρονο

Μουδιασμένος μπήκε ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο και στην πρώτη οργανωμένη επίθεση του Παναθηναϊκού, ο Άργκους υπέπεσε σε παράβαση μέσα στην περιοχή. Ο Τζήλος έδειξε το σημείο του πέναλτι και έτσι άνοιξε ο λογαριασμό ο Παναθηναϊκός.

Οι επιθέσεις από τα αριστερά, για τον Παναθηναϊκό, συνεχίστηκαν και σε λιγότερο από 5 λεπτά δημιουργήθηκε ρήγμα στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Μακέντα να κερδίζει το Γιαννακόπουλο με δυνατό σουτ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει στα 2 τέρματα του παναθηναϊκού, πρώτα στο 23′ και μετά στο 30′ με στημένες φάσεις. Η πιο επικίνδυνη στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήταν στη φάση του 30ού λεπτού, όπου ο Μπαΐροβιτς έχει πάρει τη μπάλα μετά από λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού, αλλά λόγω κακής θέσης του Άργκους πριν τη μετάβαση, ο διαιτητής θα σταματήσει τη φάση λόγω οφσάιντ.

Στο 37′ παραλίγο να γίνει επανάληψη της φάσης του 2ου τέρματος. Πρωταγωνιστές ήταν και πάλι ο Μακέντα και ο Άργκους, το σουτ του Μακέντα από το ίδιο σημείο δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γιαννακόπουλο, που αυτή τη φορά φύλαγε τη γωνία του αποτελεσματικά.

Ότι δεν κατάφερε ο Μακέντα να κάνει στο 37′, το έκανε στο 40′. Η μπάλα αυτή τη φορά ήρθε από τα δεξιά με τον Άργκους να μη μπορεί να ακολουθήσει τη φάση και με ένα μικρό τσίμπημα της μπάλας έγινε το 3-0.

Δεύτερο Ημίχρονο

Παρόλο τα 3 τέρματα διαφορά, ο Παναιτωλικός μπήκε πιο ορεξάτος στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπαΐροβιτς στην αιχμή της επίθεσης αλλά και ο Ντουάρτε από τα αριστερά προβλημάτισαν αρκετές φορές την άμυνα του Παναθηναϊκού στα πρώτα 15 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν ένα τέρμα.

Το παιχνίδι έχασε το ρυθμό του από το 60′. Ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε σε πιο παθητικό ρόλο, ενώ Παναιτωλικός βρήκε διαδρόμους για να κάνει κάποιες επιθετικές ενέργειες, με κορυφαία την εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο στο 69′, που πέρασε από όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού και κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου από την αντίθετη πλευρά.

Ο Παναιτωλικός θα κάνει την πρώτη του αλλαγή στο 66′ με τον Τσοκάνη να παραχωρεί τη θέση του στον Αμαράλ. Ο Δέλλας θέλησε να βοηθήσει την αριστερή πλευρά του με έναν ξεκούραστο παίχτη. Πλέον στα αριστερά βρίσκονται Ντουάρτε, Γκούγκα και Αμαράλ και δείχνουν να κάνουν δύσκολη τη διαχείριση της συγκεκριμένης πτέρυγας από τον Παναθηναϊκό.

Οδεύοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο και με τις αλλαγές εκατέρωθεν να είναι πιο συχνές, ο Παναθηναϊκός βγαίνει με επίθεση από τα αριστερά με τον Καμπετσή, ο Γιαννακόπουλος διώχνει με δυσκολία στο δυνατό συρτό σουτ, αλλά ο ερχόμενος Εμμανουηλίδης κάνει εύκολα το 4-0 με το Γιαννακόπουλο να βρίσκεται στο έδαφος.

Ο Παναιτωλικός κλείνει τις αλλαγές στο 85′ με τον Πάουλο να δίνει τη θέση του στον Μπελεβώνη. Η συνέχεια του αγώνα δε θα προσφέρει κάτι περισσότερο. Ο Παναιτωλικός κλείνει το παιχνίδι με 50%-50% κατοχή μπάλας και πολλά λάθη στην άμυνα.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για