Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Ξάνθη: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – Ξάνθη: Ενδεκάδες

0
Παναιτωλικός - Ξάνθη: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Ξάνθη: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανοίγει σε λίγη ώρα στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να έχει έναν αντίπαλο που είναι ικανός για τα καλύτερα και τα χειρότερα. Η Ξάνθη είναι σκληρό καρύδι και το έχει αναδείξει σε όλες τις αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό, αλλά και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Με την ίδια ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός με μόνη αλλαγή τον Ντουάρτε στα αριστερά, στη θέση του Ρομάν, για τον οποίο προέκυψε πρόβλημα την τελευταία στιγμή. Ο Βλαντ Μοράρ είναι ως αναπληρωματικός και ο Λουίς Κάστρο ζωγραφίζει σιγά σιγά τις βασικές μονάδες που θα οδηγήσουν τον Παναιτωλικό στα γήπεδα της Super League.

Αναλυτικά η ενδεκάδα στο γράφημά μας, αλλά και στην ακόλουθη λίστα:

Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Λουσέρο, Ντάλσιο, Φυτόπουλος στον άξονα, οι Ντουάρτε, Ντίας στα άκρα και ο Μπαϊροβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ενδεκάδα Ξάνθης

Η Ξάνθη θα έχει τον Μπέντο στο τέρμα, τους Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Καρασαλίδη, Σόσα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Τερκί, Κοβάσεβιτς στον άξονα, τους Μπαριέντος, Τζουρίσκοβιτς στα άκρα, τον Στούργκεον οργανωτή και τον Ρενέλα στη θέση 9.

Κάλυψη αγώνα

Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και διαδικτυακά από την ΕΡΤ Sports, ενώ μπορείτε να τον ακούσετε ραδιοφωνικά από το Αγρίνιο 937

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για