Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Ξάνθη: «Ενδεκάδες»

Παναιτωλικός – Ξάνθη: «Ενδεκάδες»

Παναιτωλικός - Ξάνθη: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Ξάνθη: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Έτοιμες είναι και οι δύο ομάδες για την τελευταία αναμέτρηση της χρονιάς, η οποία θα δείξει και τι «ταμείο» έχει κάνει η κάθε μία. Ο Παναιτωλικός κυνηγάει το αποτέλεσμα μετά το 2-1 στα Πηγάδια, ενώ η Ξάνθη φαίνεται, με αυτούς που έχουν μπει στο γήπεδο, πως είναι πιο ενισχυμένη από το πρώτο παιχνίδι

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε νέα πρόσωπα για την ενδεκάδα, με πολλές αλλαγές στην άμυνα, αλλά και στο σύστημα που θα παίξει ο Παναιτωλικός. Η ομάδα παρατάσσεται με σύστημα 4-3-3, θέλοντας έτσι να μπει πιο επιθετική μέσα στο γήπεδο.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Κνετ και μπροστά του ως κεντρικοί επιθετικοί είναι οι Μαλής και Κωνσταντόπουλος. Στα άκρα της άμυνας επέστρεψε ο Περέιρα, αριστερά, και ο Ντουάρτε παίζει στα δεξιά.

Στο κέντρο παίζει η τριάδα Ταχάρ, Εντινγκά και Ντίαζ, από τα αριστερά στα δεξιά, με τον Εντινγκά να έχει πιο ανασταλτικό ρόλο.

Στην επίθεση ο μοναδικό προωθημένος είναι ο Βέργος και στα άκρα παίζουν οι Μεντόζα και Μπαρμπόζα, αριστερά και δεξιά.

Ενδεκάδα Ξάνθης

Για την Ξάνθη η ενδεκάδα δε βγήκε επίσημα, αλλά με μία πρώτη ματιά παίζουν οι εξής:

Ιτσος στο τέρμα. Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Βέρκερ, Παντελιάδη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο Τ. Παπάζογλου, ο Δημούτσο και ο Εμπερτ στον άξονα. Ο Μικελτάντζε και ο Σιατραβάνης στα άκρα και τον Θ. Παπάζογλου στον άξονα. Η τελική διάταξη της Ξάνθης θα φανεί με την έναρξη του αγώνα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠαναιτωλικός – Ξάνθη: «Αποστολές»
Επόμενο άρθροΠαναιτωλικός 1 – 0 Ξάνθη: Σώθηκε.
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια