Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ: Ενδεκάδες

0
Παναιτωλικός - Βόλος ΝΠΣ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Βόλος ΝΠΣ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Παναιτωλικός για να αποφύγει την ταλαιπωρία άλλων δύο αγώνων. Με νίκη απέναντι στο Βόλο καθαρίζει, έστω και στο τελευταίο παιχνίδι, την παραμονή στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να παίξει άλλο επίσημο παιχνίδι, ενώ μπορεί να έχει το νου του 100% στην προετοιμασία της επόμενης χρονιάς.

Η μεγάλη απουσία της ημέρας είναι αυτή του Ντίαζ, ο οποίος ως αρχηγός δε θα καταφέρει να κλείσει τη χρονιά έτσι όπως έπρεπε και εάν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, που τελειώνει σε μερικές μέρες, ίσως να μην ξαναδούμε τον αρχηγό του Παναιτωλικού να παίζει με τα χρώματα της ομάδας. Η απουσία του αρχηγού φέρνει μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα του Χάβου, δίνοντας ευκαιρία στον Αριγίμπι να καλύψει τα νώτα του Μπαΐροβιτς.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Με τις ελάχιστες δυνατές αλλαγές στην ενδεκάδα θα παίξει Μάκης Χάβος. Ο μοναδικός τιμωρημένος της προηγούμενης αγωνιστικής, Ντίαζ, θα αντικατασταθεί από το τον Αριγίμπι, ο οποίος παίρνει θέση πίσω από το Μπαΐροβιτς που βρίσκεται στην αιχμή της επίθεσης. Αριστερά και δεξιά του Αριγίμπι βρίσκονται οι Ντουάρτε και Ρόσα.

Στο κέντρο ο Μάκης Χάβος δεν αλλάζει το δίδυμο Ταχάρ και Ντάλσιο, με τον Ταχάρ να έχει πιο ανασταλτικό χαρακτήρα. Στην άμυνα παίζουν Παρράς και Τζανακάκης στα άκρα, στο κέντρο αυτής ο Λιάβας με τον Κωνσταντόπουλο και στο τέρμα βρίσκεται ο Φερνάντεθ.

Στον πάγκο ο Μάκης Χάβος έχει τους: Κνετ, Μαλή, Μιμίτο, Άλβαρεζ, Μουνιέ, Λουσέρο, Μπελεβώνη, Καββαδία και τον Τσιγγάρα.

Ενδεκάδα Βόλου ΝΠΣ

Όπως είδαμε και από την ανακοίνωση της αποστολής του Βόλου, εχθές, ο Στέφανος Ξηρόφωτος πήρε μαζί του μία ενδεκάδα και τις απαραίτητες αλλαγής, τουτέστιν 16 παίχτες.

Για το τέρμα επέλεξε τον Γκαραβέλη, στην άμυνα έχει τους Μήτογλου Δημόπουλο και Φράνκο. Στο κέντρο παίζουν οι Λύρατζης, Τσοκάνης, Αουγκούστο και Μπαλογιάννης, ενώ στην επίθεση είναι οι Γέντρισεκ, Μουνίθ και ο Κυζιρίδης.

Οι αλλαγές του Βόλου είναι οι εξής: Κραβαρίτης, Διαμαντής, Κορελάς, Ζοάο και Μπάλλας.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια