Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία: Ενδεκάδες

0
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Σε λίγα λεπτά (24/1 17:15) ξεκινάει το κομβικό παιχνίδι της χρονιάς για τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά και για τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες μπορεί να μοιράστηκαν το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Λαμία, όμως ο ΠΑΣ Λαμία είναι τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή του πρώτου γύρου. Με την αλλαγή προπονητή και τις πολλές και καλές προσθήκες του Ιανουαρίου, φαίνεται πως έχει πάρει στα σοβαρά τη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Τραϊανός Δέλλας βάζει και τα δύο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα για να αλλάξει την εικόνα του Παναιτωλικού, μετά την κακή εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ για το Γρηγορίου, ο Πίτι περιμένει στον πάγκο και πιθανόν να τον δούμε και στον αγωνιστικό χώρο.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Τσότσαλιτς και Μπαρμπόσα μπαίνουν στην αποστολή, πρώτη φορά για τον Τσότσαλιτς, αλλά θα μπουν και στην ενδεκάδα. Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται να θέλει την εμπειρία στο κέντρο της άμυνας για να βοηθήσει στις δύσκολες φάσεις του αγώνα και γι’ αυτό παρατάσσει τον Τσότσαλιτς αμέσως στον αγωνιστικό χώρο. Το ρόλο του δεκαριού θα παίξει ο Μπαρμπόσα, ο οποίος θα προσπαθήσει να βάλει σειρά σε ένα ρόλο που ο Παναιτωλικός δεν έχει βρει λύση από το Καλοκαίρι και το Ρόσα.

Στο τέρμα επιστρέφει ο Κνετ.

Μπροστά του παίζουν οι Τσότσαλιτς και Κωνσταντόπουλος ως κεντρικοί αμυντικοί, και οι Περέιρα (αριστερά) και Λιάβας στα άκρα.

Στο κέντρο παρατάσσονται δύο αμυντικοί μέσοι, ο Τσιγγάρας και ο Ταχάρ, τον οποίο Ταχάρ τον περιμένουμε να παίρνει και πιο επιθετικές πρωτοβουλίες.

Μπροστά από αυτούς παίζει ο Μπαρμπόζα, ο οποίος αναλαμβάνει να οργανώσει την επίθεση. Αριστερά του έχει το Μάζουρεκ και δεξιά του έχει το Ντίαζ.

Ο Βέργος είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στον πάγκο για τον Παναιτωλικό βρίσκονται οι: Μελίσσας, Αζάντι, Αρθούρα, Αριγίμπι, Μαλής, Μανθάτης, Τζανακάκης, Γιάκολις και Ντάλσιο.

Απο τη χθεσινή αποστολή των 22 παιχτών, εκτός έμειναν οι Βάντερσον και Μεντίνα.

Ενδεκάδα ΠΑΣ Λαμία

Ο Πίτι παίρνει συμμετοχή, αλλά ξεκινάει από τον πάγκο, με το Γρηγορίου να επιλέγει το Ρόμανιτς για την επίθεση.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Επασί και μπροστά του οι Τζανετόπουλος και Αντέτζο ως κεντρικοί αμυντικοί. Στα αριστερά της άμυνας παίζει ο Μαρτίνες και στα δεξιά ο Σκόνδρας.

Στο κέντρο ο Γρηγορίου βάζει και αυτός δύο αμυντικούς μέσους, το Μπεχαράνο και τον Τζανδάρη.

Η επιθετική τριάδα πίσω από τον Αραμπούλι είναι ο Ρόμανιτς στα αριστερά, ο Τιρόνε στον άξονα και ο Μπα στα δεξιά.

Ο Γρηγορίου έχει στον πάγκο τους: Θεοδωρόπουλο, Βλάχο, Προβυδάκη, Γκούγκα, Πίτι, Μπιαρνασον, Βασιλακάκη, Καραμάνο και Σαραμαντά.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια