Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή

0
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή Παναιτωλικού

Χωρίς εκπλήξεις και με τις γνωστές απουσίες θα προσπαθήσει ο Παναιτωλικός να πάρει την πολύτιμη νίκη στον αυριανό αγώνα με τη λαμία, 24/1 17:15. Τα νέα για το Ματσόλα δεν ήταν καθόλου καλά για τη συνέχειά του στο πρωτάθλημα, Θλάση στο Γαστροκνήμιο ο Ματσόλα, και πλέον η επιστροφή του προβλέπεται να γίνει μέσα στο διάστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος υποβιβασμού.

Για ακόμα μία αγωνιστική ο Μεντόζα δεν κατάφερε να ενταχθεί στην αποστολή, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της επιστροφής του, συμμετέχει στις προπονήσεις, αλλά παραμένει ανέτοιμος.

Ο Τσότσαλιτς μπαίνει στην αποστολή για πρώτη φορά. Είναι άγνωστο εάν θα χρησιμοποιηθεί και πώς (αλλαγή ή βασικός), στον αυριανό αγώνα, αλλά ο Δέλλας θα έχει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό για να βασιστεί εάν το κρίνει απαραίτητο. Το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μπαρμπόζα, είναι και αυτός στην αυριανή αποστολή και ήδη έχει καταγράψει λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή που επέλεξε ο Δέλλας για το αυριανό παιχνίδι είναι η εξής: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος και ο Γιάκολις.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια