Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα car.gr: Αποστολή Παναιτωλικού

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα car.gr: Αποστολή Παναιτωλικού

0
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα car.gr
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα car.gr

Χωρίς τον Εντινγκά, αλλά με τον Καρέλη θα υποδεχθεί αύριο (8/2 19:30) τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr ο Παναιτωλικός. Ο Κογκολέζος μέσος δεν κατάφερε να μπει ακόμα στο κλίμα της ομάδας, μιας και ήρθε μόλις πριν 2 μέρες. Ο Καρέλης δεν έχει συμπληρώσει ούτε αυτός από την πλευρά του αρκετές προπονήσεις με την ομάδα, οπότε η συμμετοχή του αναμένεται να είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα στον αυριανό αγώνα, έως καθόλου.

Ο Τραϊανός Δέλλας στερείται των υπηρεσιών των Ματσόλα, Λιάβα και Καρασαλίδη, λόγω των μακροχρόνιων τραυματισμών τους, ενώ για ακόμα μία εβδομάδα ο Μεντόζα μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων. Η πολυπληθής επιθετική γραμμή της αποστολής κρατάει εκτός αποστολής τους Μανθάτη και Αζάντι, όπως το αυτό γίνεται και για τους πιτσιρικάδες Σκιαδά και Σκόνδρα, που τους είδαμε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η 21μελής αποστολή αποτελείται από τους: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρθούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίαζ, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλη, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσα, Τζανακάκη, Βέργο, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρα, Μαλή, Κωνσταντόπουλο και το Γιάκολις.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια