Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Αποστολές

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Αποστολές

0
Παναιτωλικός: Γήπεδο
Παναιτωλικός: Γήπεδο

Ο Παναιτωλικός ξεκινά τη χρονιά 2023-2024 σήμερα, 25/8, στις 21:00 στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε στο Αγρίνιο με το θετικό ξεκίνημα απέναντι στην Κηφισιά μέσα στους Ζωσιμάδες.

Αποστολή Παναιτωλικού

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη αποστολή της ομάδας δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες. Ο Οικονόμου είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση του Σούρερ. Από τους 20 που δήλωσε για την αποστολή, οι 6 είναι ονόματα που προσθέθηκαν αυτό το Καλοκαίρι.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Καπίνο, Μπακάκης, Μλάντεν, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Αποστολή ΠΑΣ Γιάννινα

Με απουσίες έρχεται στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Θανάσης Στάϊκος θα χρειαστεί να ανακατέψει τα χαρτιά του για τις 2 από αυτές τις 3 θέσεις στις οποίες δημιουργούν κενό οι Κόντε, Κιάκος και Καραχάλιος. Ο Καραχάλιος είναι ο μόνος με τιμωρία, λόγω της κόκκινης στον προηγούμενο αγώνα, ενώ οι άλλοι δύο είναι τραυματίες.

Όπως αναφέρει το super-fm, «για τη θέση του Κιάκου υπάρχει σίγουρος αντικαταστάτης και θα είναι ο Μάριος Τσαούσης» ενώ για τις άλλες δύο θέσεις επιλογές υπάρχουν, αλλά είναι στην κρίση του προπονητή πώς και ποιοι θα χρησιμοποιηθούν.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η εξής: Κλέιμαν, Αθανασίου, Βρακά, Σόρια, Μπακαδήμα, Παντελάκη, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Τσαούση, Ναούμη, Ριένστρα, Μπεγκάλα, Λιάσο, Τζίνο, Αλ. Λώλη, Τζίμα, Γκάρο, Μπάλαν Ροσέρο, Παμλίδη, Λεό.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια