Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδες Κυπέλλου

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδες Κυπέλλου

0
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Κυπέλλου Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Κυπέλλου Παναιτωλικού

Ως αφορμή για ξεμούδιασμα βλέπει ο Δέλλας το σημερινό παιχνίδι που ξεκινάει σε λίγα λεπτά (19:30), καθώς έχουμε και «νέα» πρόσωπα στην ενδεκάδα, όπως τον Άλβαρεζ, αλλά και εσωτερικές αλλαγές. Ο Ολυμπιακός κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, με τον Κρίστινσον να παίρνει το βάφτισμα του πυρός ως βασικός.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ξεκινάει με αλλαγές από το τέρμα μέχρι την επίθεση ο Παναιτωλικός. Ο Μελίσσας είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του το αμυντικό δίδυμο είναι οι Βάντερσον και Μαλής, για πρώτη φορά φέτος. Αριστερά στην άμυνα θα παίξει ο Περέιρα και στα δεξιά ο Τζανακάκης.

Στο κέντρο υπάρχουν δύο ανασταλτικοί, ο Τσιγγάρας και ο Λιάβας και πιο μπροστά τους παίζει ο Άλβαρεζ, που παίρνει πρώτη συμμετοχή ως βασικός από το Καλοκαίρι.

Στην επίθεση μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αζάντι, στο αριστερό άκρο επανέρχεται ο Αριγίμπι και στο δεξί άκρο ο Γιάκολις.

Από τον πάγκο θα ξεκινήσουν οι Τσότσαλιτς και Μπαρμπόζα, όπως και οι Κνετ, Μεντίνα, Ντάλσιο, Μανθάτης, Κωνσταντόπουλος, Αρθούρα και ο Ματσόλα.

Ενδεκάδα Ολυμπιακού

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Κυπέλλου Ολυμπιακού
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Κυπέλλου Ολυμπιακού

Με το ίδιο σύστημα θα παρατάξει και ο Μάρτινς τον Ολυμπιακό, 4-5-1 με δύο ανασταλτικούς μέσους, όπως και ο Δέλλας τον Παναιτωλικό.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Κρίστινσον και μπροστά του οι Σισέ και Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Ο Χολέβας στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ανδρούτσος στο δεξί.

Στο κέντρο ως ανασταλτικοί μέσοι παίζουν οι Πέπε και ο Μπουχαλάκης και πιο μπροστά τους ο Σίλβα.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Χασάν, στα αριστερά της επίθεσης ο Μπρούμα και στα δεξιά ο Βρουσάι.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια