Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Σε λίγα λεπτά, 19:30, ξεκινάει ο αγώνας του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Αναστασίου διατηρεί το 4-5-1 του προηγούμενου αγώνα, αλλά με την είσοδο του Μπακαδήμα στην ενδεκάδα, στοχεύει στην ενίσχυση της άμυνας, παρά στην ενίσχυση του κέντρου, καθώς ο Μπακαδήμας αντικαθιστά τον τραυματία Βαρόνε. Νέο πρόσωπο στην 20άδα είναι ο Ελίας Περέιρα, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στον πάγκο.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Μπακαδήμας είναι το νέο πρόσωπο στη θέση του τραυματία Βαρόνε. Η υπόλοιπη ενδεκάδα παραμένει η ίδια, ενώ λόγω της πώλησης του Ζεστέντ, ο Παναιτωλικός παίζει με έναν επιθετικό, αποκλείοντας το 4-4-2 που είχαμε δει σε κάποια προηγούμενα παιχνίδια.

Για τον Παναιτωλικό ξεκινούν οι Μελίσσας στο τέρμα, στο κέντρο της άμυνας είναι οι Μαλής και Κορνέλιους, στα δεξιά της άμυνας ο Λούι και στα αριστερά ο Αντούνες. Στο κέντρο παίζει ο Μπακαδήμας, πρώτη του εμφάνιση στη θέση του ανασταλτικού μέσου, μπροστά του στο κέντρο παίζουν οι Φλόρες και Τσιγγάρας. Στην επιθετική γραμμή βρίσκονται οι Μόρσεϊ στα αριστερά, ο Ντουάρτε στα δεξιά και μοναδικός προωθημένος είναι ο Βέργος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ροντρίγκεζ, Περέιρα, Καρέλης, Φυτόπουλος, Παρδαλός, Μπελεβώνης Χρήστος και Στάθης, Αποστολάκης, Καρέλης και ο Σκιαδάς.

Ενδεκάδα Ολυμπιακού

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια