Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδες

0
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Με αρκετές αλλαγές, όπως αναμενόταν, και «ολίγη» δόση από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός. Η απουσία το Λιάβα δεν επιφέρει δραματικές αλλαγές στην άμυνα του Παναιτωλικού, ωστόσο η επιστροφή του Ντίαζ μας δίνει τη δυνατότητα να τον δούμε και πάλι δίπλα στον Ταχάρ. Η πιο σημαντική παρουσία της ενδεκάδας χαρακτηρίζεται αυτή του Χοακίν Αρθούρα, ο οποίος εφόσον ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές, ξεκινάει επιτέλους ως βασικός.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Τραϊανός Δέλλας κράτησε στον πάγκο τον Τσιγγάρα και το Βέργο, ενώ ο Περέιρα έδωσε τη θέση του στον πιο έμπειρο Βάντερσον. Οι αλλαγές αυτές, όπως και αυτή του Αριγίμπι αντί του Μανθάτη, είναι στα σχέδια του Δέλλα για τις εναλλαγές στην ενδεκάδα, εν όψει των επικείμενων σημαντικών αγώνων τον Αστέρα, τη Λαμία και τον Ατρόμητο.

Οι αλλαγές στην άμυνα είναι λίγες. Ο Βάντερσον ξεκινάει στα αριστερά και ο Μεντίνα στα δεξιά της άμυνας, ενώ ως κεντρικοί αμυντικοί ξεκινούν οι Μαλής και Κωνσταντόπουλος.

Στο κέντρο παίρνει πρώτη συμμετοχή βασικού ο Αρθούρα, ο οποίος τοποθετείται ως αμυντικός μέσος και μπροστά του θα έχει το δίδυμο Ντίαζ και Ταχάρ, που το είδαμε και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στα άκρα της επίθεσης ξεκινούν Μάζουρεκ στα αριστερά και Αριγίμπι στα δεξιά, ενώ μοναδικό προωθημένος είναι ο Αζάντι.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Κνετ.

Ενδεκάδα Ολυμπακού

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Ολυμπιακού
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδα Ολυμπιακού

Ο Μάρτινς δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα, πέρα των Τζολάκη, Ντρέγκερ και Ρέαμπτσιουκ, και άφησε το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας απείραχτο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζολάκης παίρνει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια, μπροστά του βρίσκονται οι Σισέ και Μπα, ενώ στα άκρα της άμυνας παίζουν οι Ντράγκερ στα δεξιά και ο Ρέαμπτσιουκ στα αριστερά.

Οι Εμβιλά και Καμαρά παίζουν στο κέντρο και πιο μπροστά τους είναι ο Φορτούνης.

Οι Μασούρας και Μπρούμα παίζουν στα αριστερά και δεξιά της επίθεσης αντίστοιχα και ο Ελ Αραμπί είναι ο μοναδικός προωθημένος.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια