Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Ενδεκάδες

0
Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Με πολλές αλλαγές παρατάσσεται ο Παναιτωλικός απέναντι στον ΟΦΗ, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία του δεύτερου γύρου μαζί με αυτόν του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης. Ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε να αφήσει στον πάγκο αρκετούς παίχτες, όπως οι Ματσόλα, Μαλής, Βάντερσον και Τζανακάκης και εκτός των νέων προσώπων στην ενδεκάδα, να κάνει εσωτερικές αλλαγές στην επίθεση.

Από την πλευρά του ΟΦΗ ο Γιώργος Σίμος μπαίνει με όλα τα όπλα του από το πρώτο λεπτό, εξοπλίζοντας την ενδεκάδα του με Μεγιάδο, Νέιρα και Σαρδινέρο.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Τραϊανός Δέλλας κράτησε τον Κνετ στο τέρμα, τους Λιάβα και Κωνσταντόπουλο στο κέντρο της άμυνας, αλλά αποφάσισε να ξεκινήσει με τους Περέιρα και Μεντίνα στα άκρα της άμυνας.

Πιο μπροστά στο κέντρο ο Ταχάρ και πιο πίσω του ο Τσιγγάρας θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην ανάπτυξη και κυκλοφορία του καλού κέντρου που διαθέτει ο Γιώργος Σίμος.

Στην επιθετική γραμμή ο Δέλλας τράβηξε το Ντίαζ πίσω από το Βέργο, έφερε τον Αριγίμπι στα δεξιά, παίζοντας με το δεξί πόδι πλέον στην κανονική του πλευρά και τράβηξε στα αριστερά τον εξ ίσου δεξιοπόδαρο Μάζουρεκ

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μελίσσας, Ματσόλα, Αζάντι, Βάντερσον, Αρθούρα, Μανθάτης, Άλβαρεζ, Μαλής και ο Τζανακάκης.

Ενδεκάδα ΟΦΗ

Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Ενδεκάδα ΟΦΗ
Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Ενδεκάδα ΟΦΗ

Ο Γιώργος Σϊμος κατεβαίνει με ένα πολύ αμυντικό σχήμα, 5-4-1, γνωρίζοντας πως θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον πιο πλήρη Παναιτωλικό, αλλά και πως οι επιλογές του στον πάγκο είναι κάπως περιορισμένες.

Ο ΟΦΗ ξεκινάει με 5 στην άμυνα, Σελίμοβιτς, Διαμαντή και Βούρο στο κέντρο αυτής, ο Κοροβέσης στα αριστερά και ο Βάις στα δεξιά.

Στο κέντρο θα παίξουν οι Στάικος και Μεγιάδο στον άξονα, ενώ οι Νέιρα και Στάρτζεον παίζουν δεξιά και αριστερά ως ακραίοι μέσοι.

Μοναδικό προωθημένος θα είναι ο Σαρδινέρο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Σολίς, Βαφέας, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας και Σουρνάκης.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια