Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Αποστολές

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Αποστολές

0
Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Αποστολή Παναιτωλικού, 2022-2023 Πρωτάθλημα Υποβιβασμού, 7η Αγωνιστική
Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Αποστολή Παναιτωλικού, 2022-2023 Πρωτάθλημα Υποβιβασμού, 7η Αγωνιστική

Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος υποβιβασμού και τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Παναιτωλικού για την περίοδο 2022-2023, ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει σε ένα αδιάφορο παιχνίδι τον ΟΦΗ. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 17:00, αντί για τις 20:00 που έχουν οριστεί τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Αποστολή Παναιτωλικού

Για τον Αναστασίου οι απουσίες έχουν μικρή σημασία, μιας και το παιχνίδι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Για διάφορους λόγους έμειναν εκτός οι Μάρτενσον, Ακόστα, Νταγκό, Χατζηθεοδωρίδης, Μπακάκης, Ανέστης και ο Αποστολάκης.

Η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους: Χουχούμης, Νοσίρου, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου, Κοντογιάννης.

Αποστολή ΟΦΗ

Για τον ΟΦΗ η κατάσταση είναι πάνω-κάτω η ίδια. Οι Ηρακλειώτες στερούνται των υπηρεσιών 10 παιχτών συνολικά, των Τσιλιανίδη, Νέιρα, Τοράλ, Σηφάκη, Σωτηρίου, Βούρου, Πασαλίδη, Γρίβα, Ντζου και του Θεοδοσουλάκη.

Η αποστολή του ΟΦΗ αποτελείται από τους: Μανδάς, Χριστoγεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Γιαννούλης, Διαμαντής, Γιόχου, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Φελίπε, Φαλατάχ.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια