Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός και Ολυμπιακός στο Κύπελλο 2020-2021

Παναιτωλικός και Ολυμπιακός στο Κύπελλο 2020-2021

0
Μπικιόνι Ελλάδας
Μπικιόνι Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η κλήρωση του Κυπέλλου και η κληρωτίδα έβγαλε τον Παναιτωλικό αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Η τύχη δε χαμογέλασε στον Παναιτωλικό, καθώς τον έβαλε από το πρώτο παιχνίδι να αντιμετωπίσει τον πρώτο του πρωταθλήματος, ενώ θα μπορούσε να περάσει στην επόμενη φάση χωρίς καν να αγωνιστεί.

Η διαδικασία είχε ορισθεί πριν μήνες ώστε να συμπεριλάβει και ομάδες της Β’ κατηγορίας, αλλά οι συνθήκες δεν επέτρεψαν στην ΕΠΟ να προχωρήσει σε συμμετοχή περισσότερων ομάδων. Έτσι το φετινό Κύπελλο θα είναι πιο σύντομο, με μόλις τις 14 ομάδες, οι οποίες σε δύο γύρους θα μειωθούν στις τέσσερις.

Στον πρώτο γύρο θα αγωνιστούν 12 ομάδες και δύο θα προκριθούν στον επόμενο γύρω αυτόματα. Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε 8 ομάδες στο δεύτερο γύρο για να βγουν τα 2 ζευγάρια στους ημιτελικούς αγώνες.

Οι ομάδες που προκρίνονται αυτόματα είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Λαμία και τα υπόλοιπα ζευγάρια θα είναι τα εξής:

ΠΑΟΚΑΕΛ
Βόλος ΝΠΣΟΦΗ
ΆρηςΑστέρας Τρίπολης
ΑΕΚΑπόλλων Σμύρνης
ΠαναιτωλικόςΟλυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα car.gr Ατρόμητος Αθηνών
Κλήρωση Κυπέλλου 2020-2021

σημείωση: Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης θα διεξαχθούν στις 19 έως 21 Ιανουαρίου και ο επαναληπτικός αγώνας στις 2 έως 4 Φεβρουαρίου.

Οι ημερομηνίες για το Κύπελλο δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ΕΠΟ, αλλά έχουν τεθεί επί τάπητος ημερομηνίες διεξαγωγής, από την αναθεώρηση των διοργανώσεων μέσα στο Δεκέμβρη.

Ο αρχικός σχεδιασμός περιείχε 4 φάσεις και τον τελικό, με παιχνίδια να γίνονται στα μέσα Γενάρη, 12-14, για την πρώτη φάση, 2-4 Φλεβάρη για τη δεύτερη φάση, για την τρίτη φάση να ξεκινούν 9-11 Φλεβάρη και οι επαναληπτικοί να γίνονται 2-4 Μάρτη, οι ημιτελικοί να διεξάγονται 6-8 και 27-29 Απριλίου και τέλος ο τελικός να γίνεται στις 22Μαΐου.

Το πρόγραμμα δεν αναμένεται να αλλάξει δραματικά, καθώς είχαν προϋπολογιστεί και οι αγώνες πρωταθλήματος που διεξάγονται μεσοβδόμαδα. Το μόνο που περιμένουμε είναι κάποια από τις ημερομηνίες να βγαίνει από το πρόγραμμα του κυπέλλου, μιας και διεξάγεται μία φάση λιγότερη, αλλά παιχνίδια αναμένονται να γίνουν, συμπληρώνοντας τα πολλά ακυρωθέντα παιχνίδια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια