Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: Αποστολές

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: Αποστολές

0
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Αποστολή Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Αποστολή Παναιτωλικού

Έτοιμες είναι και οι δύο ομάδες για τον αυριανό αγώνα (28/6) στο Αγρίνιο στις 19:30. Για τον Αστέρα ο αγώνας και το υπόλοιπο της διοργάνωσης έχει διαδικαστικό χαρακτήρα γι’ αυτό έρχεται στο Αγρίνιο με αρκετές αλλαγές, ενώ ο Παναιτωλικός δέχεται την πίεση από τον Πανιώνιο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο 2-0 στο 75′ και εάν λήξει ο αγώνας υπέρ του, φτάνει τον Παναιτωλικό στους 21 βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός έκανε σήμερα αρκετές ανανεώσεις συμβολαίων για ένα μήνα, βάσει των αλλαγών που προβλέπει η ΕΠΟ. Τα συμβόλαια αυτά έχουν διάρκεια από την 1η Ιουλίου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, 2 Αυγούστου και αφορούν τους παίχτες Φερνάντεθ, Γιαννακόπουλο, Γιαννιώτη, Κέβιν, Λουσέρο, Μουνιέ, Ρόσα, Ντάουντα, Μπαΐροβιτς.

Αποστολή Παναιτωλικού

23 ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του ο Μάκης Χάβος για τον αυριανό αγώνα με τις επιστροφές των Ταχάρ και Τζανακάκη στην ομάδα. Οι Κνετ και Αριγίμπι συνεχίζουν να παραμένουν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών, με τον Κνετ να μην έχει αγωνισθεί καθόλου σε αυτά τα παιχνίδια.

Η αποστολή του Παναιτωλικού είναι η εξής: Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Καββαδίας, Κέβιν, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Ταχάρ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Αποστολή Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο. Ο Μίλαν Ράσταβατς θα ξεκουράσει αρκετούς παίχτες και συμπεριέλαβε στην αποστολή τέσσερις μικρούς, τους Παναγιώτου, Αλάγκμπε, Τζίμα και Άλι Μπάμπα.

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Αλάγκμπε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο, Ντέλετιτς, Δουβίκας, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι και Άλι Μπάμπα.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια