Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 0 – 1 Άρης: Θέλει Δουλειά

Παναιτωλικός 0 – 1 Άρης: Θέλει Δουλειά

Παναιτωλικός - Άρης: Πανηγυρισμός, 1-0 με Πέναλτι 18'
Παναιτωλικός - Άρης: Πανηγυρισμός, 1-0 με Πέναλτι 18'

Mε ένα άτσαλο σπρώξιμο του Μαλή στο Μάνο στο 17ο λεπτό ο Άρης έκανε το 1-0 εύκολα και απλά διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα πλέον, φάνηκε ότι μπήκε «κρύος» στο πρώτο ημίχρονο και έκανε αρκετά λάθη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Άρη να αναλάβει τα ηνία του αγώνα.

Ο Άρης δεν έδειξε τα δόντια του στον αγώνα, καθώς η καλή αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού δεν του επέτρεψε να κάνει πολλές φάσεις και να γίνει επικίνδυνος. Ο Άκης Μάντζιος έχει στη διάθεσή του παίχτες, όπως ο Σίλβα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στο παιχνίδι.

Το σημερινό παιχνίδι «χάθηκε» λόγω της μεταβατικής κατάστασης που παρουσιάζει ο Παναιτωλικός αυτές τις τελευταίες ημέρες, αλλά κέρδισε 90 λεπτά απτής εμπειρίας που θα βοηθήσουν το Δέλλα και το επιτελείο του να χτίσουν την ομάδα που θα κοιτάξει ψηλά.

Στο παιχνίδι είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αυτές του Αζάντι και του Μαλή, με πιο σοβαρή αυτή του Μαλή που φαίνεται ως θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Περισσότερα για τους τραυματίες θα μάθουμε στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του ο Μάζουρεκ είχε ενοχλήσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θα δούμε εάν και αυτός έχει κάποιο πρόβλημα.

Αγωνιστικά ο Μεντόζα έδειξε ότι κακώς δεν ήταν βασικός στα παιχνίδια του Παναιτωλικού, ο Αριγίμπι είναι άψογη λύση για το αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ οργανωτικά ο Ντίαζ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα πάρα πολύ με τη θέση που παίρνει στο χώρο του κέντρου.

Για άλλον ένα αγώνα ο Παναιτωλικός έδειξε ότι υστερεί στην επίθεση με την απουσία του Ματσόλα. Οι νεαροί Αζάντι και Βέργος δεν έχουν βρει τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως λόγω των λίγων λεπτών που έχουν παίξει, αλλά και την απουσία αυτοματισμών στην επίθεση.

Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την προσαρμογή της ομάδας στη φιλοσοφία του Δέλλα και ενδεχομένως και περισσότερες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Πρώτο Ημίχρονο

2′ Πρώτη επίσκεψη του Παναιτωλικού στην περιοχή του Άρη με τη μετάβαση του Λιάβα προς τον Αζάντι, η άμυνα του Άρη όμως έδιωξε.

3′ Ο Άρης βγαίνει στην επίθεση με το μάνο να παίρνει τη μπάλα, αυτός δεν κατάφερε να γυρίσει προς το τέρμα, η μπάλα πήγε στο Ματίγια ο οποίος στη συνέχεια έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας.

6′ Αντεπίθεση του Παναιτωλικού με τον Αριγίμπι να παίρνει τη μπάλα από τα αριστερά, κάνει το σουτ στην απέναντι γωνία του Σιαμπάνη, η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Σούντγκρεν και καταλήγει κόρνερ.

9′ Εκτέλεση κόρνερ για τον Άρη από το Ματίγια, ο Μάνος σηκώνεται προ του Μαλή, παίρνει την κεφαλιά, χωρίς όμως να βάζει δύναμη και έτσι δίνει την ευκαιρία στον Κνετ να μαζέψει τη μπάλα.

10′ Μοιρασμένο το πρώτο δεκάλεπτο για τις δύο ομάδες, σχεδόν στον 50-50 η κατοχή μπάλας, αρκετά κλειστές άμυνες.

15′ Αλλάζει θέσεις μεταξύ των ακραίων του επιθετικών ο Μάντζιος, ο Σίλβα πήγε στα αριστερά και ο Γκάμα στα δεξιά.

16′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, ο Αζάντι βγάζει τη σέντρα στο κέντρο της περιοχής του Άρη, εκεί σηκώνεται ο Μάζουρεκ, παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα περνάει για λίγο δίπλα από το δοκάρι.

17′ Πέναλτι για τον Άρη. Ο Μαλής έσπρωξε το Μάνο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση.

18′ 1-0 για τον Άρη. Ο Μπρούνο Γκάμα αναλαμβάνει να εκτελέσει το πέναλτι, ο Κνετ πέφτει στη σωστή πλευρά, αλλά η εκτέλεση είναι ψηλά και αριστερά στο παραθυράκι του Κνετ και δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης.

19′ Αντεπίθεση για τον Παναιτωλικό, ο Ντίαζ συνεργάζεται στα αριστερά με τον Αριγίμπι, ο Αριγίμπι μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, επιχειρεί να απειλήσει το Σιαμπάνη στην κλειστή του γωνία, ο τερματοφύλακας του Άρη διώχνει τη μπάλα με τα πόδια.

20′ Αυξάνει την πίεσή του ο Άρης μετά το τέρμα, αλλά και την κυκλοφορία της μπάλας με κατοχή 55-45 υπέρ του Άρη.

28′ Ο Παναιτωλικός κερδίζει φάουλ από την κλωτσιά του Μπεναλουάν στο Μάζουρεκ. Η παράβαση έγινε μέσα στο ημικύκλιο της περιοχής του Άρη.

29′ Κίτρινη κάρτα στο Μπεναλουάν για το προηγούμενο φάουλ.

30′ Εκτελεί ο Αριγίμπι συρτά στην κλειστή γωνία του Σιαμπάνη, ο τερματοφύλακας του Άρη βγαίνει και μαζεύει τη μπάλα.

40′ Συνεχίζει να κυκλοφορεί τη μπάλα ο Άρης στο παιχνίδι, δίνοντας όμως χώρο να ανέβει πιο ψηλά ο Παναιτωλικός, η κατοχή είναι στο 58-42 υπέρ του Άρη.

40′ Επίθεση για τον Παναιτωλικό που ξεκινάει από το λάθος στο κέντρο του Άρη, ο Ντίαζ παίρνει τη μπάλα, βγάζει δεξιά στον προωθημένο Λιάβα, αυτός κάνει σε πρώτο χρόνο το σουτ και ο Σιαμπάνης μαζεύει τη μπάλα.

45′ Ένα λεπτό καθυστερήσεις.

45’+1 Κίτρινη κάρτα στο Μάνο για προβολή από πίσω, ο οποίος φαίνεται να έχει τραυματιστεί. Ο Μάνος σηκώνεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα και ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του ημιχρόνου.

Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει τις πρωτοβουλίες κινήσεων και κατοχή μπάλας με 56%. Ο Παναιτωλικός δείχνει για ένα ακόμη παιχνίδι ότι ο Ματσόλα είναι σημαντικό χαρτί στην επίθεση της ομάδας.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

49′ Εκτέλεση κόρνερ για τον Άρη, ο Ροζ έκανε το σουτ στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Λιάβα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι, αλλά όπως φαίνεται και από την επανάληψη, δεν υπήρξε κάτι μεμπτό.

49′ Κίτρινη κάρτα στο Γκάμα επειδή έκοψε αντεπίθεση του Μεντόζα με σπρώξιμο από πίσω.

50′ Έχει σηκώσει παίχτες για προθέρμανση ο Δέλλας, ανάμεσά τους ο Γιάκολις.

52′ Κίτρινη κάρτα στον πάγκο του Άρη στο Ναζλίδη για διαμαρτυρία.

55′ Στο έδαφος ο Αζάντι μετά από πάτημα σε διεκδίκηση της μπάλας.

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη και πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γκάμα γύρισε στο Ματέο στον άξονα και στο όριο της περιοχής του Κνετ, αυτός κάνει το δυνατό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει μόλις εκτός στόχου.

60′ Παραλίγο να γίνει μοιραία η μετάβαση του Κνετ προς το Λιάβα, ο Άρης κλέβει προς στιγμήν τη μπάλα, ο Ματέο προσπαθεί να κρεμάσει τον Κνετ που είναι εκτεθειμένος, τελικά δεν το κατάφερε μετά και από την πίεση του Κωνσταντόπουλου.

61′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, βγαίνει ο Αζάντι και μπαίνει ο Γιάκολις. Ο Αζάντι φαίνεται να έχει ενοχλήσεις στο δεξί πόδι.

63′ Κατεβάζει τη μπάλα ο Μεντόζα από τον άξονα, κάνει το 1-2 με τον Αριγίμπι, παίρνει τη μπάλα πάλι και κάνει ένα δυνατό σουτ από μακρυά, σηκώνεται ο Σιαμπάνης και καλύπτει το δεξί άκρο του τέρματός του καθώς η μπάλα βγαίνει για λίγο εκτός στόχου.

65′ Αλλαγή για τον Άρη, ο Μπερτόλιο μπαίνει στη θέση του Ματέο.

65′ Κερδίζει φάουλ ο Παναιτωλικός από το χέρι του Τζέγκο.

66′ Εκτελεί ο Ντάλσιο με γέμισμα από τα δεξιά στην απέναντι γωνία, ο Κωνσταντόπουλος πάει στην τροχιά της μπάλας, για λίγο όμως δεν καταφέρνει να απειλήσει, αλλά κερδίζει το κόρνερ.

70′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Αριγίμπι βγαίνει και μπαίνει ο Βέργος, ο οποίος περνάει στην κορυφή της επίθεσης. Βγαίνει ο Μεντόζα και μπαίνει ο Ντουάρτε. Δεν αλλάζει το σύστημα του Παναιτωλικού με αυτές τις αλλαγές.

74′ Στο έδαφος βρίσκεται ο Μαλής με το Τζανακάκη να ξεκινάει αμέσως να κάνει ζέσταμα. Ο Μαλής ένοιωσε πόνο στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο στην προσπάθειά του να καλύψει την αριστερά πλευρά της άμυνας.

75′ Αλλαγή για τον Άρη, βγαίνει ο Σίλβα και μπαίνει ο Μαντσίνι.

76′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, βγαίνει ο Μαλής και μπαίνει ο Τζανακάκης και βγαίνει ο Τσιγγάρας και μπαίνει ο Άλβαρεζ. Ο Τζανακάκης παίρνει θέση στα δεξιά της άμυνας και στη θέση του Μαλή πήγε ο Λιάβας.

80′ Κίτρινη κάρτα στο Τζανακάκη για αντικανονική προβολή από πίσω στο Μαντσίνι και φάουλ για τον Άρη που φέρει αρκετό κόσμο στην περιοχή του Κνετ.

85′ Αλλαγή για τον Άρη, ο Σάσα μπαίνει στη θέση του Ματίγια και στη θέση του Μάνου μπαίνει ο Λόπεθ.

86′ Εκτελεί φάουλ ο Ντάλσιο από τα αριστερά και μακρυά από την περιοχή του Σιαμπάνη, η εκτέλεση είναι κακή και η άμυνα του Άρη διώχνει εύκολα.

90′ 4 λεπτά οι καθυστερήσεις

90’+2 Κίτρινη κάρτα στο Ντίαζ για τράβηγμα έξω από την περιοχή του Κνετ.

90’+3 Κίτρινη κάρτα στο Μπερτόλιο για καθυστερήσεις.

90’+4 Τέλος αγώνα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια