Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Αποστολές

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Αποστολές

0
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: Μεντόζα 73'
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης: Μεντόζα 73'

Θετικά εξελίχθηκαν τα πράγματα για τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά καλά κύλησαν και για το Μάκη Χάβο. Ο μεν Παναιτωλικός συμπεριέλαβε δύο σημαντικές μονάδες στο δυναμικό της ομάδας, Ματσόλα και Μπαρμπόζα, Επιστροφές Ματσόλα, Μπαρμπόζα και στο βάθος Χάβος, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης ευτύχησε με τα αποτελέσματα των ταχέων εξετάσεων για τον κορονοϊό και δεν υπήρξε διασπορά του ιού.

Αποστολή Παναιτωλικού

https://www.panetolikos.gr/wp-content/uploads/2021/04/pane_apol.png.webp
Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Αποστολή Παναιτωλικού

Επιστρέφουν οι Μπαρμπόζα και Ματσόλα, αλλά είναι μεγάλο το ερωτηματικό κατά πόσο μπορεί να προσφέρει ο καθένας, προερχόμενοι και οι δύο από μακροχρόνιους τραυματισμούς. Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται και άλλες δύο επιστροφές, του Βάντερσον και του Μάζουρεκ.

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα τους: Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρθούρα, Ταχάρ, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίαζ, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόζα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόζα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά, Γιάκολις.

Αποστολή Απόλλωνα Σμύρνης

Με περιορισμένη διασπορά του ιού στην ομάδα και μόνη απουσία αυτή του Τσιλούλη, θα παρατάξει την ομάδα αύριο ο Μάκης Χάβος. Ο Απόλλωνας παίζει χωρίς άγχος και με την ασφάλεια εφτά βαθμών από τη ζώνη των «μπελάδων». Σίγουρα θα θελήσει να εξασφαλίσει κάποιο βαθμό και γιατί όχι να κυνηγήσει και κάποια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη, που θα ενεργοποιήσει και το «δώρο» από τη Nova.

Ο Μάκης Χάβος ταξιδεύει στο Αγρίνιο με τους εξής 21 παίχτες: Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Μουνιέ, Ντάουντα, Φατιόν, Κιτόκο, Κάλισιρ, Βάρκα και Ρώσση.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια