Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΑΕΛ: Δηλώσεις προπονητών

Παναιτωλικός – ΑΕΛ: Δηλώσεις προπονητών

0
Παναιτωλικός - ΑΕΛ: Μιχαηλίδης
Παναιτωλικός - ΑΕΛ: Μιχαηλίδης

Μπορεί να μην κατάφερε να κάνει την πρώτη του νίκη ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα, αλλά τα δείγματα από τις 5 πρώτες μέρες του Μάκη Χάβου στον πάγκο είναι εμφανή. Η ΑΕΛ ήρθε στο Αγρίνιο για να πιέσει και να πάρει το διπλό, στοχεύοντας στην τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει την αρκετά καλή μέχρι στιγμής πορεία της. Από την άλλη πλευρά, όπως είπε και ο κύριος Γρηγορίου στις δηλώσεις των προπονητών, ο Παναιτωλικός κυνηγούσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και ήταν αποφασισμένος να την πάρει.

Ο κ. Μιχαηλίδης, αντί του Μάκη Χάβου έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα. Ανέφερε ότι το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν. Στάθηκε στις στατικές φάσεις της ΑΕΛ όπου και ο Παναιτωλικός δέχθηκε δύο τέρματα, ενώ δε δημιούργησε κάποια άλλη φάση. Τέλος ανέφερε ότι η προπονητική ομάδα είναι εδώ για να διορθώσει πράγματα, ενώ αρνήθηκε να κάνει σχόλιο για το παρελθόν.

Ο Γρηγορίου από την πλευρά του στάθηκε στη δίψα του Παναιτωλικού για τη νίκη, και γι’ αυτό ήταν πιο πιεστικός στο παιχνίδι. Η ΑΕΛ ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έπαιξε όπως έπρεπε στο δεύτερο. Αυτό ίσως επηρέασε και η διακοπή του πρωταθλήματος, διότι η ΑΕΛ είχε βρει ένα ρυθμό στα παιχνίδια της. Τέλος, χαρακτηρίζει θετικό το αποτέλεσμα, γιατί πρώτον προέρχεται η ομάδα από τη διακοπή και δεύτερον ένας βαθμός απέναντι στον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο είναι θετικό αποτέλεσμα.

Τα τέρματα του Αγώνα

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια