Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Με το ίδιο σύστημα, 4-3-3, παρατάσσονται Παναιτωλικός και ΑΕΚ στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής που ξεκινάει στις 16:00, 3/10. Οι δύο ομάδες έχουν λίγες απουσίες, για το Γιάννη Αναστασίου μπαίνει βασικός ο Αντούνες στη θέση του Χουχούμη, ενώ για το Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέση βασικού παίρνουν οι Μοχαμάντι και Σιμόες. Η διαφορά στο σύστημα των δύο ομάδων είναι πως ο Παναιτωλικός παίζει με δύο οργανωτές στο κέντρο, ενώ η ΑΕΚ με έναν, αλλά έχει δύο ανασταλτικούς.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου τράβηξε πιο πίσω το Ντίαζ, ο οποίος μαζί με το Φλόρες θα οργανώνουν την επίθεση της ομάδας και ο Βαρόνε θα αναλάβει το ανασταλτικό κομμάτι του κέντρου. Στην επίθεση οι Ντουάρτε και Μεντόζα παίζουν στα άκρα, με ενδεχόμενο να γίνει η εναλλαγή μεταξύ τους, όπως έχουμε δει και σε προηγούμενα παιχνίδια και ανάμεσά τους παίζει ο Βέργος στον άξονα.

Στην άμυνα ο Παναιτωλικός έχει μία μόνο αλλαγή, ο Αντούνες συμπληρώνει το κενό που αφήνει η απουσία του Χουχούμη στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις έχουμε τους Βργκοτς και Κορνέλιους ως κεντρικούς αμυντικούς και το Λούι στα δεξιά της άμυνας. Ο Ροντρίγκεζ βρίσκεται στο τέρμα.

Οι αλλαγές για τον Παναιτωλικό είναι οι ακόλουθοι παίχτες: Μελίσσας, Μπακαδήμας, Τσιγγάρας, Αποστολάκης, Μπελεβώνης, Μόρσεϊ, Ζεστέντ, Καρέλης και ο Μπαρμπόζα.

Ενδεκάδα ΑΕΚ

Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Ενδεκάδα ΑΕΚ
Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Ενδεκάδα ΑΕΚ

Ο Μιλόγεβιτς παρατάσσει την ΑΕΚ με 4-3-3. Ο Στάνκοβιτς είναι στο τέρμα και οι Βράνιες- Τζαβέλλας το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, δεξιά αυτής παίζει ο Μισελεν και αριστερά ο Μοχαμάντι.

Στο κέντρο παίζουν οι Λε Ταλέκ και Σιμόες, ως ανασταλτικοί μέσοι και λίγο πιο μπροστά τους ο Μάνταλος αναλαμβάνει την οργάνωση της ΑΕΚ. Στην επίθεση βρίσκεται ο Αραούχο, αριστερά του έχει τον Τσουμπερ και δεξιά του το Γκαρσία.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια