Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Ενδεκάδες

0
Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - ΑΕΚ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Συνεχίζει με το ίδιο σύστημα ο Μάκης Χάβος, κάνει την έκπληξη και ο Καρέρα με 3-5-2 στο παιχνίδι που ξεκινά σε περίπου μισή ώρα. Πρώτη επίσημη δοκιμασία στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ και δεύτερη για τον Παναιτωλικό, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση των δύο τελευταίων ετών, όπου παίρνει κάτι από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Φωτοτυπία την ενδεκάδα με τον ΟΦΗ έβγαλε ο Μάκης Χάβος, και γιατί άλλωστε να χαλάσει την επιτυχημένη συνταγή της έναρξης του πρωταθλήματος, καθώς δεν είχε απόντες από την ομάδα.

Στο τέρμα ξεκινάει πάλι ο Κνετ και στην αμυντική γραμμή βρίσκονται 3 παίχτες, οι Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος και Λιάβας. Στο κέντρο βρίσκονται οι Τσιγγάρας, Μάζουρεκ, Ντάλσιο στον άξονα και στα άκρα οι Βάντερσον δεξιά και Τζανακάκης αριστερά. στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ματσόλα με δεξιά του το Ντίαζ.

Σχεδόν και ο πάγκος έμεινε ίδιος για το Μάκη Χάβο, με μόνη αλλαγή την αντικατάσταση του Σκιαδά από το Μεντίνα, που επανήλθε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μελίσσας, Ταχάρ, Άλβαρεζ, Μαλής, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Μεντίνα, Βέργος και ο Μεντόζα.

Ενδεκάδα ΑΕΚ

Με 3-5-2 θα παίξει και η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, έτσι όπως εξελίσσεται πριν καν ακόμα ξεκινήσει.

Ο Καρέρα επέλεξε τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Χνιντ, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα στην άμυνα. Αριστερά στο κέντρο βρίσκεται ο Ινσούα και δεξιά ο Παουλίνιο, στον άξονα ο Βασιλαντωνόπουλος και δίπλα του ο Σιμόες, ενώ ο Λιβάια θα παίζει σε ρόλο ελεύθερου. Στην κορυφή της επίθεσης παίζουν οι Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια