Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 2 Ξάνθη: Μέτρια εμφάνιση, πέταξε βαθμούς

Παναιτωλικός 1 – 2 Ξάνθη: Μέτρια εμφάνιση, πέταξε βαθμούς

0

Ο Παναιτωλικός πέταξε 3 πόντους στο Αγρίνιο, απέναντι στην Ξάνθη. Σε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ κακό δεύτερο, ο Παναιτωλικός δε μπόρεσε να σταματήσει την Ξάνθη η οποία φτάνει πλέον στους 6 βαθμούς και ο Παναιτωλικός παραμένει στους 0.

*θα ακολουθήσει άρθρο με όλα τα στιγμιότυπα και τις δηλώσεις των προπονητών εντός ολίγων λεπτών

Πρώτο Ημίχρονο

2′ πρώτη φάση στο παιχνίδι με το Ντουάρτε να ελέγχει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Μπαξεβανίδης σηκώνει το πόδι του αρκετά ψηλά, γίνονται και κάποια τραβήγματα, ο Ντουάρτε πέφτει το έδαφος χωρίς να υπάρχει παράβαση

11′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με το Ντουάρτε να βγαίνει με κάθετη μπαλιά στα δεξιά της μικρής περιοχής της Ξάνθης, αυτός κάνει παράλληλη μπαλιά για το Φυτόπουλο, ο δεύτερος όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα.

12′ Σουτ του Κοβάσεβιτς με τη μπάλα να καταλήγει έξω. Πρώτη φάση για την Ξάνθη στο δωδέκατο λεπτό.

17′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με το Ντίαζ να βρίσκεται μόνος του στη μεγάλη περιοχή μετά από λάθος της άμυνας της Ξάνθης, το γυριστό σουτ που προσπάθησε έπιασε ανάποδα φάλτσα και κατέληξε εκτός εστίας.

20′ Συνεργασία Ντουάρτε και Ντάλσιο στο ύψος του ημικυκλίου της περιοχής της Ξάνθης, ο δεύτερος επιχειρεί ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας

22′ Ο Ρενέλα μέσα στην περιοχή με δυνατό σουτ από γύρισμα του Μπαριέντος από τα αριστερά.

24′ Γίνεται το 1-2 με το Σανιά στο Ντάλσιο και πάλι στο Σανιά, από τα δεξιά, ο Σανιά κάνει επέλαση στο ημικύκλιο της περιοχής της Ξάνθης, γίνονται οι κόντρες και η μπάλα καταλήγει εκτός εστίας μετά το δυνατό σουτ του Ντουάρτε.

26′ Σουτ στην κίνηση από τον Τζουρίσκοβιτς μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, ο Κνετ με δυσκολία βγάζει τη μπάλα εκτός περιοχής με γροθιές.

34′ Ο Ντουάρτε με το Μπαξεβανίδη διεκδικούν τη μπάλα στην αριστερή γωνία της περιοχής της Ξάνθης. Ο Μπαξεβανίδης φαίνεται να στραβοπάτησε το δεξί του πόδι και ο αγώνας διακόπτεται για λίγο.

38′ Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Μπαξεβανίδης ακόμα κουτσαίνει και για αυτό στη θέση του περνά ο Ντίρεσταμ.

42′ Δυνατό σουτ του Ντουάρτε από την αριστερή γωνία της περιοχής της Ξάνθης, η μπάλα καταλήγει αρκετά πάνω από το τέρμα.

44′ Φάουλ για την Ξάνθη με πολύ κόσμο μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, αλλά η ευκαιρία χάνεται με το Μπαριέντος να περνά με τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

45′ 1 λεπτό οι καθυστερήσεις

45’+1 Κόρνερ για τον Παναιτωλικό από το Λισγάρα, εκτελεί ο Ντάλσιο και με την απομάκρυνση της μπάλας, σφυρίζει τη λήξη ο διαιτητής

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Με δύο αλλαγές ξεκινάει ο Παναιτωλικός. Ο Φυτόπουλος θα βγει και θα μπει στη θέση του ο Μιμίτο και ο Μαρσιάλ στη θέση του Γιοβάνοβιτς.

53′ Ο Μιμίτο κάνει μία καλή ενέργεια στο κέντρο, βγάζει δεξιά στο Σανιά ο οποίος από τα δεξιά κάνει μια παράλληλη μπαλιά, η μπάλα περνάει από όλους και βγαίνει κόρνερ.

56′ Αμφισβητούμενη φάση με το Σανιά να δέχεται αντικανονική παρέμβαση στη γραμμή της περιοχής της Ξάνθης.

57′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Μπαριέντος βγαίνει και ο Φοσέ παίρνει τη θέση του.

61′ Κίτρινη κάρτα για το Ντίρεσταμ.

65′ Κάθετη μπαλιά για το Μπαΐροβιτς, υποδεικνύεται εσφαλμένα ως οφσάιντ.

68′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ρενέλα βγαίνει και στη θέση του μπαίνει ο Εντουάρντο.

69′ Πέναλτι για τον Παναιτωλικό με το Ντίρεσταμ να ρίχνει κάτω το Ντάλσιο.

70′ Εκτελεί το πέναλτι ο Μπαΐροβιτς και κάνει το 1-0 για τον Παναιτωλικό.

72′ Ενέργεια του Τζουρίσκοβιτς, που έδωσε στον Εντουάρντο και αυτός πλάσαρε τον Κνετ κάνοντας το 1-1.

73′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Λουσέρο, μέσα ο Μοράρ. Όλα για όλα τα παίζει ο Κάστρο, περνώντας το Μοράρ μπροστά στην επίθεση στη θέση του Ντίαζ και τραβάει το Ντίαζ λίγο πιο πίσω.

75′ Σέντρα του Λιάβα από τα αριστερά παράλληλα στο τέρμα, ο Μπαΐροβιτς για λίγο δε μπορεί να κάνει την προβολή και να απειλήσει.

77′ Ο Στούργκεον πετυχαίνει το 2ο τέρμα για την Ξάνθη, κάνοντας το 1-2.

86′ Σέντρα από το Σανιά, ο Μπέντο ελέγχει τη μπάλα στην περιοχή του.

90′ 4 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+4 Τέλος Αγώνα.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια