Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 2 ΠΑΣ Γιάννινα car.gr: Με Αναντροπή

Παναιτωλικός 1 – 2 ΠΑΣ Γιάννινα car.gr: Με Αναντροπή

0
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα car.gr: Πέναλτι Γκρίζμαν
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα car.gr: Πέναλτι Γκρίζμαν

Ούτε τώρα κατάφερε ο Παναιτωλικός να πάρει τη νίκη, ακόμα και με αυτό το πρώτο ημίχρονο. Ο Αργύρης Γιαννίκης νίκησε τον Τραϊανό Δέλλα στη στρατηγική, διάβασε καλύτερα το παιχνίδι, τόλμησε να κάνει από νωρίς τις αλλαγές και τέλος πήρε τη νίκη. Ο Παναιτωλικός έδειξε μεν διαφορετικό επιθετικό πρόσωπο, καθώς ο Νίκος Καρέλης έδειξε περίτρανα τις αρετές του ως επιθετικός, αλλά όσο ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο, όλο και πιο δύσκολα έπαιρνε τη μπάλα. Το πρόβλημα του δεκαριού στην ομάδα φάνηκε ακομα περισσότερο, καθώς οι καλές προσπάθειες της άμυνας και της επίθεσης εξανεμίστηκαν όταν χάθηκε το κέντρο.

Μουδιασμένος ξεκίνησε ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr είχε την υπεροχή στα πρώτα 10 λεπτά, πίεζε ψηλά και κράταγε τον Παναιτωλικό πίσω από το κέντρο. Οι οδηγίες του Δέλλα έλυσαν το πρόβλημα ανάπτυξης του Παναιτωλικού και σιγά σιγά ανέβηκε. Ο Παναιτωλικός δεν άργησε να κάνει τη ζημιά, μετά από 2 συνεχόμενες φάσεις, πήρε προβάδισμα στο 16′ με την καλή συνεργασία των Μπαρμπόζα, Καρέλη και Ντίαζ και την τελική πάσα στον Αριγίμπι που από πολύ καλή θέση έκανε το 1-0 με ευκολία. Στα επόμενα λεπτά ο Αργύρης Γιαννίκης προσπάθησε να αλλάξει την οργάνωση της ομάδας του. Έκανε εσωτερικές αλλαγές, αλλά τελικά αναγκάστηκε να αλλάξει παίχτη μόλις στο 37′, με το Μπρένερ να περνάει στη θέση του Νάουμετς. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Ντίαζ είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόζα και δεν κατάφερε ο Παναιτωλικός να πάει στα αποδυτήρια με ένα δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έκαναν και οι δύο αλλαγές με την έναρξή του. Ο Παναιτωλικός αναγκάστηκε να αλλάξει τον Κνετ, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις και πέρασε στη θέση του ο Μελίσσας. Ο Αργύρης Γιαννίκης πέρασε τους Κρίζμαν και Λίασσο στον αγωνιστικό χώρο, αλλάζοντας ανασταλτικό μέσο και επιθετικό.

Οι αλλαγές του Γιαννίκη έφεραν αποτέλεσμα. Στο 52′, μετά από αρκετές επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΣ Γιάννινα car.gr, ο Παμλίδης μπήκε στην περιοχή και πήρε το πέναλτι από τον Τσότσαλιτς. Το 1-1 έδωσε ώθηση στον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr και σε συνάρτηση με τις αλλαγές του Γιαννίκη, ο Παναιτωλικός έπαιξε πιο παθητικά. Οι αλλαγές του Παναιτωλικού δε βοήθησαν να αλλάξει η όψη της ομάδας και για το υπόλοιπο του δεύτερου ημιχρόνου και στο 84′ ήρθε η ανατροπή.

Δηλώσεις

Ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε πως η ομάδα μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο έχασε έδαφος και κλείστηκε. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει πολύ. Δεν παύουμε να έχουμε και παράπονα από τη σημερινή διαιτησία για τα σφυρίγματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε πως δε μας βγήκαν κάποια πράγματα και αναγκαστήκαμε να τα διορθώσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι ανθρώπινο να μη βρεθεί σε μία καλή μέρα ένας ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό θα πρέπει να αλλαχθεί. Θα πρέπει να σταματήσουμε να χωρίζουμε το παιχνίδι σε πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Νίκος Καρέλης στις δηλώσεις του έκανε λόγο για το καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στις λίγες επιθετικές πρωτοβουλίες της ομάδας. Η μοναδική καλή φάση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μόνο αυτή του Βέργου.

Πρώτο Ημίχρονο

5′ Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, η μπάλα από τα αριστερά μπαίνει συρτά μέσα στην περιοχή του Κνετ, ο Λεό παίρνει τη μπάλα, με τακουνάκι προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Κνετ, όμως ο Αυστριακός σταμάτησε τη μπάλα. Πολλές φωνές από το Δέλλα για την ολιγωρία της άμυνας του Παναιτωλικού.

10′ Σπρώξιμο στο Μπαρμπόζα πάνω στη γραμμή της περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα car.gr, ο Μπαρμπόζα πέφτει, ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

12′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, ο Καρέλης προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στην αντίθεση γωνία με ένα κρεμαστό πλασέ, η μπάλα πέρασε εκατοστά εκτός εστίας και μετά μαζεύτηκε από την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα car.gr

16′ 1-0 ο Παναιτωλικός. Ο Καρέλης, ο Ντίαζ και ο Μπαρμπόζα έκαναν φοβερή συνεργασία στο ύψος της βούλας, τράβηξαν πάνω τους την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα car.gr, ο Καρέλης πήρε τελευταίος τη μπάλα, έβγαλε στα αριστερά στον Αριγίμπι που ήταν 1 με 1, κάνει το δυνατό βολέ μπροστά από το Λόντιγκιν και βάζει μπροστά τον Παναιτωλικό.

20′ Δυνατό σουτ του Τσιγγάρα 15 μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Λόντιγκιν.

30′ Δεν του βγήκε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα car.gr, ο Αργύρης Γιαννίκης ετοιμάζει αλλαγή στα επόμενα λεπτά.

37′ Κίτρινη κάρτα στο Ντίαζ σε επαφή με το Σάλιακα για επαφή σε διεκδίκηση της μπάλας.

37′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr, στη θέση του Νάουμετς μπαίνει ο Μπρένερ.

43′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr. Ο Λέο έστρωσε στον Παμλίδη που βρέθηκε με χώρο απέναντι από τον Κνετ, επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα πήγε αρκετά ψηλά πάνω από την εστία του Κνετ.

45’+1 Ένα λεπτό ο επιπλέον χρόνος.

45′ Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά για τον Παναιτωλικό. Ο Μπαρμπόζα εκτελεί με γέμισμα, ο Ντίαζ έκανε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε κάτω και έπειτα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ αργότερα βγήκε σε κόρνερ.

45’+1 Τέλος Ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Αλλαγές για τις δύο ομάδες. Μελίσσας, αντί Κνετ για τον Παναιτωλικό, καθώς ο Κνετ έχει ενοχλήσεις. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr μπαίνουν Λιάσσος και Κάστρο στη θέση των Κρίζμαν και Λεό.

52′ Πέναλτι για τον ΠΑΣ ΓΙάννινα car.gr. Ο Παμλίδης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, ο Τζανακάκης και ο Κωνσταντόπουλος τον φύλαγαν, στη φάση μπαίνει με προβολή ο Τσότσαλιτς, ο οποίος παίρνει πόδια και μπάλα και ο διαιτητής σφυρίζει παράβαση.

54′ 1-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr με τον Κρίσμαν να ευστοχεί στο πέναλτι απέναντι από το Μελίσσα.

58′ Κίτρινη κάρτα στο Λιάσσο για τράβηγμα του Μπαρμπόζα σε εξέλιξη επίθεσης.

61′ Κίτρινη κάρτα στο Ντομίνγκεθ για φράγμα σε αντεπίθεση του Μπαρμπόζα.

68′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Ταχάρ αποχωρεί και στη θέση του περνάει ο Μάζουρεκ. Στο κέντρο παίζουν Ντίαζ και Τσιγγάρας και πιο μπροστά τους ο Μάζουρεκ.

70′ Δυνατή προβολή στο Ντίαζ από το Λιάσσο. Ο Λιάσσος έχει ήδη κίτρινη κάρτα και ο διαιτητής δεν του βγάζει δεύτερη.

72′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr. Ο Καρτάλης πήρε τη μπάλα από το γέμισμα του Μπρένερ, ο Κωνσταντόπουλος μπήκε στην πορεία της μπάλα και έδιωξε σε κόρνερ.

74′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Ο Καρέλης αποχωρεί και μπαίνει ο Βέργος και στη θέση του Αριγίμπι μπαίνει ο Ντουάρτε.

75′ Κίτρινη κάρτα στο Μπαρμπόζα γιατί διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για την άσκοπη διακοπή του αγώνα ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκονταν στην επίθεση.

82′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Μάζουρεκ έσκαψε για το Βέργο, ο Βέργος έκανε την κεφαλιά προ του Λόντιγκιν, αλλά η μπάλα βγήκε εκτός εστίας.

82′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr. Ο Μιλιντσιάνου μπαίνει στη θέση του Παμλίδη.

83′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Μέσα ο Ντάλσιο στη θέση του Τσιγγάρα.

84′ 2-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr. Ο Κάργας πήρε κεφαλιά σε κόρνερ του Καρτάλη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

87′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr. Βγαίνει ο Καρτάλης και μπαίνει ο Εραμούσπε. Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς παίζει πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr.

90′ 5 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+3 Εκτελεί φάουλ ο Μπαρμπόζα, ενώ όλη η ομάδα σχεδόν του Παναιτωλικού είναι στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα car.gr, διώχνει όμως η άμυνα.

90’+5 Τέλος παιχνιδιού.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια