Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 1 Αστέρας Τρίπολης: Πολύ Κακός για να Πεθάνει

Παναιτωλικός 1 – 1 Αστέρας Τρίπολης: Πολύ Κακός για να Πεθάνει

0
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Αριγίμπι Εκτέλεση Φάουλ
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Αριγίμπι Εκτέλεση Φάουλ

Έπρεπε να κλονιστεί όλη η ομάδα από την αποβολή του Βάντερσον στο 15′ για να ξυπνήσει ο Παναιτωλικός. Ουσιαστικά χάρη έκανε ο διαιτητής στον Παναιτωλικό που απέβαλε το Βραζιλιάνο με κόκκινη, καθώς απαλλάχθηκε το κέντρο από τον αδιάφορο Ντάλσιο, για πολλοστό αγώνα, ο οποίος πέρασε ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Ο Ντίαζ, όπως και πολλοί άλλοι παίχτες της ομάδας, απέδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο ικανοί και φιλότιμοι είναι, καθώς μαζί με τον Τσιγγάρα (Μπράβο ρε Άγγελε) έκαναν για τρεις παίχτες στο κέντρο.

Ο Αριγίμπι μαζί με τον Ματσόλα έδιναν μάχες μόνοι τους σε μία ομάδα χωρίς αυτοματισμούς και το τέρμα βγήκε εν τέλει από προσωπική ενέργεια παίχτη, του Αριγίμπι με εκτέλεση φάουλ στο 54′. Σχεδόν η συντριπτική πλειοψηφία των φάσεων του Παναιτωλικού βγαίνουν λόγω της καλής τοποθέτησης που έχει ο Ματσόλα στην αντίπαλη άμυνα και καταφέρνει και βγαίνει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας με μεγάλη ευκολία.

Ο Μάκης Χάβος θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει ποιους παίχτες πρέπει να βάζει μέσα και ποιους θα αφήνει έξω, αλλιώς θα δούμε τα περσινά χάλια, αλλά αντί για τον Πανιώνιο το δίδυμο θα είναι Λαμία-Παναιτωλικός.

Θυμίζουμε ότι σε δύο μέρες τελειώνουν οι μεταγραφές, όχι για να πάρει, αλλά για να διώξει παίχτες ο Παναιτωλικός και ακολουθεί ένα Σαββατοκύριακο με παιχνίδια εθνικών ομάδων, δίνοντας την τελευταία ευκαιρία στο Χάβο και στο Μιχαηλίδη να συμμαζέψουν την ομάδα.

Στατιστικά ο αγώνας έδειξε υπεροχή Αστέρα, 6-17 οι τελικές με 4-10 εντός στόχου, 9-3 οι αποκρούσεις, ένα δοκάρι για τον Αστέρα, 3-15 τα κόρνερ και κατοχή 44%-56% για τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα αντίστοιχα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των τεχνικών των ομάδων και οι φάσεις ανά λεπτό καθώς και τα δύο τέρματα των ομάδων σε μορφή πολυμέσου.

Δηλώσεις

Ο Μίλαν Ράσταβας πήρε πρώτος θέση για να κάνει δηλώσεις μετά τον αγώνα. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και δεν διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι. Ο αγώνας κρίθηκε στη στιγμή που άφησαν τον Παναιτωλικό να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο.

Για τον Παναιτωλικό δηλώσεις έκανε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης και δήλωσε τα εξής (σε ελεύθερη μεταφορά):

“Είναι φανερό ότι η κόκκινη κάρτα στέρησε τη δυνατότητα να παίξουμε όπως θέλουμε, όντας επιθετική ομάδα ο Παναιτωλικός, έκανε το παιχνίδι μας πιο δύσκολο. Τα παιδιά προσπάθησαν και έτρεξαν πάρα πολύ για όλη διάρκεια που ήμασταν με 10. Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη, αλλά μετά την αποβολή ισορρόπησαν το παιχνίδι.”

Πρώτο Ημίχρονο

4′ Πρώτη επέλαση για το Ντίαζ από τα δεξιά, μπαίνει στην περιοχή και ελίσσεται ανάμεσα από τους αμυντικούς του Αστέρα, ο Μουνάφο βάζει το σώμα του στην πορεία του Ντίαζ, ο Ντίαζ πέφτει στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί ο αγώνας.

6′ Πρώτο κόρνερ για τον Αστέρα και στο παιχνίδι με το Ριέρα να μπαίνει από τα αριστερά και να διωχνει ο Τζανακάκης.

7′ Δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Μουνάφο παίρνει τη μπάλα από τον Κρίσπι και από το όριο της περιοχής στοχεύει το δοκάρι του Κνετ.

10′ Ανώτερος στα πρώτα 10 λεπτά είναι ο Αστέρας, με δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το λογαριασμό και κλειστούς τους διαδρόμους στο κέντρο για να αποτρέψει τις επιθετικές προσπάθειες του Παναιτωλικού.

12′ Άλλη μία καλή ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Κρέσπι από τα δεξιά προωθείται και κάνει μία σέντρα στο ύψος του πέναλτι, ο Μπαράλες παίρνει την κεφαλιά, αλλά στέλνει τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

13′ Πρώτο κόρνερ για τον Παναιτωλικό με τον Αριγίμπι να το κερδίζει και να το εκτελεί, κακή εκτέλεση που δίνει τη δυνατότητα εκδήλωσης αντεπίθεσης από τον Αστέρα, ο Βάντερσον βγαίνει και διώχνει σε πλάγιο πριν μπει ο Αστέρας στην περιοχή του Κνετ.

15′ Ο Βάντερσον ανατρέπει τον Κρέσπι, ο διαιτητής δείχνει αρχικά κίτρινη και πέναλτι, έπειτα μετά την εξέταση της φάσης βγάζει κόκκινη στο Βάντερσον και σφυρίζει φάουλ εκτός περιοχής για τον Αστέρα.

18′ Ο Σίτο εκτελεί το φάουλ από τη γραμμή της περιοχής του Κνετ, η μπάλα πάει στο τοίχος, στην επαναφορά ο Κρέσπι κάνει ένα δυνατό σουτ και αυτή καταλήγει στα χέρια του Κνετ.

20′ Άλλο ένα κακό δεκάλεπτο για τον Παναιτωλικό, 0-6 οι τελικές για τον Αστέρα, ο οποίος έχει τις 3 από τις 6 εντός στόχου.

21′ Πολλές προσπάθειες από τα δεξιά της επίθεσης για τον Αστέρα, ο Αριγίμπι έχει τραβηχτεί πίσω για να καλύψει τη θέση.

25′ Τραβήχτηκε πίσω ο Παναιτωλικός, οι παίχτες του Αστέρα γυρνάν τη μπάλα στο κέντρο προσπαθώντας να βρουν χώρο.

27′ Ο Ριέρα κάνει ό,τι θέλει στο κέντρο του γηπέδου, περνάει τη μπάλα από το Ματσόλα και το Μάζουρεκ, κάνει τη μπαλιά στο Σίτο στο όριο της γραμμής της άμυνας του Παναιτωλικού, ανακόπτεται και κερδίζει ένα ακόμη κόρνερ.

29′ Άλλο ένα κερδισμένο κόρνερ για τον Αστέρα, ο οποίος κάνει οργανωμένα τις επιθέσεις, αποφεύγοντας να πουλήσει τη μπάλα εύκολα.

30′ Ο Ντάλσιο έχει περάσει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Αριγίμπι έχει περάσει στην κανονική του θέση πιο μπροστά.

34′ Πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό, ο Αριγίμπι μπαίνει από τα αριστερά, κάνει υπό πίεση ένα σουτ στην αντίθετη γωνία, πέφτει ο τερματοφύλακας του Αστέρα και μαζεύει.

39′ Άλλο ένα κόρνερ εκτελεί ο Αστέρας με το Μουνάφο, ο Σίτο σηκώνεται και παίρνει την κεφαλιά, αυτή καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

42′ Ο Ματσόλα βγαίνει στην αντεπίθεση με δύο αμυντικούς πάνω του, στα αριστερά του κατεβαίνει ο Αριγίμπι, τον βλέπει και του δίνει τη μπάλα ο Ματσόλα, βγάζοντάς τον μόνο του μπροστά από τον τερματοφύλακα. Ο Αριγίμπι κάνει το πλασέ πάνω στον Παπαδόπουλο, οποίος βγήκε και κάλυψε την εστία στο όριο της περιοχής.

45′ Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις

45’+1 Ο Κώτσιρας κάνει μία καταπληκτική σέντρα στο ύψος του πέναλτι, εκεί βρίσκεται ο Μπαράλες και κάνει μία δυνατή κεφαλιά και πετυχαίνει το 1-0 για τον Αστέρα.

45’+2 Τέλος Ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Χωρίς αλλαγές και οι δύο ομάδες ξεκινούν στο δεύτερο ημίχρονο

53′ Κίτρινη κάρτα στον Αντζουλά

54′ 1-1 με εκτέλεση φάουλ για τον Παναιτωλικό. Ο Αριγίμπι εκτελεί απευθείας με μία βολίδα που δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Παπαδόπουλο.

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Σίτο βγάζει μπαλιά από τα αριστερά, ο Μπαράλες πέφτει με το κεφάλι, κάνει μία πολύ δυνατή κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει για λίγο εκτός εστίας.

58′ Μάζουρεκ και Αριγίμπι προσπάθησαν να κάνουν το 1-2 μέσα στην περιοχή του Αστέρα, αλλά του έκοψε η άμυνα του Αστέρα.

61′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Ριέρα από τα δεξιά μπαίνει στην περιοχή, βγάζει σέντρα στο Μπαράλες, αυτός κάνει το πλασέ αδύναμα, η μπάλα πάει προς την εστία στην αντίθετη γωνία, αλλά εκεί βρίσκεται ο Τζανακάκης και μαζεύει τη μπάλα.

62′ Έτοιμάζεται για δύο αλλαγές

66′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Κώτσιρας κάνει διαγώνιο σουτ το οποίο περνάει για λίγο εκτός εστίας, η μπάλα βγαίνει κόρνερ γιατί κάπου έχει βρει.

69′ Αλλαγές για τον Αστέρα. Βγαίνει ο Σίτο μπαίνει ο Αλί Μπαμπα, βγαίνει ο Κρέσπι και μπαίνει ο Τιλίκα.

70′ Αλλαγές και για τον Παναιτωλικό, βγαίνει ο Τσιγγάρας και ο Τζανακάκης, μπαίνει ο Ταχάρ και ο Μεντίνα.

70′ Εκτελεί φάουλ ο Μάζουρεκ, το οποίο κερδήθηκε πριν τις αλλαγές, στο πρώτο δοκάρι, ο Λιάβας παίρνει μια γυριστή κεφαλιά η οποία πήγε στην απέναντι γωνία και πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

74′ Δεύτερο κόρνερ για τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι, εκτελεί ο Αριγίμπι, βγαίνει ο Παπαδόπουλος και διώχνει με γροθιές.

79′ Εκτέλεση κόρνερ για τον Παναιτωλικό από τον Αριγίμπι, σηκώνεται ο Καρασαλίδης και παίρνει την κεφαλιά, την οποία διώχνει εξ επαφής ο Παπαδόπουλος, στη συνέχεια της φάσης δημιουργείται μία αναστάτωση στην περιοχή του Αστέρα, τελικά η φάση διακόπτεται με επιθετικό φάουλ.

80′ Αλλαγές για τον Αστέρα, μπαίνουν Γκόμεζ και Ιγκλέσιας στις θέσεις των Βαλιέντε και Ριέρα.

83′ Ο Τασουλής κάνει τις τρίπλες από τα αριστερά, μπαίνει στην περιοχή και ανακόπτεται πριν γίνει ακόμα πιο επικίνδυνο.

84′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, Μεντόζα αντί Μάζουρεκ.

85′ Τιλίκα και Μουνάφο συνεργάζονται και βγαίνει ο Τιλίκα από τα δεξιά σε καλή θέση, βγάζει την παράλληλη μπαλιά στο Μπαράλες, βγαίνει ο Καρασαλίδης και παραχωρεί κόρνερ.

87′ Ο Μεντόζα εκμεταλλεύεται τη λάθος μετάβαση της επίθεσης του Αστέρα, παίρνει τη μπάλα και βγάζει προωθημένο το Μεντόζα, αυτός κουβαλάει τη μπάλα μέχρι την περιοχή του Παπαδόπουλου, αλλά ανακόπτεται με προβολή και κερδίζει το κόρνερ.

89′ Ο Ματσόλα πιάνει τη γάμπα του και δείχνει να πονάει, τελικά σηκώνεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

90′ Εκτέλεσης κόρνερ για τον Αστέρα το ύψος της μικρής περιοχής, ο Μπαράλες σηκώνεται και παίρνει άλλη μία κεφαλιά, ο Κνετ εξ επαφής σταματάει τη μπάλα.

90’+1 Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Βέργος στη θέση του Ματσόλα.

90’+2 Φοβερή ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Γκόμεζ βγάζει τον Τασουλή στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, κάνει το πλασέ, ο Κνετ σταματάει τη μπάλα.

90’+3 Ο Αριγίμπι κάνει επέλαση από τα αριστερά, κάνει μία σέντρα-σουτ, ο Παπαδόπουλος βγαίνει και μαζεύει τη μπάλα.

90’+4 Τέλος Αγώνα.

3 2 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια