Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 1 Αστέρας Τρίπολης: Να Εύχεσαι να είναι Μακρύς

Παναιτωλικός 1 – 1 Αστέρας Τρίπολης: Να Εύχεσαι να είναι Μακρύς

0
Σα βγεις στον πηγαιμό για τη Β', να εύχεσαι να 'ναι μακρύς ο δρόμος.
Σα βγεις στον πηγαιμό για τη Β', να εύχεσαι να 'ναι μακρύς ο δρόμος.

Με την πιο αδιάφορη ομάδα του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο σπίτι του. Ο Μάκης Χάβος προσπάθησε να καλύψει τα κενά της ομάδας, κυρίως στην άμυνα, με τη χρήση του Τσιγγάρα και του Λιάβα, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει τον επιθετικά καλό Αστέρα να απειλήσει.

Πέραν του τέρματος που πέτυχε ο Αστέρας σε μία φαινομενικά ανύποπτη φάση, οι επιθετικοί του Ράσταβατς δημιούργησαν ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού. Οι περισσότερες φάσεις ξεκινούσαν από τα αριστερά, δεξιά όπως αμύνεται ο Παναιτωλικός, και πίεζαν κάποιες φορές και με δύο παίχτες εκμεταλλευόμενοι του Τσιγγάρα στο ρόλο του δεξιού αμυντικού.

Στο επιθετικό κομμάτι, ο Ρόσα, ο οποίος δε βρήκε τα πατήματα που ήθελε στο παιχνίδι, έκανε μία καταπληκτική κάθετη μετάβαση στο Ντάουντα στο 32ο λεπτό και ο τελευταίος έκανε το 1-1. Στη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Παναιτωλικός έψαχνε για το δεύτερο τέρμα, δυστυχώς αυτό δεν ήρθε, οι ενοχλήσεις του Ντάουντα στον προσαγωγό ανάγκασαν το Μάκη Χάβο να τον βγάλει από το παιχνίδι, παίζοντας με το ίδιο σύστημα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Όπως φαίνεται και από τη στατιστική κάρτα του αγώνα, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που καίγονταν για βαθμούς και για τα τέρματα, είχε λιγότερες τελικές εντός στόχου, ενώ οι σχεδόν διπλάσιες τελικές προσπάθειες δείχνουν την καλή άμυνα που προσπάθησε να διασπάσει η ομάδα του Μάκη Χάβου.

Παναιτωλικός 1 - 1 Αστέρας Τρίπολης: Στατιστικά Αγώνα
Παναιτωλικός 1 – 1 Αστέρας Τρίπολης: Στατιστικά Αγώνα

Πρώτο Ημίχρονο

4′ Πρώτη στημένη μπάλα με κόρνερ για τον Παναιτωλικό, το οποίο δεν ανησυχεί τον Παπαδόπουλο.

6′ Διπλή επέμβαση του Παπαδόπουλου σε αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Ντουάρτε πήγε να μπει με προβολή στη φάση για λίγο όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα.

10′ Περισσότερο επιθετικός ο Παναιτωλικός στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ντουάρτε κάνει αρκετές πλαγιοκοπήσεις από τα αριστερά.

11′ 1-0 για τον Αστέρα με το Μουνάφο να παίρνει τη μπάλα στο όριο της περιοχής από το Ντέλετις, κάνει ένα δυνατό πλάγιο σουτ, η μπάλα σκάει μπροστά στο Φερνάντεθ και καταλήγει στα δίχτυα. Πρώτο τέρμα για τον αρχηγό του Αστέρα στη σταδιοδρομία του στην ομάδα.

14′ Στημένη φάση για τον Παναιτωλικό με το Ντάλσιο να εκτελεί το φάουλ από τα αριστερά κοντά στη γραμμή του πλαγίου. Εκτελεί με γέμισμα, η άμυνα του Αστέρα διώχνει.

18′ Επίθεση του Παναιτωλικού με το Ντάουντα να μη μπορεί να βρίσκει για λίγο τη μπάλα και αυτή καταλήγει εκτός.

22′ Κίτρινη κάρτα στο Σίτο για θέατρο, πρώτη κάρτα στο παιχνίδι.

28′ Κίτρινη κάρτα στο Μουνάφο για επικίνδυνη προβολή. Στημένη μπαλιά για τον Παναιτωλικό που φέρνει πολύ κόσμο στην περιοχή του Παπαδόπουλου.

30′ Λάθος του Λιάβα παραλίγο να κοστίσει στον Παναιτωλικό με τον Κρέσπι να κλέβει τη μπάλα και η κόντρα να βγαίνει η μπάλα άουτ.

32′ Κάνει επέλαση ο Ντουάρτε από τα αριστερά, βγάζει παράλληλη σέντρα, στην περιοχή βρίσκεται ο Μουνιέ, πάει να πιάσει την καρφωτή κεφαλιά, με τα ακροδάχτυλα αλλοιώνει την πορεία της μπάλας ο Παπαδόπουλος και αυτή βγαίνει πλάγιο.

32′ 1-1 για τον Παναιτωλικό, ο Ρόσα βγάζει προωθημένη μπαλιά στο Ντάουντα, βγάζει τον επιθετικό του Παναιτωλικού στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο Ντάουντα περνάει τον τερματοφύλακα και πετυχαίνει το 1-1. Στη φάση τραυματίζεται ο ίδιος από προβολή και βγαίνει εκτός για τις πρώτες βοήθειες.

35′ Κίτρινη στον Ντέλετιτς για επικίνδυνο παίξιμο σε διεκδίκηση της μπάλας.

37′ Κίτρινη κάρτα στον Κέβιν για επικίνδυνη προβολή στο Ντέλετιτς από πίσω. Εν τω μεταξύ, επιστρέφει ο Ντάουντα στο παιχνίδι.

40′ Δεν έχει επανέλθει πλήρως ο Ντάουντα, δείχνει αρκετά πιο αργός και διστακτικός στις ενέργειές του, ενώ στα πρώτα λεπτά της επιστροφής του έδειχνε να μην πατάει καλά το πόδι του.

42′ Ωραία προσπάθεια από τον Παναιτωλικό, παίρνει τη μπάλα από την αριστερή πλευρά της άμυνας και ανεβαίνει από τα αριστερά. Βγάζει σέντρα, ο Μουνιέ προσπαθεί να κάνει ένα γυριστό, δε βρίσκει καλά τη μπάλα και αυτή καταλήγει εκτός εστίας.

43′ Κίτρινη κάρτα στον Τασουλή για τράβηγμα στο Μουνιέ.

45′ Αντεπίθεση του Παναιτωλικού με το Μουνιέ, δίνει στο Ρόσα, καθυστερούν με τις μεταβιβάσεις οι δύο τους, ο Μουνιέ αλλάζει παιχνίδι στην άλλη πλευρά στο Ντουάρτε και η μπάλα καταλήγει πλάγιο.

45′ Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.

45’+2 Κόρνερ για τον Παναιτωλικό, πάει ο Λιάβας να πάρει κεφαλιά, διώχνει η άμυνα του Αστέρα και ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Αλλαγές για τον Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Μπελόκ και Λουίς Φερνάντεθ βγαίνουν για τον Αστέρα, Μπόρχα Φερνάντεθ και Ριέρα στις θέσεις τους, αντίστοιχα. Χωρίς αλλαγές ο Παναιτωλικός στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

50′ Μεγάλη ευκαιρία και πρώτη για τον Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σίτο από τα αριστερά μπαίνει στην περιοχή, δίνει στον Τασουλή, αυτός βγάζει για τον Κρέσπι που είναι στην καρδιά της περιοχής, κάνει το σουτ, από πολύ κοντά ο Φερνάντεθ σταματάει τη μπάλα.

51′ Ο Ντάλσιο παίρνει τη μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ, από τη δεξιά γωνία της περιοχής κάνει ένα δυνατό σουτ, η μπάλα καταλήγει λίγο πιο πάνω από το δεξί παραθυράκι Παπαδόπουλο.

55′ Κίτρινη κάρτα στο Ρόσα για επικίνδυνη προβολή στον Πασαλίδη.

56′ Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Σίτο βγάζει από τα αριστερά ένα γέμισμα στο Ντέλετις, ο Ντέλετιτς με τη μία βγάζει στον Κρέσπι ο οποίος είναι σε επικίνδυνο σημείο, δε μπορεί να βρει τη μπάλα όπως θέλει και ο κίνδυνος περνάει για τον Παναιτωλικό.

58′ Μικρή διακοπή στον αγώνα για κάποιες ενοχλήσεις που έχει στον προσαγωγό ο Ντάουντα. Είχε σηκωθεί ο Μπαΐροβιτς για να γίνει αλλαγή, ο Ντάουντα μετά από λίγο μπαίνει πάλι στον αγωνιστικό χώρο.

63′ Φάουλ υπέρ του Αστέρα σε φράγμα του Ντουάρτε στον Κώτσιρα. Εκτελεί ο Ντέλετιτς, βγαίνει και μαζεύει ο Φερνάντεθ.

65′ Ο Τζανακάκης μπαίνει στο παιχνίδι στη θέση του Τσιγγάρα για τον Παναιτωλικό. Ο Τζίμας μπαίνει στη θέση του Σίτο για τον Αστέρα Τρίπολης.

66′ Πρώτη καλή φάση για τον Τζίμα που μόλις μπήκε στον αγώνα, μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή να πάρει την κεφαλιά προ του Τζανακάκη, σπρώχνει όμως τον παίχτη του Παναιτωλικού και κάνει επιθετικό φάουλ.

71′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μπόρχα Φερνάντεθ άνοιξε στον Ριέρα εκείνος μπήκε στην περιοχή, πέρασε δύο παίκτες του Παναιτωλικού και έστειλε τη μπάλα πάνω στον Φερνάντεθ.

73΄ Κίτρινη κάρτα στο Λιάβα.

74′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Μέσα ο Μπαΐροβιτς στη θέση Ντάουντα. Μέσα ο Λουσέρο στη θέση του Μουνιέ.

77′ Κίτρινη κάρτα στο Τζανακάκη για επικίνδυνη διεκδίκηση μπάλας.

78′ Κίτρινη κάρτα για τον τερματοφύλακα του Αστέρα γιατί πήγε στον πάγκο του Παναιτωλικού και τα είπε με τον Κουτσοσπύρο.

79′ Καλή στιγμή για τον Αστέρα, ο Κρέσπι παίρνει τη μπάλα, κάνει ένα πολύ καλό σουτ, η μπάλα περνάει για λίγο πάνω από την εστία του Φερνάντεθ.

80′ Αλλαγή για τον Αστέρα, ο Κρέσπι βγαίνει και ο Αλί Μπαμπά παίρνει τη θέση του.

82′ Κόρνερ για τον Παναιτωλικό με το Ρόσα να το εκτελεί, κάνει δύο γεμίσματα, αλλά η μπάλα απομακρύνεται από την άμυνα του Αστέρα.

83′ Στημένη μπάλα για τον παναιτωλικό σε καλή θέση, ο Τζανακάκης εκτελεί με γέμισμα, η μπάλα απ’ ευθείας εκτός αγωνιστικού χώρου.

84′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, μέσα ο Μιμίτο στη θέση του Ρόσα.

86′ Φάση διαρκείας για τον Παναιτωλικό στην εστία του Αστέρα, ο Μιμίτο και ο Ντίαζ προσπαθούν στα δεξιά να κάνουν γέμισμα, η μπάλα βγαίνει έξω στο Ντάλσιο, αυτός κάνει σουτ και η μπάλα πάει αρκετά εκτός στόχου.

88′ Αλλαγή για τον Αστέρα. Βγαίνει ο Ντέλετιτς, μπαίνει ο Αλάμπε.

90′ Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+1 Φάουλ στον Ντουάρτε και κίτρινη κάρτα στο Μπόρχα Φερνάντεθ.

90’+2 Εκτελεί ο Μπαΐροβιτς, η μπάλα πάει στη ρίζα του κάθετου δοκαριού του Παπαδόπουλου και καταλήγει έξω.

90’+6 Υποψία παράβασης στην προσπάθεια του Ντουάρτε, έλεγχος VAR και δείχνει να συνεχιστεί ο αγώνας.

90’+6 Τέλος Αγώνα.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια