Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 0 Βόλος ΝΠΣ: Και του Χρόνου Παχύτερο

Παναιτωλικός 1 – 0 Βόλος ΝΠΣ: Και του Χρόνου Παχύτερο

0
Μουνιέ
Μουνιέ

Λίγος φάνηκε ο Παναιτωλικός στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα. Όχι μόνο δεν κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του απέναντι στην κουτσουρεμένη αποστολή του Βόλου, αλλά κινδύνεψε στο 2′ με το δοκάρι του Μήτογλου και στο 19′ με τη σέντρα του Κιζιρίδη προς το Μουνίθ. Στο διάλειμμα του πρώτου ημιχρόνου ο Μάκης Χάβος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το πώς διαχειρίζεται ο Παναιτωλικός το παιχνίδι, ενώ στον πάγκο του Βόλου ο κ. Οικονομίδης ήταν ευχαριστημένος με τη ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου συνέχισε να απειλείται από το Βόλο και να έχει προβλήματα με τη λειτουργία της άμυνας, αλλά φάνηκε τυχερός στη φάση του 31ου λεπτού όπου ο Μπαΐροβιτς έκλεψε τη μπάλα μετά από εσφαλμένη μετάβαση προς τον τερματοφύλακα του Βόλου και ο Ντουάρτε έκανε το 1-0. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Βόλος έφτασε πάλι πολύ κοντά στο τέρμα με την κεφαλιά του Γέντρισεκ στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, ο Βόλος είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες χωρίς να μπορέσει να πετύχει ένα τέρμα. Ο Παναιτωλικός είχε δύο καλές ευκαιρίες με το Μπαΐροβιτς για να διευρύνει τη νίκη του, ωστόσο δεν το κατάφερε.

Έστω και με μέτρια εμφάνιση ο Παναιτωλικός πήρε αυτό που ήθελε, χωρίς να ασχοληθεί με τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ακολουθούν οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού και το στιγμιότυπο από το τέρμα του Ντουάρτε.

Πρώτο Ημίχρονο

2′ Λάθος συνεργασία του Κωνσταντόπουλου με το Λιάβα, κερδίζει κόρνερ ο Βόλος. Με τη εκτέλεση του Κυζιρίδη, ο Μήτογλου προσπαθεί να κρεμάσει τον Φερνάντεθ, ο οποίος ελέγχει τη φάση, η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι και περνάει πάνω από το τέρμα.

8′ Πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό με το Ρόσα να προσπαθεί να απειλήσει με δυνατό σουτ στα όρια της περιοχής του Βόλου.

12΄ Ο Μουνίθ κάνει προβολή στο Ντάλσιο και ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ. Ο Μουνίθ και Ντάλσιο ανταλλάξανε ένα άγριο βλέμμα, πράγμα που έκανε το διαιτητή να πάει προς το μέρος τους πριν γίνει κάτι.

15′ Λίγες φάσεις και χαμηλός ρυθμός στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο στο παιχνίδι.

19′ Καλή φάση για το Βόλο με μπαλιά του Κυζιρίδη η οποία βρίσκει το Μουνίθ, ο Λιάβας ερχόμενος από πίσω κόβει για λίγο τη μπάλα, πριν ο Βόλος γίνει επικίνδυνος.

31′ Παίρνει τη μπάλα ο Μπαΐροβιτς από λάθος μετάβαση πίσω στον τερμάτοφύλακα του Βόλου, πάει προς τη γραμμή στα δεξιά του τέρματος του Βόλου, βγάζει μία σέντρα περίπου ένα μέτρο από το έδαφος, η μπάλα πάει στο Ντουάρτε ο οποίος με ωραία κίνηση κάνει ένα δυνατό σουτ και κερδίζει το Γκαραβέλη.

34′ Ευκαιρία του Λύρατζη με δυνατό σουτ, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.

37′ Φάουλ για το Βόλο σε καλό σημείο, 9 μέτρα από τη γωνία του Φερνάντεθ. Εκτελεί ο Μουνίθ χαμηλά, η μπάλα περνάει από όλους και περνάει εκτός αγωνιστικού χώρου.

39′ Ο Κυζιρίδης παίρνει τη μπάλα μετά από λάθος της άμυνας, κάνει ένα σουτ δυνατό με τη μπάλα να παίρνει πολύ ύψος.

40′ Κίτρινη κάρτα στο Μάκη Χάβο διότι είπε στο διαιτητής “Δεν παίζεις καλά”.

41′ Κίτρινη κάρτα για τον Ταχάρ για επικίνδυνο παίξιμο στον Μαξ, τον πάτησε με της τάπες στο πόδι.

42′ Απειλεί ο Βόλος με ένα δυνατό μακρυνό σουτ του Μαξ, η μπάλα περνάει ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντεθ.

44′ Λάθος του Κωνσταντόπουλου στην άμυνα ο οποίος δε μπορεί να ανακόψει προωθημένη μπαλιά προς τον Κυζιρίδη, ο Κυζιρίδης πάει να πάρει τη μπάλα στο όριο της περιοχής του Παναιτωλικού, ο Φερνάντεθ βγαίνει και σταματάει τη μπάλα.

45′ Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις

45’+1 Κεφαλιά του Γέντρισεκ μετά από σέντρα του Φεράρι, ο Φερνάντεθ δε μπορεί να καλύψει την απέναντι γωνία που πάει η μπάλα, η κεφαλιά καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και η άμυνα του Παναιτωλικού την απομακρύνει.

45’+2 Νεύρα στο παιχνίδι για ένα σπρώξιμο του Αριγίμπι.

45’+3 Τέλος Ημιχρόνου

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Χωρίς αλλαγές και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

51′ Διακοπή στον αγώνα για τραυματισμό του Δημόπουλου σε επαφή με το Μπαΐροβιτς.

54′ Φάουλ για τον Παναιτωλικό περίπου 10 μέτρα από τη γωνία της περιοχή του Γκαραβέλη. Ο Ρόσα εκτελεί άσχημα, η μπάλα καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

55′ Αλλαγή για το Βόλο, ο Ζοάο μπαίνει στη θέση του Γέντρισεκ.

61′ Διπλή αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Ρόσα αποχωρεί και ο Άλβαρεζ παίρνει τη θέση του. Ο Αριγίμπι περνάει εκτός και στη θέση του μπαίνει ο Μουνιέ. Ο Μουνιέ παίρνει θέση στα δεξιά της επίθεσης και ο άλβαρεζ πίσω από το Μπαΐροβιτς.

69′ Αλλαγή για το Βόλο. Ο Κορέλας μπαίνει στη θέση του Δημόπουλου, ο οποίος τραυματίστηκε νωρίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Στην άμυνα περνάει ο τσοκάνης για να καλύψει την απουσία του Δημόπουλου.

75′ Πανιώνιος και Ξάνθη είναι στο 0-0 στα επιμέρους παιχνίδια τους. ο Αστέρας με τη Λαμία είναι στο 1-1.

75′ Κίτρινη κάρτα στο Ντουάρτε για επικίνδυνη προβολή.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για το Βόλο, ο Μαξ παίρνει τη μπάλα λίγο έξω από το ημικύκλιο του Φερνάντεθ, κάνει ένα πολύ δυνατό σουτ, ο Φερνάντεθ διώχνει σε κόρνερ πολύ δύσκολα.

78′ Ο Παρράς παίρνει τη μπάλα από το Ντάλσιο στα αριστερά της επίθεσης, βγάζει μία χαμηλή σέντρα, ο Μπαΐροβιτς κάνει την προβολή και η μπάλα καταλήγει εκτός τέρματος.

79′ Ο Κυζιρίδης πέτυχε ένα τέρμα μετά από κεφαλιά σέντρα, μετά από εξέταση της φάσης ο διαιτητής έδειξε παράβαση στον επιθετικό του Βόλου και ακύρωσε το τέρμα.

79′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Ταχάρ και στη θέση του μπαίνει ο Τσιγγάρας. Ο Ντουάρτε βγαίνει και μπαίνει στη θέση του ο Μπελεβώνης.

83′ Κίτρινη κάρτα για το Ζοάο για τράβηγμα.

85′ Ο Μουνίθ από τα δεξιά βγάζει σέντρα για το κεφάλη του Κορέλα, ο Κορέλας κάνει μία αδύναμη κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Φερνάντεθ.

86′ Σέντρα του Μουνιέρ ανάμεσα από τους αμυντικούς του Βόλου, ο Μπαΐροβιτς δε μπορεί να βρει τη μπάλα και μαζεύει ο Γκαραβέλης.

89′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, έξω ο Μπαΐροβιτς, μέσα ο Καββαδίας. Αλλαγή και για το Βόλο, μέσα ο Μπάλλας, έξω ο Μπαλογιάννης.

90′ 4 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+1 Φάουλ για τον Παναιτωλικό, στο έδαφος ο Καββαδίας για τραυματισμό στο πρόσωπο.

90’+4 Κίτρινη κάρτα για τον Κορέλα.

90’+5 Τέλος Αγώνα.

5 1 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια