Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 0 Πανιώνιος

Παναιτωλικός 1 – 0 Πανιώνιος

0
Μάκης Χάβος
Μάκης Χάβος

Τα ρέστα τους έπαιξαν οι Παναιτωλικός και Πανιώνιος στο Αγρίνιο, προσπαθώντας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Αυτός που έπαιρνε τη νίκη δεν έσωζε τη χρονιά, αλλά είχε μία παραπάνω ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία. Μπορεί να μην έχει τελειώσει τίποτα, έχοντας ακόμα μία αγωνιστική και 7 αγώνες στο πρωτάθλημα υποβιβασμού, αλλά είναι έτσι η κλήρωση και τα παιχνίδια εντός έδρας, που το πλεονέκτημα το έχει αυτός που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Παναιτωλικός έσωσε τη μισή χρονιά με το τρίποντο που πήρε στο Αγρίνιο με το σουτ του Ρόσα στο 53′ και περιμένει τώρα να γίνει η κλήρωση στις αρχές του Μάρτη. Στο γήπεδο, αν και αγωνίζονταν με μία υπό διάλυση ομάδα, δεν κατάφερε να πάρει με άνεση το παιχνίδι. Η υψηλή κατοχή της μπάλας και στα δύο ημίχρονα και το μονότερμα που έπαιζε στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να επιφέρουν ένα τέρμα από οργανωμένη επίθεση.

Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Παναιτωλικός συλλογικά, το έκανε ο Ρόσα μόνος του. Ο Βραζιλιάνος με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κότνικ, ο οποίος εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να αποτρέψει τη μπάλα από το να πάει στα δίχτυα.

Πέραν κάποιων λίγων φάσεων στο τέλος του αγώνα και 2 αντεπιθέσεις με τον Εμμανουηλίδη στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και ο Κνετ μία εύκολη Κυριακή.

Προς το τέλος του αγώνα το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό, οι διαμαρτυρίες περισσότερες, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές κίτρινες κάρτες, μία κόκκινη στον Κόρμπο και την αναγκαστική αλλαγή του Ρόσα.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Παναιτωλικός - Πανιώνιος: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Μάκης Χάβος εκτός από 2-3 παίχτες κατέβασε τη συμπληρωματική ενδεκάδα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ. Ο Ντίαζ επέστρεψε μετά τη μείωση της ποινής του και πήρε θέση στο κέντρο, δίπλα από το Ντάλσιο. Ο Κέβιν και ο Λιάβας ήταν στα άκρα της άμυνας, ο Μαλής και ο Μαρσιάλ στο κέντρο αυτής και στο τέρμα ο Κνετ.

Επιθετικά και μεσοεπιθετικά ήταν ο Ντάουντα και πίσω του οι Ρόσα, Άλβαρεζ και Μουνιέ.

Πρώτο Ημίχρονο

Παναιτωλικός - Πανιώνιος: Πρώτο Ημίχρονο
Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Πρώτο Ημίχρονο

5′ Αρκετή ένταση και επαφές στα πρώτα πέντε λεπτά του παιχνιδιού

13′ Από τα δεξιά αναπτύσσεται ο Παναιτωλικός με το Ντάλσιο, δίνει πιο πίσω στο Ντίαζ, αυτός αλλάζει παιχνίδι με μακρινή μπαλιά στα αριστερά στο Ρόσα, η παράλληλη μπαλιά που έβγαλε αυτός σταμάτησε από τον Κότνικ.

15′ Φάουλ για τον Πανιώνιο που φέρνει πολύ κόσμο στην περιοχή του Κνετ. Εκτελείται το φάουλ, ο Ντομίνγκεζ παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα περνάει εκτός εστίας.

21′ Μπαλιά του Λιάβα, ο Κότνικ σταματάει τη μπάλα.

26′ Συνεχείς φάσεις για τον Παναιτωλικό, αρχικά με το Ρόσα να βγάζει σέντρα από τα αριστερά και να περνάει από όλους σε πλάγιο. Ακολούθησαν ένα κόρνερ και δύο πλάγιες επαναφορές, ο Κότνικ έδιωξε όλες τις φορές.

29′ Ο Λιάβας προσπαθεί να απειλήσει λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του Κότνικ, η προσπάθειά του καταλήγει λίγα μέτρα πάνω από το τέρμα.

30′ Ο Εμμαουηλίδης προσπαθεί να βγει στην αντεπίθεση και να περάσει το Μαλή στο 1 με 1 μπροστά από τον Κνετ, ο Μαλής του κλέβει τη μπάλα και σταματάει εκεί η επίθεση του Πανιωνίου.

33′ Πάνω από 70% η κατοχή για τον Παναιτωλικό, ο οποίος παίζει αρκετά ψηλά και απειλείται μόνο από μερικές αντεπιθέσεις του Εμμανουηλίδη, οι οποίες έχουν σταματήσει από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού.

36′ Κίτρινη κάρτα στο Ρόσα, διότι δεν υπάκουσε τις οδηγίες του διαιτητή στην εκτέλεση του φάουλ.

39′ Φάουλ του Σαραμαντά στο Μουνιέ ο οποίος δέχεται και κίτρινη κάρτα. Εκτελεί ο Άλβαρεζ, παίρνει τη γυριστή κεφαλιά ο Ντίαζ, η μπάλα απευθείας στα χέρια του Κότνικ.

42′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Μουνιέ κάνει ένα δυνατό σουτ, ο Κότνικ με πολύ δυσκολία αλλοιώνει την τροχιά της μπάλας που πάει να μπει μέσα δίπλα από το δοκάρι, εκεί βρίσκεται ο Σαραμαντάς ο οποίος με πολύ ένταση βγάζει τη μπάλα και διώχνει τον κίνδυνο για τον Πανιώνιο.

45′ 1 λεπτό οι καθυστερήσεις

45′ Ο Τσιλούλης πέφτει άτσαλα πάνω στο Ντίαζ και ο διαιτητής δίνει φάουλ 2 μέτρα έξω από την αριστερή γωνία του Πανιωνίου. Εκτελείται το φάουλ, η μπάλα φτάνει στο Ντάουντα ο οποίος δε βάζει καλά την προβολή προ του Κότνικ και ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου διώχνει τη μπάλα.

Δεύτερο Ημίχρονο

Παναιτωλικός - Πανιώνιος: Δεύτερο Ημίχρονο
Παναιτωλικός – Πανιώνιος: Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

48′ Κεφαλιά του Ντάουντα, ο Κότνικ διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

52′ Κίτρινη κάρτα στο Σταυρόπουλο για φάουλ.

53′ 1-0 για τον Παναιτωλικό με το φοβερό σουτ του Ρόσα έξω από την περιοχή.

55′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, ο Καμαρά στη θέση του Γρίβα.

60′ Ο Ρόσα παίρνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή προ του Κότνικ, ο Σταυρόπουλος με προβολή διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

61′ Κίτρινη κάρτα στο Μαρσιάλ για επιθετικό φάουλ.

63′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανιώνιο, ο Παπανικολάου στη θέση του Οικονομίδη.

65′ Κλέβει τη μπάλα ο Ντίαζ κοντά στην περιοχή του Πανιώνιου, δίνει στο Ντάουντα, αυτός κάνει ένα δυνατό σουτ, η μπάλα για λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ.

72′ Φάουλ στο Ντίαζ από τον Τσιλούλη σε πολύ καλό σημείο για τον Παναιτωλικό.

73′ Εκτελεί ο Κέβιν με γέμισμα στην μικρή περιοχή, ο Ντάουντα πήγε να βγει για την κεφαλιά, δεν το κατάφερε και η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

80′ Φάουλ για τον Πανιώνιο σε πολύ καλό σημείο από το Μουνιέ ο οποίος παίρνει και κίτρινη κάρτα.

81′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Αραμπούλι εκτελεί, ο Κνετ πέφτει στο δεξί του δοκάρι,η μπάλα πέρασε περίπου ένα μέτρο από το κάθετο δοκάρι.

82′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Άλβαρεζ, μέσα ο Ταχάρ.

83′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Ρέτζας μπαίνει στη θέση του Τσιλούλη.

84′ Κίτρινη κάρτα στον Αραμπούλι για διαμαρτυρία.

85′ Κίτρινη κάρτα στο Ρέτζα για φάουλ στο Ρόσα.

89′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Ρόσα δε μπορεί να συνεχίσει μετά την επαφή του με το Ρέτζα στο 85′. Στη θέση του μπαίνει ο Ντουάρτε.

90′ 7 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+3 Κίτρινη κάρτα στο Ντουάρτε για φάουλ.

90’+4 Κίτρινη κάρτα στον Παπανικολάου για φάουλ στο Ντίαζ.

90’+6 Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Μπαΐροβιτς μπαίνει στη θέση του Μουνιέ.

90’+8 Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Κόρμπο για διαμαρτυρία.

90’+8 Τέλος αγώνα.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για