Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 0 Πανιώνιος: φιλικό με πολλά νεύρα

Παναιτωλικός 1 – 0 Πανιώνιος: φιλικό με πολλά νεύρα

0
Παναιτωλικός-Πανιώνιος, Φιλικό
Παναιτωλικός-Πανιώνιος, Φιλικό

Με τέρμα του Καββαδία στο 8ο λεπτό ο Παναιτωλικός κατάφερε και κέρδισε τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι που μόνο φιλικό δε θύμιζε.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε το τρίτο, κατά σειρά, φιλικό παιχνίδι και δεύτερο συνεχόμενο μέσα στο Αγρίνιο, με το Λουίς Κάστρο να δοκιμάζει πολλά συστήμα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πιο τρανταχτή περίπτωση είναι αυτή του Λουσέρο, ο οποίος εκτέλεσε χρέη κεντρικού αμυντικού, με δίπλα του αρκετές φορές τον Μπακαδήμα στο πρώτο ημίχρονο. Ανάλογα με την επιθετική διάθεση του Λιάβα, ο Παναιτωλικός ήταν για αρκετό διάστημα με 3 στην άμυνα και 5 παίχτες στο κέντρο.

Στο κέντρο οι περισσότερες μπαλιές πέρασαν από τα πόδια του Ντίαζ, με τον Ντάλσιο πιο μπροστά να δίνει μάχες με τους αμυντικούς του Πανιωνίου. Φαίνεται ότι ο Λουίς Κάστρο θέλει να πειραματιστεί με τους παίχτες και να βρει το σύστημα που ταιριάζει στην ομάδα, αλλά και αυτό που αρμόζει στον κάθε αγώνα.

Ξεχώρισαν οι Μικροί

Για έναν ακόμα αγώνα η συμμορία των μιρκών έκανε την εξέδρα να σηκώνεται σε κάθε φάση. Ο λόγος είναι για τους Μπακαδήμα, Καββαδία, Τσιγγάρα και τον Φυτόπουλο. Τον Τσιγγάρα τον γνωρίσαμε και στα δύσκολα της περσινής χρονιάς με τους πολλούς τραυματισμούς της, όπου κλήθηκε να παίξει σε κρίσιμα παιχνίδια. Οι υπόλοιποι τρεις είναι οι νέες επιταγές για το μέλλον του Παναιτωλικού που έχουν δείξει σε αυτά τα δύο παιχνίδια ότι έχουν την προοπτική για να καθιερωθούν στην ενδεκάδα του Κάστρο. Η εξέδρα λάτρεψε τις επεμβάσεις και την αποφασιστικότητα του Μπακαδήμα, αλλά και τη δύναμη που δείχνει ο Φυτόπουλος στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Μπορούσε και παραπάνω

Ο Παναιτωλικός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, με τις περισσότερες ευκαιρίες και την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Μόλις ένα λάθος μπορούμε να του πιστώσουμε, αυτό στο δεύτερο ημίχρονο με την επαναφορά της μπάλας, καθώς στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα η κυκλοφορία της μπάλας ήταν πολύ αποτελεσματική.

Αυτό που ξεχωρίζει στα παιχνίδια του Παναιτωλικού είναι η άρνηση των τερματοφυλάκων να εκτελέσουν ελεύθερο. Ο Παναιτωλικός παίζει με κάτω τη μπάλα από τέρμα-σε-τέρμα και αυτό βγάζει μάτι. Στον προηγούμενο αγώνα είχε δημιουργηθεί και σύγχυση με τη λάθος υπόδειξη του διαιτητή σε μετάβαση εντός μεγάλης περιοχής από τους παίχτες του Παναιτωλικού, το οποίο επαναλήφθηκε και σήμερα χωρίς να δείξει επανάληψη ο διαιτητής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έμεινε με την ίδια ενδεκάδα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τους άλλαξε όλους, 9 τον αριθμό, μέχρι και τον Κνετ. Η σύνθεση του Παναιτωλικού ήταν η εξής:

Κνετ (65’ Θεοδωρόπουλος), Μπακαδήμας (46’ Ταχάρ), Λουσέρο (65’ Γιοβάνοβιτς), Τσιγγάρας, Λιάβας (46’ Σανιά), Μπάλμπι (65’ Μπελεβώνης), Ντάλσιο (77’ Κωνσταντόπουλος), Φυτόπουλος (46’ Μιμίτο), Ντίας (46’ Ντουάρτε), Ρομάν (77’ Σκόνδρας), Καββαδίας (46’ Μπαΐροβιτς).

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για