Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 0 – 1 Βόλος ΝΠΣ: Φιλική Ήττα στη Λαμία

Παναιτωλικός 0 – 1 Βόλος ΝΠΣ: Φιλική Ήττα στη Λαμία

Παναιτωλικός 0 – 1 Βόλος ΝΠΣ: Φιλική Ήττα στη Λαμία
Παναιτωλικός 0 – 1 Βόλος ΝΠΣ: Φιλική Ήττα στη Λαμία

Ολοκληρώθηκε με αρκετά προβλήματα, λόγω καύσωνα, πριν λίγη ώρα το δεύτερο φιλικό του Παναιτωλικού στις τελευταίες τρεις ημέρες. Το φιλικό αυτό, όπως και το 3-1 επί του ΠΑΣ Λαμία, διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε το 3-5-2 για το σημερινό αγώνα. Ο Μελίσσας ξεκινησε ως βασικός τερματοφύλακας και μπροστά του η αμυντική τριάδα αποτελούνταν από τους Βργκοτς στον άξονα, δεξιά το Λούι και αριστερά τον Κορνέλιους. Οι δύο ακραίοι αμυντικοί του Παναιτωλικού ανέβηκαν προς το κέντρο, ο Περέιρα στα αριστερά και στα δεξιά ο Μπαρμπόζα. Στον άξονα του κέντρου αγωνίστηκαν οι Μπελεβώνης, Χουχούμης και ο Ντίαζ, ενώ στην επίθεση το δίδυμο αποτελούνταν από τους Βέργο και Καρέλη.

Ο Παναιτωλικός προσπαθησε με γεμίσματα του Περέιρα και του Μπαρμπόζα από τα άκρα να απειλήσει, αλλά η άμυνα του Βόλου ήταν αρκετά διαβασμένη στο προβλέψιμο παιχνίδι του Παναιτωλικού, ενώ η τριάδα της άμυνας ήταν αρκετά απομακρυσμένη ο ένας από τον άλλο και άφηναν περιθώριο στους παίχτες του Βόλου να πιέσουν. Το παιχνίδι έδειχνε πως θα πάει στο ημίχρονο με το μηδέν και για τις δύο ομάδες, καθώς και ο Βόλος, αλλά και ο Παναιτωλικός δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλες φάσεις.

Τελικά, τη ζημιά την έκανε ο Ρομέρο στο 45’+3. Ο Φερνάντεθ κέρδισε το φάουλ στα δεξιά της επίθεσης, το φάουλ εκτελέστηκε, η άμυνα του Παναιτωλικού αδράνησε, και συγκεκριμένα ο Βργκοτς έχασε το Ρομέρο στην έξοδο του δεύτερου από τη μικρή περιοχή για να διεκδικήσει τη μπάλα. Ο Ρομέρο πήρε τη μπάλα και σε πρώτο χρόνο έκανε ένα δυνατό γυριστό το οποίο πήγε στο παραθυράκι του Μελίσσα και χωρίς να του επιτρέψει να αντιδράσει.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός ξεκίνησε μόλις με μία αλλαγή, αυτή του Τσιγγάρα έναντι του Μπελεβώνη, και πορεύθηκε με την ενδεκάδα αυτή μέχρι το μέσον περίπου του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 54′ ο Παναιτωλικός δημιούργησε την πρώτη φάση του στο παιχνίδι, πέραν της φάσης του πρώτου ημιχρόνου με τον Καρέλη, που δημιουργήθηκε από λάθος του κέντρου του Βόλου. Στο 60′ πέρασαν οι Μαλής, Ροντρίγκες, Μπελεβώνης Στάθης, Μεντόζα και Ντουάρτε στις θέσεις των Κορνέλιους, Μελίσσα, Λούι, Βέργου και Περέιρα.

Οι πολλές αλλαγές στο 60 επέφεραν δύο καλές φάσεις, εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόζα στο 69′ από παρόμοιο σημείο που δημιουργήθηκε το τέρμα του Βόλου στο πρώτο ημίχρονο, και την ευκαιρία του Μεντόζα που για λίγο δεν έκανε το 1-1.

Μετά το 72′ ο Αναστασίου πέρασε τους Σκιαδά και Φυτόπουλο στις θέσεις των Βργκοτς και Ντίαζ, ενώ στο 87′ ο Σκόνδρας άλλαξε το Χουχούμη. Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, αλλά το αυτό έκανε και ο Βόλος.

Ο Παναιτωλικός δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στο σημερινό παιχνίδι, ο Αναστασίου ψάχνει να χωρέσει παίχτες στο σύστημα που παίζει με τον Παναιτωλικό, ενώ κοιτάζει και τις τρύπες που δημιουργούνται το 3-5-2, ένα σύστημα το οποίο ο Παναιτωλικός το έπαιξε σε πολύ λίγους αγώνες.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Μελίσσας (60’ Ροντρίγκες), Λούι (60’ Μπελεβώνης Στ.), Βργκοτς (72’ Σκιαδάς), Κορνέλιους (60’ Μαλής), Περέιρα (60’ Ντουάρτε), Μπαρμπόσα (72’ Καββαδίας), Ντίας (72’ Φυτόπουλος), Μπελεβώνης Χρ. (46’ Τσιγγάρας), Χουχούμης (87’ Σκόνδρας), Καρέλης, Βέργος (60’ Μεντόσα).

Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθείστε στον ακόλουθο σύνδεσμο, ο οποίος μεταδόθηκε από τη διαδικτυακή τηλεόραση της ομάδας του Βόλου.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια