Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 0 – 0 ΠΑΣ Λαμία: Όπως και στο Πρώτο

Παναιτωλικός 0 – 0 ΠΑΣ Λαμία: Όπως και στο Πρώτο

0
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία: Δοκάρι Μπα, Κνετ.
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία: Δοκάρι Μπα, Κνετ.

Με το ίδιο αποτέλεσμα έκλεισε το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΣ Λαμία και Παναιτωλικού. Οι δύο ομάδες ήταν φανερά πιο αποτελεσματικές στη δημιουργία ευκαιριών, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αλλά οι προσπάθειες σταμάτησαν στα δοκάρια και στον Τσότσαλιτς. Ο Μιχάλης Γρηγορίου πήγε να κάνει τη ζημιά μέσα στο Αγρίνιο, με την επιθετική ομάδα που έχει δημιουργήσει, αλλά τα σχέδιά του σταμάτησαν στην καλή άμυνα του Παναιτωλικού. Ο Παναιτωλικός κράτησε το μηδέν, έστω και με αυτά τα 2 δοκάρια, αλλά δεν έδειξε σημεία βελτίωσης στην επίθεση. Οι επιθετικές προσπάθειες εντάθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να κρατάει σταθερά και ψηλά την απόδοσή του σε όλον τον αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε από το πρώτο λεπτό με δύναμη, αλλά μετά ξεφούσκωσε. Στο δεύτερο λεπτό ο Βέργος είχε δοκάρι μετά το γέμισμα από φάουλ που έκανε ο Μπαρμπόζα. Το υπόλοιπο ημίχρονο ανήκε επιθετικά στον ΠΑΣ Λαμία. Στο 9ο λεπτό με απ’ ευθείας εκτέλεση ο Μπα τράνταξε το δοκάρι του Κνετ, η μπάλα γύρισε στον αγωνιστικό χώρο, βρήκε στο κεφάλι του Κνετ και ευτυχώς έφυγε ψηλά από το πάνω δοκάρι. Η συνέχεια του ημιχρόνου βρήκε τον Παναιτωλικό να κάθεται πίσω, είχε 44%-56% κατοχή, κράτησε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, έχοντας 3 τελικές έναντι 6 του ΠΑΣ Λαμία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά, κυκλοφόρησε περισσότερο τη μπάλα και απείλησε. Η κατοχή της μπάλας γύρισε από το 44% στο 53% για τον Παναιτωλικό, όπως και το ίδιο έγινε για τις τελικές, που από το 3-6 του πρώτου ημιχρόνου, τελείωσε με το 9-7. Με τα δύο δοκάρια που είχε και τις καλές ευκαιρίες από στημένες φάσεις θα μπορούσαν να του δώσουν το προβάδισμα, αλλά η αστοχία του τον κράτησε στο μηδέν.

Οι αλλαγές του Δέλλα έγιναν πιο αργά απ’ ότι συνήθως. Στο 69 πέρασαν μέσα οι Αζάντι και Αρθούρα, ενώ στο 77 μπήκε και ο Αριγίμπι. Οι αλλαγές αυτές δεν άλλαξαν την οργάνωση του Παναιτωλικού, απλά έβαλαν φρέσκα πνευμόνια για τα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι αλλαγές έκλεισαν με το πέρασμα του Γιάκολις και του Ντάλσιο στο 84, οι οποίοι προσπαθησαν να δημιουργήσουν φάσεις, χωρίς όμως να το καταφέρουν στα επόμενα 10 λεπτά του αγώνα.

Από τον αγώνα ξεχώρισε ο Τσότσαλιτς, ο οποίος πρόσθεσε την εμπειρία στο κέντρο της άμυνας, χωρίς όμως να σημαίνει ότι ο Παναιτωλικός δεν απειλήθηκε. Οι μεταβάσεις από το κέντρο και την άμυνα προς της επίθεση ήταν το αδύναμο σημείο του Παναιτωλικού, καθώς και τα λάθη που γίνονταν στην επίθεση. Με τις αλλαγές κατάφερε να το αλλάξει αυτό προς το καλύτερο, αλλά η άμυνα του ΠΑΣ Λαμία δεν άφηνε περιθώρια.

Ο Αζάντι είχε τις δύο καλές ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα, αλλά οι κεφαλιές του (η δεύτερη βρήκε στον ώμο) δε βρήκαν το στόχο.

Δηλώσεις

Ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Παναιτωλικού, στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Για το πρώτο ημίχρονο δήλωσε πως το ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και το πρόβλημα στις δεύτερες μεταβάσεις επέτρεψαν στον ΠΑΣ Λαμία να γίνει επιθετικός.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ήταν ευχαριστημένος από την ομάδα του για το πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι για το δεύτερο. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι κατάφερε να λήξει 0-0 με 5 δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Εμείς πηγαίνουμε παντού για τη νίκη και όχι την ισοπαλία. Ο στόχος μας, δεδομένης και της βαθμολογικής κατάστασης, θα είναι πάντα η νίκη.

Πρώτο Ημίχρονο

2′ Εκτελεί φάουλ ο Μπαρμπόζα, χαμηλά στο πρώτο δοκάρι, ο Βέργος βγαίνει και κάνει το πλασέ, η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου.

5′ Ο Μπαρμπόζα έχει περάσει στα δεξιά και ο Ντίαζ είναι πλέον στον άξονα. Ο αγωνιστικός χώρος έχει κρατήσει αρκετό νερό, το οποίο επιβραδύνει τη μπάλα αρκετά στις μακρινές μεταβάσεις.

9′ Δοκάρι για τον ΠΑΣ Λαμία μετά την εκτέλεση φάουλ από το Μπα στα αριστερά. Ο Μπα εκτελεί απ’ ευθείας, η μπάλα πάει στο δοκάρι, βρίσκει έπειτα στον Κνετ και μετά βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΑΣ Λαμία κερδίζει δύο κόρνερ, χωρίς όμως να καταφέρει να τα εκμεταλλευτεί.

20′ Πιο επιθετικός ο ΠΑΣ Λαμία στα 20 πρώτα λεπτά. Ο Παναιτωλικός μετά τη φάση του πρώτου λεπτού δεν απείλησε αρκετά.

23′ Κίτρινη κάρτα για τον ΠΑΣ Λαμία. Φάουλ στο Ντίαζ από το Μπεχαράνο, ο Μπεχαράνο βάζει το πόδι του επικίνδυνα και τον ρίχνει κάτω.

28′ Κίτρινη κάρτα στον Τσότσαλιτς. Ο Ρόμανιτς πήγε να μπει στην περιοχή, κλώτσησε μπροστά τη μπάλα, πήγε να περάσει από τον Τσότσαλιτς, αλλά αυτός τον κράτησε και τον έριξε κάτω. Η μπάλα στήνεται 1 μέτρο έξω από την περιοχή, ο Μπα εκτελεί άσχημα και ο Κνετ μαζεύει τη μπάλα εύκολα.

30′ 42% – 58% είναι η κατοχή. Ο Παναιτωλικός για ακόμα ένα παιχνίδι δε μπορεί να κρατήσει τη μπάλα.

31′ Διακοπή στο παιχνίδι για τραυματισμό του Μπα. Ο Μπα είχε 2-3 λεπτά που κούτσαινε. Ετοιμάζεται για αλλαγή ο Γρηγορίου με τον Καραμάνο να σηκώνεται.

33′ Η μπάλα πάει στο Βέργο που είναι με την πλάτη στο τέρμα, βγάζει πιο έξω στο Ντίαζ ο οποίος κάνει ένα δυνατό σουτ, που δυσκολεύει τον Επασί.

33′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Καραμάνος αντικαταστεί τον τραυματία Μπα.

37′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Σκόνδρας μπήκε στην περιοχή, έβγαλε μέσα στη μικρή περιοχή τη μπάλα στον Καραμάνο, αυτό πήγε να σπρώξει τη μπάλα στην κενή εστία, η μπάλα πήγε πάνω στον Τσότσαλιτς, ο οποίος έδιωξε τη μπάλα και γλίτωσε τον Παναιτωλικό από το 0-1.

43′ Μεγάλη φάση για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Καραμάνος βγάζει στο Ρόμανιτς που είναι μόνος του στο ημικύκλιο με τον Κωνσταντόπουλο, κάνει απ’ ευθείας το σουτ, ο Κνετ με δυσκολία βγάζει τη μπάλα.

45′ Ένα λεπτό καθυστερήσεις

45’+1 Τέλος Ημιχρόνου

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Τζανετόπουλος παίρνει τη μπάλα στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ, κάνει πλασέ, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή, η άμυνα του Παναιτωλικού τη διώχνει.

54′ Δοκάρι και για τον Παναιτωλικό. Ο Μάζουρεκ έχει πάρει θέση στον άξονα, παίρνει τη μπάλα και κατεβαίνει στην επίθεση με αυτή, αρκετά έξω από την περιοχή, επιχειρεί να απειλήσει τον Επασί, το σουτ που κάνει βρίσκει στο εξωτερικό τμήμα του οριζόντιου δοκαριού και η μπάλα καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

55′ Κίτρινη κάρτα στο Σκόνδρα για τράβηγμα στο Βέργο σε εκδήλωση αντεπίθεσης.

59′ Φάουλ του Περέιρα που φέρνει πολύ κοσμο στην περιοχή του Κνετ. Ο Τιρόνε εκτελεί με αρκετό φάλτσο, ο Κνετ βγαίνει και μαζεύει.

63′ Έκτο κόρνερ για τη Λαμία, κανένα για τον Παναιτωλικό. Ο Κνετ βγαίνει και μαζεύει.

64′ Κίτρινη κάρτα στον Τσανδάρη, που βάζει επικίνδυνα την προβολή στο Ντίαζ καθώς αυτός προσπαθεί να μπει στην περιοχή. Το φάουλ θα φέρει πολύ κόσμο στην περιοχή του Επασί.

65′ Εκτελεί απ’ ευθείας ο Μπαρμπόζα, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Επασί.

67′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Λαμία. Ο Μπιάρνασον μπαίνει στη θέση του Τσανδάρη.

69′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Μπαίνουν οι Αζάντι και Αρθούρα στη θέση των Βέργο και Τσιγγάρα.

74′ Φάουλ για τον Παναιτωλικό που κέρδισε από το Ρόμανιτς ο Ταχάρ. Ο Μπαρμπόζα εκτελεί απ’ ευθείας, αλλά ο Επασί διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Εκτελεί το κόρνερ ο Μπαρμπόζα, ο Αζάντι παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι.

77′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Μάζουρεκ αφήνει τη θέση του στον Αριγίμπι.

79′ Αλλαγές για τον ΠΑΣ Λαμία. Προβυδάκης στη θέση του Αραμπούλη και Πίτι στη θέση του Τυρόνε.

81′ Κίτρινη κάρτα για τη Λαμία. Ο Βιάρνασον έκανε μία δυνατή προβολή στο Ντίαζ, άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και έπειτα γύρισε και του έδωσε την κίτρινη κάρτα.

84′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Ντάλσιο και Γιάκολις εντός, Ταχάρ και Περέιρα εκτός

87′ Κέρδισε φάουλ ο Γιάκολις από το Μαρτίνεθ στα δεξιά της επίθεσης. Εκτελεί ο Μπαρμπόζα με γεμισμα, ο Κωνσταντόπουλος κάνει τη γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+1 Φοβερή ενέργεια από το Ρόμανιτς από τα αριστερά. Πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, μπήκε στην περιοχή του Κνετ, πέρασε 3 αμυντικούς, έκανε το σουτ το οποίο βρήκε σε πόδι και βγήκε κόρνερ.

90’+4 Τέλος Ημιχρόνου.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια