Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 0 – 0 ΠΑΣ Γιάννινα: Ικανοποιημένος ο Σούρερ

Παναιτωλικός 0 – 0 ΠΑΣ Γιάννινα: Ικανοποιημένος ο Σούρερ

0
Παναιτωλικός - car.gr ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός - car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα βαθμό μοιράστηκαν οι Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο. Το παιχνίδι άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής και ο Παναιτωλικός έδειξε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τα δόντια του. Οι Αγρινιώτες δείχνουν ότι θέλουν δουλειά, αλλά έδειξαν καλά σημάδια σε κάποια σημεία του αγώνα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε χωρίς τον Κόντε και δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι που περίμενε, αλλά παρ’ όλα αυτά απείλησε προς το τέλος του αγώνα.

Ο Σούρερ ξεκίνησε με 3-5-2 τον Παναιτωλικό, Μπρ. Ντουάρτε, Μαλή και Τορεχόν στην άμυνα, Ντίας – Καρέλη στην επίθεση και Μλάντεν, Τσιγγάρα, Πέρες, Μπαλτασάρα, Λιάβα στο κέντρο. Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε με 4-3-3, Τσαούση, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκη στην άμυνα, ΡΙένστρα, Λιάσο, Τζίνο στο κέντρο και Τζίμα, Μπατίστ, Παμλίδη στην επίθεση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, προς κακό και για τις δύο ομάδες. Η πρώτη τελική έγινε στο 17′ και ήταν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτη φορά στο 21′. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 26′ να κάνει το 1-0, αλλά ο Καπίνο είπε όχι και ο Λέο δεν κατάφερε να πάρει στη συνέχεια τη μπάλα. Ο Παναιτωλικός πήρε σειρά στο 43′ να απειλήσει αρχικά με το σουτ του Ντίας προ του Κλέιμαν και έπειτα με το σουτ του Πέρες να περνάει λίγο πάνω από το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες ανέβασαν ρυθμούς, οι τελικές ήταν πιο συχνές, όπως επίσης και οι κίτρινες. Στο 65′ έγινε η φάση του αγώνα. Ο Παναιτωλικός βγήκε στην επίθεση και η μπάλα έφτασε στον Καρέλη. Αυτός έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά αυτή απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα βγήκε σε αντεπίθεση και με το Γκάρο έκανε το 0-1.

Η φάση ελέχθηκε από τα ηλεκτρονικά μέσα και έπειτα από σχεδόν 6 λεπτά, ο διαιτητής έδειξε πως η μπάλα στη φάση του Καρέλη δεν πέρασε τη γραμμή και πως ο Γκάρο ήταν σε αντικανονική θέση, έτσι ακύρωσε το τέρμα που πέτυχε.

Οι αλλαγές που προηγήθηκαν, αλλά και ακολούθησαν, ήταν αλλαγές σε θέσης και όχι συστήματος. Οι φρέσκοι παίχτες δεν άλλαξαν το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο τέλος του αγώνα, ο Πέδρο είχε καλή ευκαιρία να κάνει το 1-0 με τακουνάκι από το πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

Ο Σούρερ δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να κάνει δηλώσεις για τη φάση του 65′ καθώς δεν είναι σίγουρος, επίσης δήλωσε πως για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στόχος είναι η νίκη, πρέπει να δουλέψουμε πολύ, η ομάδα έδειξε ότι έχει ταυτότητα και είναι ικανοποιημένος. Τέλος, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που έχει η ομάδα, κάποιοι από τους παίχτες είναι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και γι’ αυτό θέλουμε υπομονή και δουλειά.

Πρώτο Ημίχρονο

5′ Γέμισμα του Λιάβα από τα δεξιά στο κέντρο της περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ντίας προσπαθεί να κατεβάσει, ο Παντελάκης είναι εκεί και διώχνει τη μπάλα.

17′ Πρώτη τελική στο παιχνίδι, ο Τζίνο πήρε τη μπάλα στην αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πριν αυτός πατήσει στην περιοχή.

21′ Προσπάθεια του Μπαλτασάρα έξω από την περιοχή, ο Κλέιμαν δεν ανησυχεί από το σουτ. Πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι.

22′ Καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, ο Καρέλης έδωσε τη μπάλα παράλληλα στο Ντίαζ ο οποίος έκανε προσποιήσεις στην περιοχή, δεν κατάφερε να βρει χώρο, έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε πάνω στον Κλέιμαν.

26′ Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην αρχή με το σουτ του Τζίνο και τον Καπίνο να διώχνει και έπειτα με το Λέο να μη μπορεί να πιάσει μπάλα μετά από το παράλληλο γέμισμα προ του τέρματος.

29′ Στην αντεπίθεση ο Παναιτωλικός με τον Καρέλη να κατεβαίνει από τα αριστερά, αυτός έκανε το γέμισμα, αλλά δεν ακολούθησε κανείς.

30′ Κίτρινη στον Εραμούσπε για αντικανονική παρέμβαση στο Ντίαζ στην αντεπίθεση του 29′.

43′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία του Παναιτωλικού με το σουτ του Ντίας προ του Κλέιμαν, με τον Κλέιμαν να διώχνει με το χέρι και έπειτα το γέμισμα από τα αριστερά να το εκμεταλλεύεται ο Πέρες, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ Γιάννινα.

45′ Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

45’+1 Τέλος ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Έναρξη ημιχρόνου.

49′ Κίτρινη κάρτα στον Καρέλη για επικίνδυνη προβολή στον Εραμούσπε.

52′ Κίτρνη κάρτα στον Τσίμα για τράβηγμα στο Λιάβα.

56′ Στημένη μπάλα στο ημικύκλιο της περιοχής του Παναιτωλικού σε παράβαση που χρεώνεται στο Μπαλτασάρα πάνω στον Τζίμα.

57′ Εκτελεί ο Σόρια, εκτός εστίας η μπάλα.

58′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έξω ο Μπαπτίστ, μέσα ο Γκάρο.

65′ Ο Παναιτωλικός βγήκε στην επίθεση με βαθύ γέμισμα, ο Καρέλης έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-0 με προβολή, στην αντεπίθεση που έγινε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γκάρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού. Μετά από 6 λεπτά ελέγχου της φάσης, ο διαιτητής έδειξε αντικανονική τη θέση του Γκάρο και ακύρωσε το τέρμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

72′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Πέρες, μέσα ο Ακόστα, έξω ο Λιάβας, μέσα ο Μπακάκης.

73′ Κίτρινη κάρτα στον Παμλίδη για κλωτσιά στο Μλάντεν.

79′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έξω ο Παμλίδης, μέσα ο Ροσέρο.

84′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Καρέλης, μέσα ο Πέδρο. Έξω ο Ντίας, μέσα ο Σενγκέλια.

90′ 8 λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

90’+1 Μεγάλη ευκαιρία για τον Πέδρο, ο οποίος πήρε τη μπάλα από το Σενγκέλια, αλλά το τακουνάκι που έκανε έστειλε τη μπάλα μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

90’+4 Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έξω ο Τζίμας, μέσα ο Μπάλαν.

90’+8 Τέλος Αγώνα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια