Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 0 – 0 Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός 0 – 0 Παναθηναϊκός

0
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Έναρξη
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Έναρξη

Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός μοιράστηκαν τους βαθμούς, αλλά και το παιχνίδι. Με τον Παναθηναϊκό καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και τον Παναιτωλικό στο δεύτερο, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Από πλευράς Μάκη Χάβου, οι αλλαγές που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως αυτή του Αριγίμπι, άλλαξαν την εικόνα της επίθεσης του Παναιτωλικού. Τελευταία στιγμή πριν την έναρξης του αγώνα ο Γιώργος Λιάβας, ως εσωτερική αλλαγή, πέρασε στην άμυνα λόγω της ενόχλησης που είχε ο Μαρσιάλ λίγα λεπτά πριν τον αγώνα, ενώ στην αιχμή της επίθεσης μπήκε ο Μπαΐροβιτς, ο οποίος ξεκίναγε κανονικά από τον πάγκο.

Στην άμυνα ο Παναιτωλικός δε απειλήθηκε πάρα πολύ, πέραν από κάποιες προσπάθειες που ξεκίναγαν από τα πόδια του Μακέντα. Ο Γιώργος Λιάβας έκανε κέραιες επεμβάσεις στη θέση του αμυντικού και από την πλευρά του ο Κνετ με ψυχραιμία απέναντι στα λίγα τετ-α-τετ του Παναθηναϊκού κράτησαν το μηδέν στην άμυνα.

Πρώτο Ημίχρονο

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Στατιστικά Πρώτου Ημιχρόνου
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά Πρώτου Ημιχρόνου

10′ Αρκετά κινητικές και οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια φάση πέραν ενός κόρνερ. Με την είσοδο του Μπαΐροβιτς στην ενδεκάδα την τελευταία στιγμή, ο Ντίαζ έχει περάσει στα αριστερά, ο Ντάλσιο στα δεξιά και ο Μπαΐροβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

14′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό που ξεκινάει από το Χατζηγιοβάνη και το Μπουζούκη στο κέντρο. Η μπάλα καταλήγει στον Κολοβό, αλλά ο διαιτητής σταματάει τη φάση λόγω οφσάιντ.

15′ 65% – 35% η κατοχή της μπάλας στο πρώτο τέταρτο του αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού.

19′ Κίτρινη κάρτα στο Ρομάν για τράβηγμα στον Κουρμπέλη.

20′ Μεγάλη ευκαιρία για το Χρήστο Δώνη. Η άμυνα του Παναιτωλικού άφησε τη μπάλα να περάσει, ίσως νόμισε ότι ο παίχτης του Παναθηναϊκού ήταν εκτός φάσης, η μπάλα έσκασε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, αλλά ο Δώνης δεν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιώδες καθώς ο Λιάβας τον έκοψε πριν γίνει πιο επικίνδυνος.

24′ Αλλαγή πλευράς για του Ντάλσιο και Ντίαζ, ο Ντίαζ πλέον στα δεξιά και στα αριστερά ο Ντάλσιο.

25′ Τράβηγμα του Σένκεφελντ στο Μπαΐροβιτς και η πρώτη κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι. Στην εκτέλεση του φάουλ, ο Λιάβας προσπάθησε να απειλήσει με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα ήταν αρκετά εκτός στόχου.

27′ Κίτρινη κάρτα στο Δώνη για πάτημα πάνω στον Ταχάρ. Στην εκτέλεση ο Λουσέρο με αρκετό κόσμο στη γραμμή της περιοχής του Διούδη. Χαμηλή εκτέλεση με τη μπάλα να περνάει ανάμεσα από αρκετά σώματα, τελικά η φάση τελειώνει με επιθετικό φάουλ του Γιοβάνοβιτς.

29′ Άλλο ένα φάουλ για τον Παναιτωλικό από το Μπουζούκη πάνω στο Λουσέρο, παραμένει με αυτόν τον τρόπο ο Παναιτωλικός στην επίθεση για αρκετή ώρα με αυτά τα κερδισμένα φάουλ.

31′ Δυνατό συρτό σουτ του Κουρμπέλη λίγο έξω από την περιοχή του Κνετ, η μπάλα περνάει λίγο εκτός εστίας με τον Κνετ να ελέγχει την πορεία της μπάλας.

36′ Αντεπίθεση του Παναιτωλικού με το Ρομάν να έχει τη μπάλα, προσπαθεί να αλλάξει παιχνίδι στα αρσιτερά με το Ντίαζ, η μπάλα είναι αρκετά άστοχη και καταλήγει πλάγια εκτός γηπέδου.

38′ Προωθημένη μπαλιά του Κουρμπέλη προς το Μακέντα στην πλάτη της άμυνας, ο Μακέντα είναι οφσάιντ και η φάση σταματάει εκεί.

42′ Κίτρινη κάρτα στο Μακέντα για φάουλ στο Λιάβα.

45′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με το Μακέντα να παίρνει τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού. Η κάθετη μπάλα που επιχειρεί κόβεται στην καρδιά της άμυνας από το Λιάβα.

45’+1 Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Στατιστικά Δευτέρου Ημιχρόνου
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά Δευτέρου Ημιχρόνου

46′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, έξω ο Ντάλσιο και στη θέση του μπαίνει ο Αριγίμπι. Χωρίς αλλαγές ο Παναθηναϊκός.

50′ Κίτρινη κάρτα για τον Παναιτωλικό. Ο Τσιγγάρας κάνει φάουλ στον Κολοβό αγκαλιάζοντάς τον με το δεξί χέρι και παίρνει την κίτρινη κάρτα.

51′ Σκληρό φάουλ του Χατζηθεοδωρίδη στον Αριγίμπι κοντά στο δεξί σημαιάκι τη εστίας του Διούδη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αριγίμπι, η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία, ο Λουσέρο δεν κάτάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ενώ ο Διούδης ήταν εκτός φάσης. Στην επαναφορά ο Διούδης σταματάει τη μπάλα.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό με το Χατζηγιοβάνη να μη μπορεί να στοχεύσει σε απόσταση αναπνοής μετά από παράλληλη μπαλιά του Μακέντα.

57′ Νέα καλή στιγμή με το Μακέντα να βγαίνει απέναντι στον Κνετ, το πλασέ που έκανε βρήκε στα πόδια του Κνετ και βγήκε κόρνερ.

58′ Δυνατό σουτ του Ντίαζ ενώ του άφησε τη μπάλα ο Μπαΐροβιτς, ο Διούδης σταματάει τη μπάλα.

59′ Κίτρινη κάρτα στο Λιάβα και φάουλ για τον Παναθηναϊκό στο ημικύκλιο της περιοχής του Κνετ. Ο Μακέντα στην εκτέλεση, η μπάλα βρίσκει στο τοίχος και η μπάλα καταλήγει πλάγιο.

61′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό από το Μακέντα να βγάζει παράλληλη μπαλιά, ο Γιόχανσον κάνει ένα δυνατό σουτ, η μπάλα βρίσκει στο Λουσέρο και καταλήγει κόρνερ.

61′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Ρομάν δίνει τη θέση του στο Φυτόπουλο.

64′ Δυνατό σουτ του Τσιγγάρα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα περάνει ένα μέτρο δεξιά της εστίας του Διούδη.

64′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Περέα στη θέση του Μπουζούκη

66′ Κίτρινη κάρτα στον Κουρμπέλη για τράβηγμα στον Αριγίμπι.

70′ Πτώση του Αριγίμπι στο όριο της περιοχής του Διούδη. Ο πάγκος του Παναιτωλικού μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και ο Κουτσοσπύρος δέχεται την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

76′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μολό στη θέση του Κολοβού.

83′ Τελευταία αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Ντουάρτε παίρνει τη θέση του Μπαΐροβιτς. Η Αλλαγή φέρνει το Ντίαζ στην κορυφή της επίθεσης ενώ ο Ντουάρτε θα πάρει θέση στο δεξιό άκρο.

86′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Δώνης παραχωρεί τη θέση του στο Νούνιεζ

88′ Κόρνερ για τον Παναιτωλικό με το Λουσέρο να το εκτελεί. Η μπάλα καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι στο Γιοβάνοβιτς ο οποίος δε μπορεί να πιάσει ένα καλό σουτ.

89′ Φάουλ για τον Παναιτωλικό 35 μέτρα μακρυά από την εστία του Παναθηναϊκού, ο Λουσέρο εκτελεί με πάσα στον Αριγίμπι, η άμυνα του Παναθηναϊκού διώχνει τη μπάλα.

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+1 Εκτέλεση κόρνερ από το Λουσέρο, ο Φυτόπουλος πιάνει ένα δυνατό σουτ, η μπάλα περνάει μερικά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.

90’+3 Ο Ντίαζ παίρνει τη μπάλα στην πλάτη του Παναθηναϊκού από την ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Αριγίμπι, βγαίνει μόνος του απέναντι στο Διούδη

90’+3 Τέλος Αγώνα.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για