Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 0 – 0 Λεβαδειακός: «Στήριξε» τους Αδύναμους

Παναιτωλικός 0 – 0 Λεβαδειακός: «Στήριξε» τους Αδύναμους

Παναιτωλικός 0 - 0 Λεβαδειακός: 11η αγωνιστική, 2022-2023
Παναιτωλικός 0 - 0 Λεβαδειακός: 11η αγωνιστική, 2022-2023

Με άλλη μία ισοπαλία ο Παναιτωλικός κλείνει τους δύο αγώνες της 10ης και 11ης αγωνιστικής με του ουραγούς της βαθμολογίας. Η απώλεια βαθμών με δύο από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρώτου γύρου, θα του στοιχίσει αργότερα στο πρωτάθλημα, αλλά μαρτυράει πως η ομάδα δεν έχει το ρυθμό που είχε στην αρχή της χρονιάς.

Ο Παναιτωλικός πέταξε και πάλι χαμηλά, με μόλις δύο καλές ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα. Η μεγαλύτερη απώλεια για την ομάδα είναι ο τραυματισμός του Ντουάρτε, ο οποίος φαίνεται να έχει σπάσει την αριστερή κλείδα σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις από τους γιατρούς της ομάδας. Ο Νταγκό ήταν και αυτός που πέρασε με αναγκαστική αλλαγή εκτός αγώνα, αλλά με αφορμή κάποιες κράμπες που είχε.

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός: 11η Αγωνιστική 2022-2023 Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός – Λεβαδειακός: 11η Αγωνιστική 2022-2023 Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε με αρκετή όρεξη, έπαιξε πιο επιθετικά, αλλά δεν ανοίχθηκε. Ο Παναιτωλικός έπαιξε το γνωστό του παιχνίδι, περιμένοντας τον αντίπαλο, αλλά ο Βέλιτς κράτησε τις γραμμές της άμυνας και του κέντρου κοντά σε όλο το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός έκανε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 23ο λεπτό με το Νταγκό να γεμίζει για τον Καρέλη, αλλά ο Νίκος δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα, ο Κολοβός ήταν ο αποδέκτης της μπάλας στη συνέχεια της φάσης, αλλά δεν κατάφερε από καλή θέση να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο Λεβαδειακός είχε για 23 λεπτά τη διάθεση να απειλήσει, αλλά η καλή αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού τον άφησε να περιφέρεται εκτός περιοχής χωρίς να γίνει επικίνδυνος.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός κέρδισε έδαφος, αλλά χωρίς να έχει τη μεγάλη ευκαιρία που θα του δώσει το προβάδισμα. Οι φάσεις και το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν περιορισμένο με το 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε εν μέρει μία επανάληψη του πρώτου. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να είναι πιο επιθετικός στα πρώτα λεπτά και κατάφερε να πλησιάσει για αρκετά λεπτά την περιοχή του Ανέστη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός ανέβασε ρυθμούς και άρχισε να απειλεί με ό,τι ευκαιρία του επέτρεπε ο Λεβαδειακός. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 53′ με το Σενγκέλια να γεμίζει στον Καρέλη, ο Καρέλης γύρισε στον Κολοβό, αλλά αυτός δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση.

Στο 64′ πέρασε στον αγώνα ο Ντουάρτε, αλλά αποχώρησε ως τραυματίας στο 76′ με σπασμένη κλείδα, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις.

Στο 72′ ο Παναιτωλικός έφτασε πιο κοντά στο 1-0 από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παιχνίδι. Στην πρώτη αντεπίθεση που του επέτρεψε να κάνει ο Λεβαδειακός, ο Ντουάρτε έβγαλε την ομάδα στην αντεπίθεση, έκανε ένα πολύ ωραίο γέμισμα στον Καρέλη, ο οποίος βγήκε με αυτόν τον τρόπο μόνος του μπροστά στο Μάρκοβιτς, αλλά δεν κατάφερε να το νικήσει.

Η τελευταία ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ήρθε από το πόδι του Κορνέλιους, ο οποίος πήρε τη μπάλα από το γέμισμα του Σενγκέλια, αλλά η προβολή του ήταν πάρα πολύ άστοχη.

Ο αγώνας τελείωσε με τις δύο ομάδες να έχουν περίπου μοιρασμένη την κατοχή, 50-50 στο πρώτο ημίχρονο και 58-42 στο τέλος του αγώνα, τα σουτ ήταν 14-4 με 1-1 εντός εστίας. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το 4-11 στα κόρνερ, όπου ο Λεβαδειακός είχε τη δυνατότητα να απειλήσει, αλλά η άμυνα του Παναιτωλικού δεν άφηνε να δημιουργηθεί φάση εντός της περιοχής της.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε πως η ομάδα ήταν αργή σε όλα, χωρίς ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήθελε να ανεβάσει η ομάδα ρυθμό, αλλά στην αρχή του ημιχρόνου δεν έγινε αυτό. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, τι οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε. Απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Λεβαδειακός έπρεπε να έχουμε υπομονή. Μετά το 60 αρχίσαμε να έχουμε λίγο ρυθμό με τις αλλαγές που κάναμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να διαχειριστούμε την απώλεια του Ντουάρτε και τα προβλήματα του Νταγκό.

Πρώτο Ημίχρονο

5′ Πιο επιθετικός ο Λεβαδειακός στα πρώτα πέντε λεπτά. Λουαλούα και Βρακάς οι παίχτες που προσπαθούν να απειλήσουν.

15′ Χωρίς ουσιαστική παρουσία στην άμυνα του Λεβαδειακού ο Παναιτωλικός για το πρώτο τέταρτο. Ο Λεβαδειακός έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει, αλλά κυκλοφόρησε τη μπάλα στην περιφέρεια της άμυνας του Παναιτωλικού.

16′ Στημένη μπάλα για τον Παναιτωλικό 15 μέτρα έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, από τη δεξιά πλευρά. Ο Σενγκέλια γεμίζει στο δεύτερο δοκάρι, ο Κορνέλιους δεν κατάφερε όμως να βρει τη μπάλα με προβολή.

18′ Κίτρινη κάρτα στο Σενγκέλια. Ο Μπαχανάκ είναι στο έδαφος μετά από επαφή με το Σενγκέλια.

23′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Νταγκό μπήκε από τα αριστερά, έκανε το γέμισμα στο πρώτο δοκάρι, ο Καρέλης δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα, αυτή πήγε πιο πίσω στον Κολοβό, ο οποίος δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω στο Μπαχανάκ.

28′ Κίτρινη κάρτα στο Νίκα για επικίνδυνη προβολή στον Κορνέλιους.

29′ Ο Κολοβός πήρε τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής του Λεβαδειακού από το Νταγκό, έλεγξε τη μπάλα, ήταν όμως πλάτη στο τέρμα, υπό την πίεση του Χάμοντ έκανε το τακουνάκι, χωρίς όμως να απειλήσει.

36′ Ο Χουχούμης έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Λιάγκας πήδηξε προ του Καρέλη και έδιωξε τη μπάλα.

40′ Έπεσε ο ρυθμός του Λεβαδειακού, ο Παναιτωλικός έχει ανεβεί πιο πολύ, αλλά χωρίς να απειλήσει το Μάρκοβιτς.

45′ Τέλος ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Χωρίς αλλαγές ξεκινούν οι δύο ομάδες το δεύτερο ημίχρονο.

50′ Κεφαλιά του Βινίσιους μετά από κόρνερ, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη, δεύτερη επιθετική προσπάθεια του Λεβαδειακού στο δεύτερο μέρος.

52′ Ο Σενγκέλια πήρε το γέμισμα στα δεξιά, έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πήγε πολύ άστοχα στην απέναντι πλευρά του τέρματος του Μάρκοβιτς.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Καρέλης πήρε τη μπάλα μετά από γέμισμα του Σενγκέλια, ο Βινίσιους τον αναγκάζει να βγει πιο αριστερά και να κάνει γυρίσει στο κέντρο της άμυνας με γέμισμα στον Κολοβό, ο οποίος απο κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

60′ Ετοιμάζει το Ντουάρτε ο Αναστασίου.

61′ Ο Πέτρε πήγε να γίνει επικίνδυνος ανάμεσα στον Κορνέλιους και το Λάρσον μετά από ένα περίεργο γέμισμα, αλλά ευτυχώς για τον Ανέστη δεν κατάφερε να ελέγξει τη μπάλα.

63′ Ο Σκβάρκα και ο Λουαλούα έκαναν δύο καλές ευκαιρίες στην άμυνα του Παναιτωλικού, απόρροια της προώθησης της ομάδας του Παναιτωλικού σε όλες τις γραμμές.

64′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Μλάντεν, μέσα ο Ντουάρτε.

67′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Νταγκό, με υποψία τραυματισμού, μέσα ο Μόρσεϊ.

72′ Τεράστια φάση για τον Παναιτωλικό. Ο Λεβαδειακός ανέβηκε για να εκτελέσει κόρνερ, ο Παναιτωλικός έκλεψε, ο Ντουάρτε έβγαλε τον Παναιτωλικό στην αντεπίθεση, έστειλε τη μπάλα στην επίθεση, εκεί που ο Καρέλης πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασε, αλλά ο Μάρκοβιτς έπιασε τη μπάλα.

74′ Στο έδαφος ο Ντουάρτε μετά από χτύπημα εκτός φάσης από τον Πέτρε.

76′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Ο Ξενιτίδης μπαίνει στη θέση του Κολοβού, ο Φλόρες στη θέση του Ντουάρτε.

80′ Αλλαγή για το Λεβαδειακό. Έξω ο Λουαλούα, μέσα ο Γιαννιώτας.

80′ Ο Ντουάρτε αναφέρεται ότι έχει σπάσει την κλείδα.

81′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Μόρσεϊ από τα δεξιά έκανε το γέμισμα, ο Κορνέλιους έκανε την προβολή δύο μέτρα από το τέρμα, αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά εκτός εστίας.

86′ Κίτρινη κάρτα στον Ξενιτίδη για προβολή στο Βινίσιους.

90′ Έξι λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

90’+5 Αλλαγές για το Λεβαδειακό. Έξω ο Πέτρε και ο Σκβάρκα, μέσα οι Τζημόπουλος και Τσιριγώτης.

90’+9 Κίτρινη κάρτα στο Μάρκοβιτς για καθυστερήσεις.

90’+10 Τέλος αγώνα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠαναιτωλικός – Λεβαδειακός: Ενδεκάδες
Επόμενο άρθροΤρεις με Τέσσερις Μήνες Εκτός ο Ντουάρτε
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια