Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία «Παλτό» από τα λίγα με Υπογραφή Μπελεβώνη

«Παλτό» από τα λίγα με Υπογραφή Μπελεβώνη

Μπελεβώνη Μπορείς
Μπελεβώνη Μπορείς

Κρίση περνάει ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με αφορμή τις μεταγραφικές αποφάσεις που παίρνει ο… τεχνικός διευθυντής αντί του προπονητή. Μάλιστα, ακούγεται ότι για ευτελές ποσό, προτιμήθηκε τερματοφύλακας από την Αργεντινή, αντί Έλληνα.

Αυτά διέρρευσε η στήλη «Παρασκήνια» της κυριακάτικης έκδοσης του Sportime και πέρασαν λίγες ώρες ώστε να επιβεβαιωθεί από πολύ έγκυρη πηγή, την οποία και ευχαριστούμε, πως το άρθρο αναφέρεται στον Παναιτωλικό.

Στον Παναιτωλικό είναι μία παρέα που λύνει και δένει τόσα χρόνια και καθοδηγεί το σχεδιασμό της ομάδας, εξ ου και οι συγκεκριμένες τριβές, οι οποίες δεν είναι οι μόνες που έχουν συμβεί στην ομάδα, π.χ. δηλώσεις Δέλλα στον πρώτο Σεπτέμβρη του στην ομάδα.

Αυτοί οι «σχεδιαστές» είναι που έβγαλαν έξω φρενών το Γιάννη Αναστασίου με την επιλογή του τερματοφύλακα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την προτίμηση του Ροντρίγκεζ αντί άλλου τερματοφύλακα που ζήτησε ο Αναστασίου, Έλληνα, λόγω κόστους, με τη διαφορά που ακούγεται να είναι κάτω των 30.000 ευρώ στα συμβόλαια των δύο παιχτών.

Χωριό που φαίνεται…

Δυστυχώς με μία σύντομη αναζήτηση στον διαδίκτυο για τη σταδιοδρομία του Ρούσο (Ρώσος;), όπως αποκαλούν το Ντιέγκο Ροντρίγκεζ, καταλάβαμε το λόγο που βγήκε από τα ρούχα του ο Αναστασίου, ενώ όπως αναφέρει το άρθρο του Sportime, «βγήκαν μαχαίρια».

Ο Ντιέγκο Ροντρίγκεζ είναι 32 ετών με μηδέν συμμετοχές στο 2020-2021 ως δανεικός στην ισπανική Έλτσε. Μόλις στην τρίτη θέση σε αναζήτηση πολυμέσων γνωστής σελίδας βρίσκονται στιγμιότυπα με διάφορους τερματοφύλακες της Αργεντινής και τις «πατάτες» που έχουν κάνει μέσα στα παιχνίδια.

Τα στιγμιότυπα έχουν τίτλο “Ο χειρότερος τερματοφύλακας της Αργεντινής και οι ταπεινωτικές «πατάτες» του” με το Ντιέγκο Ρούσο να είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος. Στο συγκεκριμένο πολυμέσο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πιο κάτω, έχει ανεβεί από λογαριασμό με πολύ μεγάλο κοινό.

Του αφιερώνουν, λοιπόν, αυτά τα στιγμιότυπα διότι πολλοί τον αποκαλούν το χειρότερο τερματοφύλακα της Αργεντινής. Από τις πολλές αστοχίες που είχε σε εξόδους του, οι οπαδοί των «κόκκινων» άρχισαν να χάνουν την υπομονή τους με το «Ρώσο» (Ρούσο) και ζήτησαν να φύγει από την Ιντεπεντιέντε. Κατάφερε πάντως να πετύχει 9 τέρματα από την άσπρη βούλα γιατί έχει πολύ καλό πόδι, τα οποία έπεσαν σε κρίσιμους αγώνες. Από θέμα ικανοτήτων, έδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορεί να είναι καλός τερματοφύλακας, αλλά οι αποτυχίες του ήταν αρκετές ώστε να αποκτήσει τη φήμη που έχει. Με την αποχώρησή του από την ομάδα, κράτησε μούτρα στην Ιντεπεντιέντε, αλλά περισσότερο στους οπαδούς οι οποίοι ήταν αιτία που αποχώρησε.

Στην περιγραφή των στιγμιοτύπων αναφέρεται τέλος, πως ακόμα και όταν αποχώρησε από την Ιντεπεντιέντε, συνέχισε να δείχνει τον κακό του εαυτό και να κάνει λάθη.

Κνετ και Μελίσσας

Σίγουρα αυτός που θα αναλάβει να υπερασπίσει την εστία του Παναιτωλικού για την επόμενη χρονιά θα έχει πολύ δύσκολο ρόλο. Ο Παναιτωλικός διέλυσε για άλλη μία χρονιά την ομάδα και πάει για το «φτου και από την αρχή» με τη διαφορά φέτος ότι ακόμα δεν είναι σίγουρος ούτε ο Ντίαζ.

Οι Καρασαλίδης και Τσότσαλιτς είναι αυτοί που έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για ομάδα, ο Κωνσταντόπουλος επωλήθη, ενώ ο στρατιώτης Μαλής είναι η μόνη σίγουρη λύση αυτή τη στιγμή. Ο Βάντερσον έχει μαζέψει τα πράγματά του ήδη και από τα δεξιά της άμυνας υπάρχουν τραυματίες οι οποίοι θα πρέπει να καλύψουν τουλάχιστον το πρώτο μισό της περιόδου.

Ο Κνετ είναι άγνωστο σε εμάς εάν θέλει να συνεχίσει, πάντως και αυτός είναι εκτός σχεδίων για την επόμενη χρονιά. Τα άλματα προόδου που έκανε ο Αυστριακός πέρυσι το Καλοκαίρι τον κατέστησαν αναντικατάστατο για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Καρασαλίδης, αν και έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, έχει πάρει εντολή να βρει άλλη ομάδα και δείχνει πως δεν τον έχουν στα σχέδια της νέας χρονιάς με τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα να παραμένει ορφανή.

Είναι λίγο νωρίς να κρίνουμε πως θα πάει ο Ρώσος και ο κάθε Ρώσος στον Παναιτωλικό, αλλά ας γνωρίζει ο Αναστασίου πως ουδείς προπονητής αναντικατάστατος. Δυστυχώς λαμβάνουμε νωρίς νωρίς μία δόση Δέλλα με το περίφημο «…εγώ έδωσα μία λίστα στη διοίκηση».

Οι ρουφιάνοι της Αθήνας έχουν ήδη ξεκινήσει να στρώνουν κόκκινα χαλιά σε _κάθε_ επιλογή της διοίκησης. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα ότι ο Αγρινιώτης έπαψε να τρώει αθηνόχορτο.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια