Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Όταν ο Δέλλας Ξεφτίλιζε τη Λαμία του Χάβου με μισή Ομάδα

Όταν ο Δέλλας Ξεφτίλιζε τη Λαμία του Χάβου με μισή Ομάδα

0
Τραϊανός Δέλλας
Τραϊανός Δέλλας

Ήταν Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου του 2019 και ο Παναιτωλικός καλούνταν να κρατήσει τη μεγάλη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα απέναντι στη Λαμία του Μάκη Χάβου.

Η Λαμία ερχόταν από τρία καλά αποτελέσματα απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-0 στη Λαμία), τον Ατρόμητο (2-1 στη Λαμία) και τον Απόλλωνα Σμύρνης(2-1 στη Λαμία). Ο Παναιτωλικός πάλευε με θεούς και δαίμονες για να κατεβάσει 18άδα, λόγω τραυματισμών και προέρχονταν από το Χ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, το 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και το Χ εντός με την Ξάνθη.

Ο Παναιτωλικός ήταν πιο κοντά στις θέσεις εξόδου στην Ευρώπη, παρά στις θέσεις του υποβιβασμού, με τις φυλλάδες-ρουφιάνους να πλέκουν διθυράμβους από το Δεκέμβρη για έξοδο στην Ευρώπη. Η χρονιά τότε είχε ξεκινήσει με τη γνωστή δήλωση του Δέλλα για τις μεταγραφές που δεν έγιναν από τη διοίκηση, αλλά η χρονιά βγήκε πέρα με τα πιτσιρίκια και είχε βλέψεις για περισσότερα.

Τότε είχαμε γράψει στο άρθρο για τις αποστολές, Στη Λαμία με μισή ομάδα ο Παναιτωλικός, πως η αποστολή του Παναιτωλικού είναι μισή. Μετα βίας συμπληρώθηκε 18άδα καθώς οι Μάζουρεκ και Μανά ήταν τιμωρημένοι, ενώ τραυματίες ήταν οι Μοράρ, Καμαρά, Πάουλο, ο Ηλίας Γιαννιώτης και ο Νταλακούρας.

Στην αποστολή κατάφεραν να μπουν οι Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Ντίαζ, Ουίλιαν, Παρράς, Μιχάι, Βασιλούδης, Μαλής, Γιαννιώτης Δημήτρης, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας, Άργκους, Λιάβας, Γκούγκα, Τσοκάνης (τώρα είναι αρχηγός στον τρίτο της βαθμολογίας, Βόλο ΝΠΣ), Λουσέρο, Αμαράλ και Μπαϊροβιτς.

Όπως βλέπετε, είναι μία ενδεκάδα γεμάτη ταλέντο και νιάτο. Πέραν των Κυριακίδη, Γιαννακόπουλο, Ντίαζ, Ουίλιαν, Λουσέρο και Μπαΐροβιτς, οι υπόλοιποι 12 είναι παιδιά των ακαδημιών του Παναιτωλικού. Οι περισσότεροι είναι(ήταν) ΠΑΙΔΙΑ 18 και 19 ετών.

Και όμως αυτά τα παιδιά κατάφεραν και έβαλαν φρένο στην Λαμία και έβγαλαν όλη τη χρονιά μέσα στο χορτάρι, γιατί κάποιοι έκαναν σαν τις χήρες στο κρεβάτι, όταν τους ζήταγαν παίχτες.

Ο Αγώνας τελείωσε με τον Παναιτωλικό να έχει την επιθετική πρωτοβουλία μέσα στο παιχνίδι, απέναντι σε μία αρκετά κλειστή άμυνα. Οι τελικές προσπάθειες ήταν 8-5 υπέρ του Παναιτωλικού, 8-4 τα σουτ για τον Παναιτωλικό και 3-2 οι επεμβάσεις υπέρ της Λαμίας, όπως και τα κόρνερ με 6-2.

Πώς καταφέρνει μία ομάδα με πιτσιρίκια να κερδίσει τη Λαμία των Μελίσσα, Αντέτζο, Πλιάτσικα, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνου, Δημούτσου, Βάντερσον και Μπουλούλη;

Η απάντηση είναι μία και βρίσκεται στον πάγκο.

Δηλώσεις Αγώνα

Ο Μπάμπης ο Φλου
Ο Μπάμπης ο Φλου

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις του Μπάμπη Μιχαηλίδη και στα δύο παιχνίδια (ο Χάβος δεν καταδέχεται να βγει στο γυαλί). Η ήττα από τον Παναιτωλικό το 2019 τον στεναχώρησε πάρα πολύ, αλλά το μαύρο χάλι που προπονεί το 2020 δεν του προκαλεί την ίδια λύπη.

Για επιστημονικούς λόγους παρακολουθείστε τα ακόλουθα δύο στιγμιότυπα:

5 1 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια