Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Αποστολή

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Αποστολή

0
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού

Με τον Ολυμπιακό κλείνει την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έρχεται αφενός καταπονημένος από το παιχνίδι με την Άρσεναλ, αλλά δεν παύει το πρωτάθλημα να είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας του Πειραιά.

Ο Παναιτωλικός καίγεται και δεν καίγεται για βαθμούς. Η συγκομιδή βαθμών στον αυριανό αγώνα θεωρείται σχεδόν απίθανη, αυτό όμως δε θα χαλάσει τη διαφορά που έχει χτίσει ο Παναιτωλικός από τον Πανιώνιο, καθώς ο Πανιώνιος έχει ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Αποστολή Παναιτωλικού

Ο Μάκης Χάβος έχει απουσίες και αυτή την αγωνιστική, με τον Τζανακάκη να παρεμένει εκτός, ο Αριγίμπι δεν έχει καταφέρει να επανέλθει αν και βρίσκεται πλέον στο Αγρίνιο, ο Λουσέρο ο οποίος είναι πλέον για 2.5 μήνες εκτός μετά τον τραυματισμό του στο χέρι και μαζί τους παραμένουν εκτός και οι Γιαννιώτης και Παρράς. Ο Ρόσα μαζί με τον Ντουάρτε μένουν εκτός ως τιμωρημένοι.

Η αποστολή του Παναιτωλικού αναλυτικά: Άλβαρες, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντάουντα, Φυτόπουλος, Κέβιν, Μαλής, Μαρσιάλ, Μουνιέ, Μιμίτο, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Λιάβας, Καββαδίας, Κνετ, Φερνάντεθ.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για