Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Όλα έτοιμα για το Παναιτωλικός-Πανιώνιος

Όλα έτοιμα για το Παναιτωλικός-Πανιώνιος

0
Γήπεδο Παναιτωλικού, Αγώνας με τον Ολυμπιακό
Γήπεδο Παναιτωλικού, Αγώνας με τον Ολυμπιακό

Λιγότερο από 24 ώρες έμειναν για τη φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Πανιωνίου και του Παναιτωλικού, μέσα στο Αγρίνιο. Είναι το τρίτο κατά σειρά δοκιμαστικό παιχνίδι της προετοιμασίας, μετά την ΑΕΛ στο Καρπενήσι και τη Μπενφίκα Β στο Αγρίνιο.

Το παιχνίδι, όπως μπορείτε να δείτε και στο ημερολόγιό μας, είναι στις 19:30 7/9 με την είσοδο να είναι δωρεάν και αναμένεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο, σε αντίθεση με τον προηγούμενο φιλικό αγώνα και τα εισιτήρια σε τιμές αγώνα κανονικής περιόδου.

Η Διοίκηση βράζει, ο Προπονητής ηρεμεί

ΕΡΤ
ΕΡΤ

Τα προβλήματα της ΕΡΤ ΑΕ προσπαθεί να αντιμετωπίσει η διοίκηση του Παναιτωλικού, αλλά όπως έχει φανεί και μέχρι στιγμής, δεν έχει αγγίξει αυτό το γεγονός την ομάδα. Σε άλλες ομάδες και της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας που εμπλέκονται με την ΕΡΤ ΑΕ, αυτοί οι παράγοντες έχουν φτάσει σε σημείο να απειλούν την έναρξη της δεύτερης κατηγορίας, αλλά και τις οικονομικές οφειλές σε ομάδες ακόμα και της πρώτης κατηγορίας.

Ο Κάστρο, έστω και σε αυτά τα άνευ βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια, φαίνεται αρκετά απορροφημένος από τη δουλειά του, και πώς να μην είναι άλλωστε, καθώς έχει ένα καινούργιο οπλοστάσιο να οργανώσει. Η προετοιμασία της ομάδας πάει ρολόι, χωρίς προβλήματα και κυρίως χωρίς τραυματισμούς, ενώ στο παιχνίδι δεν θα δούμε καινούργια πρόσωπα.

Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος μπορεί να ξεκίνησε την προετοιμασία του και τα φιλικά του νωρίτερα από τον Παναιτωλικό, είναι ακόμα σε στάδιο όπου κάνει μεταγραφές και θα δούμε αρκετούς από αυτούς για πρώτη φορά στο Αγρίνιο. Μόλις χτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση οι Μιλόγεβιτς και Σέλκος, ενώ πιθανόν να δούμε και τους Μπαξεβάνο και Κότνικ.

Παρουσίαση Εμφανίσεων Πανιώνιος
Παρουσίαση Εμφανίσεων Πανιώνιος

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η εμφάνιση του Πανιωνίου στο Αγρίνιο, καθώς μπορεί να μεσολάβησε το παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά δεν έχουμε δει τις καινούργιες εμφανίσεις τους ακόμα στο γήπεδο.

Που θα εστιάσουμε

Από αυτό το παιχνίδι θα αρχίσουμε να βγάζουμε συμπεράσματα για το πώς σκέφτεται ο Κάστρο να στήσει την ομάδα και θα έχουμε την πρώτη ευκαιρία να δούμε τον έτοιμο Παναιτωλικό απέναντι σε μία ομάδα του πρωταθλήματος. Το πρώτο ημίχρονο και η σύνθεση του Παναιτωλικού, είναι αυτά που θα σημειώσουμε, γιατί θα μαρτυρήσουν τον άξονα της ομάδας που έχει στο μυαλό του ο Κάστρο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο περιμένουμε να δούμε κυρίως εσωτερικές αλλαγές παιχτών, αλλαγές στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας και ίσως διαφορετικές τακτικές στις στημμένες φάσεις.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για