Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής, στις 18:30. Οι Αγρινιώτες ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ελπίζοντας πως ο ταλαιπωρημένος από τις απουσίες ΟΦΗ δε θα καταφέρει να κάνει πολλά στο γήπεδο.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε πολλές απουσίες στην αποστολή της εβδομάδας, ενώ ο Μπακάκης μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην 20άδα του παιχνιδιού. Ο ΟΦΗ με τις πολλές απουσίες δεν κατάφερε να συμπληρώσει 20άδα και προφανώς και οι 17 της αποστολής μπήκαν στο γήπεδο.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Ντίαζ επιστρέφει μετά την τιμωρία του για μία αγωνιστική και παίρνει θέση στην ενδεκάδα μαζί με το Μόρσεϊ, ο οποίος για εφέτος μπαίνει πρώτη φορά ως βασικός. Στην ενδεκάδα δε «χώρεσε» ο Φλόρες, διότι η επιστροφή του Ντίαζ σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση του Σενγκέλια τον κρατάει στον πάγκο.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού αποτελείται από τους εξής: Ανέστης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Κορνέλιους, Μλάντεν, Ντίαζ, Ντουάρτε, Μόρσεϊ, Σενγκέλια και ο Καρέλης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Στεργιάκης, Χουχούμης, Νταγκό, Πέδρο, Μάρτενσον, Κολοβός, Ξενιτίδης, Φλόρες, Λιάβας.

Ενδεκάδα ΟΦΗ

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα ΟΦΗ
ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Ενδεκάδα ΟΦΗ
0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΟΦΗ – Παναιτωλικός: Αποστολές
Επόμενο άρθροΟΦΗ 1 – 2 Παναιτωλικός: Κρατάει Μόνο το Αποτέλεσμα
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια