Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ο Παναιτωλικός στο 1ο Δημ. Σχολείο Νεάπολης

Ο Παναιτωλικός στο 1ο Δημ. Σχολείο Νεάπολης

0
7/2/2019 στο 4ο Δημ. Σχολείο Αγρινίου
7/2/2019 στο 4ο Δημ. Σχολείο Αγρινίου

Η εθνική Ελλάδος αναχώρησε για την Ελβετία και οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά να ρίχνουν ρυθμούς λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Παναιτωλικός, τηρώντας το φιλεκπαιδευτικό του χαρακτήρα, προσπαθεί να είναι κοντά στους μικρούς φίλους του. Για δεύτερη φορά φέτος, μετά την επίσκεψη στις 7 Φεβρουαρίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, επισκέφτηκε άλλο ένα σχολείο, αυτή τη φορά εκτός Αγρινίου. Πιο συγκεκριμένα ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού Χρ. Κουτσοσπύρος, μαζί με τους Αμαράλ, Γκούγκα και Παρρά επισκέφτηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης.

Η σχετική ανακοίνωση:

Χωρίς αγώνες για 9 μέρες

Μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δράση μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο, δε σημαίνει ότι εξωγηπεδικά δεν περιμένουμε αποτελέσματα.

Ο Παναιτωλικός έχει κληθεί να απολογηθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και περιμένουμε την απόφαση του εκτελεστικού οργάνου για την οποιαδήποτε ποινή που μπορεί να προκύψει. Επίσης, για το ίδιο παιχνίδι έχει κληθεί να απολογηθεί και ο ΠΑΟΚ.

Τέλος, αυτή τη στιγμή καταθέτει ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Εθνική Νέων: Ελλάδα 2 – 2 Δανία

Η εθνική νέων δεν κατάφερε να κερδίσει, παρόλο που προηγήθηκε με 2 τέρματα από το πρώτο ημίχρονο. Ο δικός μας, Άγγελος Τσιγγάρας, αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 60′, αντικαταστώντας το Μελιόπουλο.

Τα τέρματα για την Ελλάδα πέτυχαν οι Τσαούσης στο 19′ με πέναλτι και Μελιόπουλος στο 37′. Για τη Δανία ο Κάουφμαν στο 60′ και 72′ έφερε τον αγώνα στα ίσα. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Αγγλία και Τσεχία ήρθαν 4-1.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για