Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ο Κάστρο νέος προπονητής, για τρία χρόνια, στον Παναιτωλικό

Ο Κάστρο νέος προπονητής, για τρία χρόνια, στον Παναιτωλικό

0
Μπελεβώνης - Κάστρο
Μπελεβώνης - Κάστρο

Με επίσημη πλέον ανακοίνωση ο Παναιτωλικός έκανε κάτοικο Αγρινίου τον Πορτογάλο Κάστρο και για τα επόμενα τρία χρόνια θα βρίσκεται στον πάγκο των Καναρινιών.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού είναι η εξής:

Ο Λουίς Κάστρο (Luis Manuel Ferreira De Castro) είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Βοηθοί του θα είναι ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και ο Ζοζέ Εντουάρντο. Το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσουν ο προπονητής τερματοφυλάκων Βίτορ Ούγκο και οι αναλυτές Πάουλο Ζορζ και Χούι Μιγκέλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω αυτή τη συνεργασία. Εκείνο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου, είναι το πλάνο της ομάδας να δουλέψει για να φέρει επιτυχίες στο μέλλον. Διαπίστωσα από κοντά την οργάνωση που υπάρχει στον Παναιτωλικό και γνωρίζω ότι ο κόσμος εδώ ζει για το ποδόσφαιρο. Μαζί με όλους τους ανθρώπους της ομάδας ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια να δουλέψουμε σκληρά το επόμενο διάστημα και με τη συμπαράσταση του κόσμου να διεκδικήσουμε ψηλότερους στόχους απ’ αυτούς που έχουν κατακτηθεί».

Θυμίζουμε ότι με την έλευση του Κάστρο στο Αγρίνιο, λύθηκε η συνεργασία με τον Τσενάμο, καθώς με το νέο προπονητή ήρθαν και οι νέοι βοηθοί του.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για