Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ο Γιάννης Αναστασίου ο νέος Προπονητής του Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου ο νέος Προπονητής του Παναιτωλικού

Γιάννης Αναστασίου
Γιάννης Αναστασίου

Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Αναστασίου αναλαμβάνει τα ηνία του Παναιτωλικού. Ο Αρτινός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε και θα ξεκινήσει την αναδιαμόρφωση του Παναιτωλικού, ο οποίος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά και την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα.

Στο σύντομο βιογραφικό του Αναστασίου βρίσκουμε ομάδες όπως η Πρέβεζα, ο Εθνικός και ο ΟΦΗ, ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε στην Ελλάδα μέχρι το ’98. Από το 98 μέχρι το 2008 αγωνίστηκε σε βέλγικες και ολλανδικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Άγιαξ και της Άντερλεχτ.

Ως προπονητής ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Παναθηναϊκό, αρχικά ως βοηθός του Τεν Κάτε το 2008-2009, έπειτα ως βοηθός στη Ρέντινγκ και στους μικρούς του Άγιαξ και επέστρεψε ως προπονητής στον Παναθηναϊκό το 2013-2015.

Οι επόμενοι σταθμοί στη σταδιοδρομία του ήταν η Ρόντα το 16-17, η Κόρτραϊκ το 17, η Ομόνοια στο 18-19 και ο Ατρόμητος το 19.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα φέρει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού στον Παναιτωλικό, κυρίως λόγω της εμπειρίας του στο Ολλανδικό και στο Βελγικό πρωτάθλημα και ως παίχτης, αλλά και ως προπονητής.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια