Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ο Άρης εξετάζει την μεταγραφή του Κυριακίδη

Ο Άρης εξετάζει την μεταγραφή του Κυριακίδη

0
Πάουλο - Κυριακίδης
Πάουλο - Κυριακίδης

Ο Δημήτρης Κυριακίδης είναι από τους παίχτες του Παναιτωλικού που έχουν λάβει εντολή για να βρουν καινούρια ομάδα. Τυπικά, ο μέχρι πρότινος βασικός τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης είναι ακόμα παίχτης του Παναιτωλικού παρόλο που δεν τον είδαμε σε κανένα κομμάτι της προετοιμασίας.

Ήρθε το καλοκαίρι του 2015 στον Παναιτωλικό με προοπτική να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας και τον Ιανουάριο του 2017 έκανε ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2020. Ο Δημήτρης Κυριακίδης ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα και έχανε πολύ λίγα παιχνίδια, είτε για λόγους ξεκούρασης σε αδιάφορα παιχνίδια, είτε σε περιόδους τραυματισμού.

Ο Παναιτωλικός έφερε τον Κνετ και ο Άρης, μετά τα νερά που κάνει ο Κουέστα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έστρεψε την προσοχή του στο Δημήτρη, μιας και οι δύο πλευρές, Παναιτωλικός και Κυριακίδης, έχουν αποφασίσει να διαλύσουν το συμβόλαιο σε περίπτωση που βρεθεί ομάδα για τη μεταγραφή του.

Ο Άρης από την πλευρά του δε θέλει να διακινδυνεύσει με κάποια λύση της τελευταίας στιγμής και από την άγνωστη αγορά του εξωτερικού. Ο Δημήτρης είναι αξιόπιστος και γνώριμος στις ομάδες της Ελλάδας, αλλά δυστυχώς δε θα μάθουμε για πιο λόγο έμεινε εκτός ομάδας και κυρίως εάν η αποχή του προς το τέλος του πρωταθλήματος γινόταν λόγω της απόφασης που είχαν πάρει και οι δύο πλευρές για τη λύση της συνεργασίας.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια