Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός: Αποστολή

ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός: Αποστολή

0
Βόλος ΝΠΣ - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού
Βόλος ΝΠΣ - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού

Βόλος και Παναιτωλικός μάχονται αύριο το απόγευμα, ο καθένας με το δικό του κίνητρο, αλλά και οι δύο με ένα κοινό στόχο, την απομάκρυνση από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η 10η αγωνιστική βρίσκει τον Παναιτωλικό με 3 βαθμούς στην προτελευταία θέση, μπροστά του η Λαμία με 7 και αμέσως πιο πάνω στην 11η θέση ο Βόλος με 9.

Για τον Παναιτωλικό μία νίκη σημαίνει ότι θα σπάσει το ρόδι και θα πετύχει την πρώτη για τη φετινή χρονιά, αλλά παράλληλα θα μειώσει στον ένα βαθμό την απόσταση από τη 12η θέση. Ο Βόλος, εφόσον καταφέρει και πάρει τους τρεις βαθμούς, αφήνει πίσω του άλλες 3 ομάδες και κάνει άλμα από την 11η, στην 8η θέση.

Αποστολή Παναιτωλικού

Με τον Μαλή να συνεχίζει να είναι εκτός λόγω τραυματισμού και το Μοράρ για δεύτερη βδομάδα τιμωριμένος από την ομάδα, λόγω της κόκκινης που δέχτηκε στο Χαριλάου, ο Μάκης Χάβος δεν έχει άλλους απόντες. Για αυτό το λόγο η αποστολή του Παναιτωλικού έχει σχεδόν τα ίδια πρόσωπα, με μόνη διαφορά τον Παρρά, ο οποίος θα μείνει στο Αγρίνιο και τη θέση του θα πάρει ο Φυτόπουλος.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλο, Κνετ, Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς, Μπάλμπι, Ντίαζ, Ντουάρτε, Ντάλσιο, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Λουσέρο, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Ρομάν, Σανιά, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρα, Φυτόπουλος.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για