Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Μπράνκο Βργκοτς για την Άμυνα

Μπράνκο Βργκοτς για την Άμυνα

Μπράνκο Βργκοτς
Μπράνκο Βργκοτς

Σε τελικό στάδιο φαίνονται πως είναι οι συζητήσεις με τον Κροάτη Μπράνκο Βργκοτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Ο Κροάτης αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στην ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την ομάδα, μένει μόνο το τυπικό για να υπογράψει.

Ο Βργκοτς είναι 31 ετών, δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έχει ύψος 1.95 μέτρα. Μετά από 8 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Κροατίας έκανε το βήμα να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού για χάρη της Μακάμπι Νετάνια. Από το Καλοκαίρι του 2016 μέχρι το Καλοκαίρι του 2019 έπαιξε για χάρη της Μακάμπι και έπειτα πήγε στην Ανόρθωση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την προηγούμενη περίοδο είχε γεμάτη χρονιά στην Ανόρθωση. Η κυπριακή ομάδα είχε υποχρεώσεις στην Ευρώπη, στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα. Ο Βργκοτς έπαιξε και στις 3 διοργανώσεις με 35 συμμετοχές, 2972 λεπτά παιχνιδιού και πέτυχε 3 τέρματα. Εξ ίσου γεμάτη ήταν και η πρώτη του χρονιά στην Ανόρθωση με 23 συμμετοχές και 2070 λεπτά συμμετοχής. Στα δύο αυτά χρόνια είχε 5 κίτρινες κάρτες.

Στο πρόσωπο του Βργκοτς ο Παναιτωλικό βρίσκει τον έναν εκ των δύο κεντρικών αμυντικών που έχει ανάγκη η ομάδα. Αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις της ομάδας, αλλά και να δούμε τις επιλογές του Αναστασίου για την έτερη θέση στο κέντρο της άμυνας και το ρόλο των Φλόρες και Μαλή στην ομάδα.

Στον αντίποδα, ο Πάολο Μεντίνα έλυσε το συμβόλαιό του και υπέγραψε με τη Λογκρονιές στη Γ’ Ισπανίας.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια