Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Μείωση Φιλάθλων στα Γήπεδα έως 16/1/22

Μείωση Φιλάθλων στα Γήπεδα έως 16/1/22

Τα εμβόλια δουλεύουν. Η παΝΔημία μειώνεται
Τα εμβόλια δουλεύουν. Η παΝΔημία μειώνεται

Οι ΠΑΕ μέσω του συνεταιρισμού τους και ο υπουργός υγείας ολοκλήρωσαν τη συνάντηση που είχαν για την άρση των περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πριν μερικές μέρες για τις αθλητικές διοργανώσεις, μεταξύ άλλων. Ο Θανάσης Πλεύρης και ο συνεταιρισμός δεν αποφάσισαν κάτι νέο και επομένως το όριο του 10% ή 1000 φιλάθλων, όποιο είναι μικρότερο, σε κάθε γήπεδο παραμένει.

Για αυτές τις τρεις αγωνιστικές που μεσολαβούν για το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας, οι ομάδες θα πρέπει να περιορίσουν τον αριθμό φιλάθλων σύμφωνα με τους παραπάνω περιορισμούς. Για τον Παναιτωλικό σημαίνει πως από τη δηλωμένη χωρητικότητα των 7321 καθήμενων φιλάθλων, μόλις οι 732 θα μπορέσουν να εισέλθουν.

Το πρόβλημα που εγείρεται από το μέτρο αυτό είναι ότι προφανώς θα δοθεί προτεραιότητα στα εισιτήρια διαρκείας, αλλά οι ΠΑΕ με περισσότερα από 1000 κομμένα διαρκείας θα πρέπει να έρθουν σε κάποιο συμβιβασμό με τους κατόχους που δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Για τον Παναιτωλικό τα κομμένα διαρκείας δεν είναι δημοσιευμένα, αλλά με βάσει τα τελευταία 5 παιχνίδια θα πρέπει να κοπεί η προσέλευση (διαρκείας και απλών εισιτηρίων) στο μισό, καθώς η ομάδα έχει 1400 με 1800 περίπου άτομα στο γήπεδο ανά αγώνα. Ευτυχώς για τον Παναιτωλικό, το μέτρο αυτό τον επηρεάζει μόνο για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Λαμία στο Αγρίνιο. Την 16η αγωνιστική φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και την 18 αγωνιστική στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ.

Η απόφαση αυτή για τον περιορισμό των φιλάθλων έρχεται μαζί με την αναφορά του υπουργού πως στα γήπεδα δεν τηρούνται τα μέτρα, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην περίπτωση όπου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στην Τούμπα χωρίς να τηρούνται τα μέτρα.

Προς τιμήν της διοίκησης του Παναιτωλικού, τηρούνται όλα τα μέτρα που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση κατά γράμμα, σε αντίθεση με άλλα μεγαλύτερα και πιο «ιστορικά» σωματεία που όχι μόνο δεν συμπεριλαμβάνουν πληρωμές με κάρτες, αλλά κόβουν τα εισιτήρια χωρίς καν να ζητούν τα απαραίτητα στοιχεία, π.χ. ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ταυτότητα, κτλ.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠαναιτωλικός – Ολυμπιακός για το Κύπελλο
Επόμενο άρθρο5-13 τα Κρούσματα στο ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Αναβολή
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια