Αρχική Απόψεις Με Αριγίμπηδες, Ντάλσιους και Μαζουρέκιους δε Σώθηκε Κανείς

Με Αριγίμπηδες, Ντάλσιους και Μαζουρέκιους δε Σώθηκε Κανείς

0
Μπελεβώνης - Κάστρο
Μπελεβώνης - Κάστρο

Αναριωτιέμαι μερικές φορές εάν η Nova αναμεταδίδει άλλον αγώνα από αυτόν που διαδραματίζεται μέσα στο γήπεδο. Πώς είναι δυνατόν οι χειρότεροι παίχτες του Παναιτωλικού μέσα σε αυτή τη χρονιά να αναλαμβάνουν να σηκώσουν το βάρος διατήρησης της ομάδας στην Α’ κατηγορία.

Ο Αριγίμπι από την αρχή της χρονιάς έχει δείξει τα ίδια δείγματα ποδοσφαιρικής ικανότητας, μηδέν διαίσθηση για τη δημιουργία φάσεων, ανύπαρκτη τρίπλα, ανικανότητα κάθετης μπαλιάς προς τον επιθετικό και το πιο αστείο απ’ όλα γεωγραφικά πάντα οφσάιντ.

Το Ντάλσιο τον ξέρουμε πολύ καλά από πέρυσι. Δήλωσε δεκάρι και το πήρε. Από την αρχή της χρονιάς ήταν αδιάφορος ως μεσοαμυντικός ή μεσοεπιθετικός, ανάλογα τη διάθεση του Χάβου, μετά πέρασε ως δεξιός ακραίος αμυντικός για άγνωστους λόγους και τώρα επί Δέλλα έγινε αριστερός ακραίος επιθετικός. Μερικοί θα πούνε πως «θα καεί», πράγμα που έχουν κάνει στον Τσιγγάρα και το Ντουάρτε, αλλά πώς να κάψεις κάτι που δεν υπάρχει. Πόδι δεν έχει, βαράει κόρνερ και η μπάλα παίρνει 1 μέτρο ύψος και δε φτάνει ούτε στο πρώτο δοκάρι. Όταν δεν παίζει στη θέση που θέλει απλά περπατάει και όταν είναι σε θέση που του αρέσει, δε μπορεί να κάνει κάτι. Αυτόν τον έφεραν με την φοβερή περσινή φουρνιά από την Πορτογαλία για δεκάρι και δεν κάνει ούτε για τον πάγκο.

Τον τρίτο τον ξέραμε και από παλιότερα, αλλά δεν ξέραμε ότι ξέχασε να παίζει μπάλα. Ο Μάζουρεκ έκανε δύο καλά φιλικά παιχνίδια και ένα καλό επίσημο με τον ΟΦΗ και μετά ξέχασε μέχρι και να κρατάει τη μπάλα στα πόδια του. Στο παιχνίδι μέσα στο Βόλο μπήκε για να κρατήσει τη μπάλα, μπας και γλιτώσουμε το αλύπητο σφυροκόπημα του Βόλου και περισσότερη ζημιά έκανε, παρά βοήθησε την ομάδα.

Είναι άγνωστο για πιο λόγο ο Δέλλας, και ο Χάβος παλιότερα, επιμένουν σε αυτούς του παίχτες. Ο Άλβαρεζ από ενδεκαδάτος έγινε μόνιμος κάτοικος πάγκου, ο Μεντόζα δεν ακούμπησε γιατί προφανώς δεν τον πίστεψε κανείς και ο Γιάκολις αποκτήθηκε για να παίζει σε ομάδα με σύστημα που δεν του ταιριάζει.

Αυτός ο Παναιτωλικός μπορεί να παίξει με τον Ανρί, το ΦανΝίστελροϊ ή το Ρονάλντο (τον παλιό) στην επίθεση και να μην καταφέρουν να ακουμπήσουν μπάλα σε ολόκληρο τον αγώνα. Με αυτούς τους περιφερειακούς στην επίθεση χαντακώνονται όλοι οι επιθετικοί, και ο Καρέλης και ο Ματσόλα και ο Βέργος.

Πολλοί ελπίζουν πως με την πτώση της ομάδας στη Β’ κατηγορία, ίσως φύγουν αυτοί που λυμαίνονται την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Στην πραγματικότητα θα φύγουν αυτοί που είναι πιο αναλώσιμοι, παίχτες και προπονητές, αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μείνουν, όπως και κάθε χρονιά για 15 και πλέον χρόνια.

5 2 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια