Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Λούι, Χουχούμης και τέλος ο Γιάκολις

Λούι, Χουχούμης και τέλος ο Γιάκολις

Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Γιάκολις
Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Γιάκολις

Πολλά συμβόλαια έχουν λήξει στον Παναιτωλικό μέχρι στιγμής, αλλά δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Από αυτούς που αποχωρούν από τον Παναιτωλικό είναι ο Γιάκολις ενώ πολλοί άλλοι ακολουθούν.

Ο Αντόνιο Γιάκολις ήρθε στις αρχές Οκτωβρίου ως η 11η μεταγραφή για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Από δεξιός ακραίος μέσος, έγινε δεξιός ακραίος επιθετικός, καθώς ο Παναιτωλικός παίζει για πολλά χρόνια με το σχήμα που δεν έδινε θέση σε παίχτες με αυτή τη θέση. Τελικά, μετά από την έλευση του 2021 και του Μπαρμπόζα, πέρασε ως εναλλακτική επιλογή, ενώ σε πολλά παιχνίδια από το Χειμώνα και μετά δεν ήταν καν στην αποστολή, ενίοτε και με τραυματισμούς.

Το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε και έτσι έφτασε στο τέλος ένα από τα πολλά συμβόλαια που αναμένουμε να μην ανανεωθούν φέτος.

Στον αντίποδα, ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει για την επόμενη χρονιά. Ο Αναστασίου έχει ξεκινήσει να βάζει στο τραπέζι ονόματα από παίχτες που θεωρεί ότι θα βοηθήσουν τον Παναιτωλικό. Το πρώτο όνομα είναι αυτό του Χουχούμη, ο οποίος έπαιζε τα τελευταία δύο χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης στη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού.

Το δεύτερο όνομα που ακούγεται για αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι αυτό του Μπράιαν Εμάνουελ Λούι. Ο Λούι είναι Αργεντινός, 32 ετών, με τρία έτη παρουσίας στον Αστέρα Τρίπολης, όπου και είχε εκτοξευτεί η αξία του στην αγορά. Ο Παναιτωλικός βλέπει στο πρόσωπό του ένα δεύτερο Βάντερσον για τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Οι Χουχούμης και Λούι είναι από τα επικρατέστερα ονόματα αυτή τη στιγμή για τον Παναιτωλικό και όπως θα ξεκαθαρίζουν τα υπόλοιπα συμβόλαια της ομάδας, θα αρχίσουν να ακούγονται και περισσότερα ονόματα για τις μεταγραφές.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια