Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Λαμία – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Λαμία – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

0
Λαμία - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες
Λαμία - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Με το δίδυμο Μαρσιάλ και Σιέστεντ θα παραταχθεί τελικά ο Παναιτωλικός απέναντι στη Λαμία. Ο Κάστρο προσπαθεί με αυτούς του δύο θα προστατέψει την πολύπαθη άμυνά του, καθώς και οι τρεις βασικοί, Μαλής, Γιοβάνοβιτς και Κνετ κάτω από τα δοκάρια είναι απόντες. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε αλλαγές για τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα πρέπει να παλέψει έστω για τον πρώτο βαθμό της χρονιάς, προσπαθώντας να σταματήσει αυτή τη συνεχή βαθμολογική ανυδρία.

Στη θέση του τραυματία Κνετ θα αγωνιστεί ο Γιαννακόπουλος, ενώ όπως προαναφέρθηκε οι Μαλής και Γιοβάνοβιτς αντικαταστώνται από τους Μαρσιάλ και Σιέστεντ. Η υπόλοιπη ενδεκάδα παραμένει ως έχει, με μικρή διαφορά του Μιμίτο, ο οποίος θα ξεκινήσει στον πάγκο και στη θέση του θα παίξει ο Ταχάρ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα είναι η εξής: Γιαννακόπουλος, Μπάλμπι, Μαρσιάλ, Σιέστεντ, Σανιά, Λουσέρο, Ταχάρ, Ρομάν, Ντάλσιο, Ντίαζ και στην αιχμή της επίθεσης ο Μοράρ.

Στον πάγκο ξεκινούν οι: Θεοδωρόπουλος, Παρράς, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς και Αριγίμπι.

Για τη Λαμία θα αγωνιστούν οι εξής: Βελίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τιρόνε, Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα και Βάντερσον.

Στον πάγκο της Λαμίας ξεκινούν οι: Κατσίκας, Τζανετόπουλος, Βασιλόγιαννης, Τουράμ, Μπαχανάκ, Σαλιάκας, Μπουλούλης.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για