Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Λαμία – Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού

Λαμία – Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού

0
Λαμία - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού
Λαμία - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού

Με τρεις δυνατές απουσίες θα πάει ο Παναιτωλικός στη Λαμία και η κάθε μία δημιουργεί μεγαλύτερο πονοκέφαλο στο Μάκη Χάβο από την άλλη.

Από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης γνωρίζαμε ότι ο Βάντερσον θα λείπει από το αυριανό παιχνίδι, λόγω απ’ ευθείας κόκκινης κάρτας. Ο Μάκης Χάβος είτε θα παρατάξει το μικρό Περέιρα στη θέση αυτή, ή θα κάνει αλχημείες με άλλους αμυντικούς, όπως ο Λιάβας. Από την αποστολή λείπει ο Παρράς, οπότε για τη συμμετοχή του στον αγώνα δε γίνεται λόγος.

Έσκασε σα βομβίδα ο τραυματισμός του Ματσόλα. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού τραυματίστηκε στο φιλικό με την ΑΕ Μεσολογγίου και θα χάσει περίπου 3 αγωνιστικές. Η απουσία του δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στο Μάκη Χάβο καθώς ο Βέργος δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσει πλήρως τον Αργεντινό, αλλά και άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει εκτός και εάν μαγειρέψει την επιθετική γραμμή και βάλει ως επιθετικό έναν εκ των Αριγίμπι, Γιάκολις και Ντίαζ.

Τρίτος στη σειρά που έμεινε στο Αγρίνιο είναι ο Μεντίνα, αλλά χωρίς να χαρακτηρίζεται ως μεγάλη απώλεια. Ο μικρός ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμούς και έμεινε στο Αγρίνιο.

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός βλέπει για πρώτη φορά τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματά του, Γιάκολις και Αρθούρα να μπαίνουν στη μάχη για την αναζήτηση της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτά και μ’ αυτά η αποστολή του Παναιτωλικού αποτελείται από τους: Κνετ, Περέιρα, Καρασαλίδη, Μελίσσα, Αρθούρα, Τζανακάκη, Ταχάρ, Βέργο, Μάζουρεκ, Μεντόζα, Ντάλσιο, Μαλή, Αριγίμπι, Λιάβα, Ντουάρτε, Κωνσταντόπουλο, Άλβαρεζ και Γιάκολις.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια