Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Λαμία 0 – 0 Παναιτωλικός: Έκανε Σεφτέ

Λαμία 0 – 0 Παναιτωλικός: Έκανε Σεφτέ

0
Λαμία - Παναιτωλικός: Στατιστικά Δευτέρου Ημιχρόνου
Λαμία - Παναιτωλικός: Στατιστικά Δευτέρου Ημιχρόνου

Υπό συνεχή βροχόπτωση και με 25 ήρωες στην εξέδρα έκανε την εμφάνισή του ο Παναιτωλικός στη Λαμία. Τα πολλά προβλήματα στην άμυνα ήταν εμφανή, καθώς η Λαμία απείλησε πολλές φορές και δη στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιαννακόπουλος όμως ήταν εκεί σε όλες τις φάσεις και απέτρεψε την επίθεση της Λαμίας από το να πετύχει κάποιο τέρμα. Για άλλον έναν αγώνα, όμως, ο Παναιτωλικός δεν έδειξε τον καλύτερό του χαρακτήρα, έμεινε πίσω στις τελικές και έπεσε η απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτο Ημίχρονο

Λαμία - Παναιτωλικός: Στατιστικά Πρώτου Ημιχρόνου
Λαμία – Παναιτωλικός: Στατιστικά Πρώτου Ημιχρόνου

1′ Πρώτη επίθεση και πρώτη καλή ευκαιρία για τη Λαμία με δυνατό σουτ του Καραμάνου, η οποία θα κερδίσει κόρνερ από τη φάση αυτή

4′ Συστάσεις στον Ταχάρ για σκληρή επέμβαση πάνω στο Μπεχαράνο. Εκτελείται το φάουλ, ο Γιαννακόπουλος δύσκολα με γροθιές θα διώξει τη μπάλα

9′ Προώθηση του Σανιά από τα δεξιά, βγάζει σέντρα στην καρδιά της άμυνας, ο Πλιάτσικας στέλνει τη μπάλα σε κόρνερ.

10′ Εκτελέστηκε το κόρνερ, ο Λουσέρο πιάνει μία δυνατή κεφαλιά, ο Βελλίδης όμως διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ εξ επαφής.

12′ Φάουλ του Βύντρα πάνω στο Ρομάν σε πολύ καλό σημείο έξω από την περιοχή του Βελλίδη. Ο Μοράρ εκτελεί και ο Βελλίδης αποκρούει τη μπάλα.

22′ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι. Ο Τάιρον έκανε σκληρό φάουλ στο Μοράρ και ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

23′ Ο Δημούτσος μπαίνει στην περιοχή από τα δεξιά, κάνει ένα δυνατό σουτ χαμηλά, ωστόσο ο Γιαννακόπουλος σταματάει τη μπάλα.

27′ Πρώτη κίτρινη για τον Παναιτωλικό. Ο Μοράρ κλωτσάει από πίσω τον Αντέτζο και ο διαιτητής του δείχνει την κίτρινη κάρτα

28′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Καραμάνος δίνει στο Ρόμανιτς που είναι μέσα στην περιοχή, αυτός κάνει μία προσποίηση, γυρίζει προς το τέρμα και το δυνατό σουτ που κάνει περνάει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

35′ 51% κατοχή για τον Παναιτωλικό σε αυτά τα πρώτα 35 λεπτά, έναντι 49% για τη Λαμία. Μοιρασμένο το παιχνίδι και όσον αναφορά τις τελικές εντός στόχου, 2-2.

36′ Δυνατό σουτ του Μοράρ, βρίσκει η μπάλα στον Αντέτζο και καταλήγει κόρνερ. Εκτελεί ο Μπάλμπι, περνάει ανάμεσα από 15 παίχτες η μπάλα και καταλήγει μόλις εκτός γηπέδου από την άλλη πλευρά.

45′ Λάθος από το Μαρσιάλ, παίρνει τη μπάλα ο Ρόμανιτς, ανοίγει τη μπάλα και βγαίνει στη γραμμή ο Γιαννακόπουλος και μαζεύει τη μπάλα. Φάση με προϋπόθεση να γίνει πολύ επικίνδυνη για τον Παναιτωλικό.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Έναρξη δεύτερου μέρους στο ΔΑΚ Λαμίας, με τη βροχή να έχει σταματήσει και τις ομάδες να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς αλλαγές

48′ Κίτρινη κάρτα για τη Λαμία. Ο Βύντρα κρατάει το Ντάλσιο σε αντεπίθεση του Παναιτωλικού και δέχεται την πρώτη κίτρινη στο β’ μέρος του παιχνιδιού.

50′ Κίτρινη κάρτα στο Ντίαζ για σπρώξιμο στο Μπεχαράνο.

50′ Αλλαγή για τη Λαμία, μέσα ο Τουράμ στη θέση του Τυρόν. Αναγκαστική η αλλαγή για τη Λαμία καθώς ο Τυρόν είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

55′ Μακρυνή μπαλιά του Βάντερσον για το Σκόνδρα στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, ο δεύτερος θα υποπέσει σε φάουλ και η φάση σταματάει εκεί.

58′ Πρώτη τελική φάση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καραμάνος κάνει δυνατό σουτ,

60′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Αριγίμπι στη θέση του Ρομάν.

62′ Κίτρινη στον Ταχάρ για κράτημα.

62′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Βάντερσον κάνει ένα δυνατό σουτ, η μπάλα τραντάζει το δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου, στην επαναφορά η επίθεση της Λαμία δεν κατάφερε να απειλήσει με το Μαρσιάλ να διώχνει τη μπάλα.

65′ Αλλαγή για τη Λαμία. Μέσα ο Βασιλόγιαννης στη θέση του Βύντρα.

67′ Εκτέλεση φάουλ, ο Αντέτζο παίρνει την κεφαλιά προσπαθώντας να κρεμάσει το Γιαννακόπουλο, η μπάλα μόλις εκτός εστίας.

69′ Κίτρινη κάρτα στο Σανιά για τράβηγμα.

72′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Εξ επαφής ο Τουράμ και ο Καραμάνος δε μπορούν να νικήσουν το Γιαννακόπουλο.

73′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Μιμίτο στη θέση του Μαρσιάλ.

74′ Νέα ευκαιρία για τη Λαμία με το Ρόμανιτς να μη μπορεί να νικήσει το Γιαννακόπουλο, μετά από μετάβαση του Καραμάνου μέσα στην περιοχή.

76′ Φάουλ του Μπάλμπι και κίτρινη κάρτα. Ο Βασιλόγιαννης στην εκτέλεση στα σώματα η μπάλα.

77′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Ντίαζ, μέσα ο Ντουάρτε. Έκλεισε τις αλλαγές του ο Κάστρο.

84′ Αλλαγή για τη Λαμία. Έξω ο Σκόνδρας, μέσα ο Σάλιακας.

86′ Επικίνδυνη φάση διαρκείας για τη Λαμία. Τουράμ, Καραμάνος και Βασιλόγιαννης γύριζαν τη μπάλα, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν το τέρμα.

87′ Κεφαλιά του Βασιλόγιαννη μετά από σέντρα, ο Γιαννακόπουλος πέφτει και μαζεύει τη μπάλα.

88′ Σουτ του Αριγίμπι στο αριστερό δοκάρι του Βελλίδη, η μπάλα περνάει ξυστά από το δοκάρι.

90′ 3 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+3 Κίτρινη κάρτα για τη Λαμία. Ο Αντέτζο πάει επικίνδυνα στο Ντουάρτε και δέχεται την κίτρινη κάρτα.

90’+4 Τέλος παιχνιδιού.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για